wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

11. srpna 2015: Offline konference pro ženy, které stále nejsou těhotné   

Sedmá konference určená ženám (párům), kterým se stále nedaří otěhotnět.
Opět jsem prošla poštu, ale vybrala z ní tentokrát dotazy žen, které už mají za sebou nějaký kontakt se mnou, přesto stále nejsou těhotné. Kde je chyba? Proč miminko stále nepřichází?
Odpovědi si budete moci přečíst od 13:00 hodin.



Wahlgrenis

Sedmá konference pro ženy (páry), který se stále nedaří otěhotnět.
Opět jsem prošla poštu, ale vybrala z ní tentokrát dotazy žen, které už mají za sebou nějaký kontakt se mnou, přesto stále nejsou těhotné.
Kde je chyba?
Proč miminko stále nepřichází?
Odpovědi si budete moci přečíst v úterý 11. srpna 2015 ve 13 hodin.


1. otázka:

Dobrý den Wahlgrenis, byli jsme u Vás v listopadu 2014. Říkala jste nám, že se nám miminko povede v dubnu, bohužel se tak nestalo. Je květen a opět přišli silné měsíčky.
Vůbec nevím co mám dělat dál asi jsem na to moc upnula. Myslíte, že se to někdy povede? Děkuji Helena a Mirek, 5.5.2015

Odpověď:

Milá Heleno a Mirku, z Vás teď vycházejí skoro až nenávistné energie, že se nedaří plnit termíny v jistém úkolu. Mluvili jsme o tom, když jste byli za mnou, že tady je třeba dostat se na jinou, přirozenou vlnu a dostat do každého dne novou energii, lásku, štěstí, těšit se na cokoliv. V takovém přístupu sami k sobě se začnou ladit i všechny buňky uvnitř Vašich těl. Dostanou se do nové vibrace, kterou zatím nepoznaly. Vy jste se zatím do tohoto zcela nového režimu nedostali. Nemáte se tzv. rozumem zabývat tím, co se Vám děje. Pokud necháte všechno přirozeně, aby se stalo to, co se má stát, vypustíte hlavu, ale budete šťastni tím, že jste spolu, tím, že se spolu můžete ráno probouzet a večer usínat, tím, že se na sebe budete těšit.... pak teprve se Váš život jakoby překlopí do jiných energií. Není to jen tak. Nejde tady o žádné termíny, ale o obsah toho slova ŽÍT. Vy se potřebujete dostat do okamžiku zastavení, kdy nebude nic jiného, než Vy dva. Z toho nemáte být v krizi, ale naopak tato vteřina Vás má nastartovat směrem k sobě. Přirovnala bych to k fascinaci jeden druhého. Nemáte utíkat k žádným zástupným programům (dělat dítě), ale máte být nejšťastnější právě tím, že jste spolu. Ano, jen Vy dva. Vy dva se spolu máte milovat, dívat se do očí, držet se za ruku, hladit se po těle, líbat se... Je toho tolik, co jste ještě jeden na druhém neobjevili, tolik tajemství... Neřešte svůj věk. Je to jenom číslo. Teď jde o novou cestu, na kterou se spolu máte dostat. Ano, je to průchodné, máte to zvládnout. Dokonce tady pak vnímám obrovský potlesk shora. K tomu nejsou žádné přesné definice, poučky, tady není pořadí, co máte udělat jako první, jako druhé... je to zcela jiný směr života, než to máte nyní. Jakmile se Vaše buňky začnou tetelit radostí, můžete otěhotnět... Čas Vám psát nebudu, záleží to opravdu jenom na Vás. Ale miminko u Vás jednoznačně vnímám.

 

 

2. otázka:

Milá Wahl, zdravím Vás! Byla jsem u Vás 13.1. a odjížděla plná naděje... plástvičky nám ukázaly, že není žádný problém a miminko k nám přijde velmi brzy... snad únor nebo březen... bohužel... Prosím neberte tento email jako reklamaci nebo něco podobného. Spíš jsem Vás chtěla poprosit, jestli by jste se nemohla podívat ještě jednou a napsat mi pár řádků... Byla bych Vám moc vděčná. Mějte se krásně! Petra 5.5.2015

Odpověď:

Milá Petro, vnímám u Vás tím, jak miminko nepřichází, jako byste byla ochuzena o největší poklad svého života. Rozhlížíte se z okna na všechny strany a díváte se, odkud to miminko přijde. Byl tady Váš společný příběh v minulém životě (mezi Vámi a duší tohoto budoucího miminka), jako by tady byl nějaký dluh, ta duše to vnímá jako problém. Ale neukazuje se mi, že musíte pro to Vy ještě něco dělat. Teď je to celé řízeno odjinud. Jen byste měla tomuto vyššímu procesu důvěřovat. Tohle možná je pro Vás největší problém, že se dějí věci, které nemáte pod kontrolou. Se svým mužem se máte dostat na nekonečnou vlnu lásky, nesmáte o sobě pochybovat. Připadá mi, že zatím to celé máte nastavené tak, že Vy s mužem musíte něco konkrétního udělat a pak se miminko narodí. Nic takového ale není potřeba. Nejde o Vaše plodné dny, o frekvenci milování, nic, co se dá spočítat nebo změřit. Mezi Vás má přijít zcela jiná energie. Zatím jste jakoby schovaná pod maskou. To miminko je tady jako nový začátek, nový princip, jako pokračování Vaší otevřené náruče směrem od Vás ven, je to změna Vašeho životního postoje. Celé těhotenství i porod vnímám v pořádku, bez problémů, porod přirozený. 

 

 

3. otázka:

Milá Wahl, navštívila jsem Vás v Litoměřicích spolu s manželem v lednu 2014. Tenkrát, ač jste to tak necítila, moje zdravotní potíže stále přetrvávaly. Navštívili jsme Vás ohledně touhy po miminku, které stále nepřichází. Jedno děťátko nás opustilo před více než třemi roky na konci pátého tt. Myslím, že s touto událostí se nám podařilo vyrovnat, i můj zdravotní stav se letos výrazně vylepšil. Odpouštěcí dopis jsem napsala a odevzdala nedlouho po našem setkání Čertovce. Vy jste moje těhotenství viděla pozitivně, dokonce že by se mohlo miminko přihlásit už v dubnu minulého roku. Prosím Vás o radu, jestli si k nám nějaké děťátko hledá cestu a co mu v příchodu na tento svět brání. Díky moc za vstřícnost, setkání s Vámi bylo harmonické, krásné, samozřejmé... S láskou Helena Ch. 22.6.2015

Odpověď:

Milá Petro, smutná událost je už za Vámi. Nemusíte se k ní pořád vracet. Všechno se děje tak, jak se to dít má, všechno je v pořádku. Od té doby před třemi lety jste jiná, otevřely se před Vámi jiné cesty, možná jste i něco pochopila. Rozhodně si miminko nemůžete "vydupat", když není ta vhodná doba. Jako nemocnou Vás necítím, připadáte mi v klidu, vyrovnaná, v pohodě. I Váš muž je od doby, co jsme se viděli, jako vyměněný. Připadá mi, že se mu ukázaly jiné obzory, neusiluje o potomka za každou cenu, ale změnil celý přístup k životu a nejspíš i k Vám. Jste k sobě upřímnější, víc vnímáte jeden druhého. Miminko - připadá mi to v tuto chvíli na chlapečka - Vás může překvapit, když sami přestanete usilovat o těhotenství. Od duše miminka směrem k Vám otevřenou náruč, jako by tady byla smlouva, která se má naplnit narozením k Vám. Jiná možnost tady není. Jednoznačně je tady těhotenství, žádné slzy, žádné komplikace, přirozený porod. Tato duše se k Vám vrací, jiná varianta tady není.

 

 

4. otázka:

Dobrý den Milá Wahlgrenis, opět se na Vás obracím s prosbou, zda by jste se ještě jednou mohla podívat na dušičku našeho miminka, jak to s ní vypadá? Setkání s Vámi (Ostrava 15.6.2015) bylo úžasné, jste sympatická energická žena. Měla jste pravdu, na školu jsem se dostala jak jste předpověděla z pláství. Akorát to miminko k nám stále nepřichází, u nás v práci otěhotněla kolegyně (zcela neplánovaně), tak si říkám, zda jste se nespletla a nemyslela jste, že vidíte těhotenství v mém okolí a né u mě? Udělala jsem přesně jak jste řekla napsala další odpouštěcí dopis... a přesto stále nic. Už se na to dětátko moc těšíme, prosím i andílky o pomoc a vyslovuji přání. Budu se těšit na Vaši odpověď. Krásný slunečný den. S láskou Marla 30.6.2015

Odpověď:

Milá Marlo, jako první pro Vás mi přichází informace, že nejste nemocná. Pokud miminko delší dobu nepřichází, je logické, že se můžete dostat do zvláštní spirály od lékařů. Ale Vy máte zůstat sama sebou, kompaktní. Čas nemáte řešit, Pokud je vedle Vás muž, vnímám mezi Vámi bližší program, společnou cestu, možná svatbu, o které jste možná zatím nemluvili. Je to, jako by Vaše budoucnost měla být potvrzená, jako by mělo být všem zřejmé, že to spolu myslíte vážně a doopravdy. Pak najednou můžete otěhotnět, aniž by tady bylo nějaké Vaše zvláštní snažení. Bylo by dobré tyto plány odevzdat někam nahoru. Každá Vaše myšlenka je monitorována. Píšete o své kolegyni, která je těhotná. Informace z Ostravy byly určené pro Vás. Kolem Vás ale nejsou radostné energie, to je to, co v tuto chvíli vadí dušičce miminka, potřebujete se přeladit z těch Vašich slziček do radosti, do štěstí. Na tom není nic složitého, jen budete dělat věci, které Vás baví, při kterých se každá Vaše buňka tetelí radostí. To je nejlepší plán, pokud se chcete stát maminkou - Vy potřebujete být šťastná.

 

 

5. otázka:

Drahá Wahlgrenis,
už uběhly tři měsíce od našeho setkání. Přijde mi, že jsem za ten čtvrt rok díky Vám na sobě opravdu zapracovala. Byly jsme u Vás s kamarádkou (kolegyňkou) ohledně přání druhého miminka. Oběma jste nám sdělila příběhy z minulých životů, které mohly příchodu nové dušičky k nám bránit. Napsaly jsme tedy odpouštěcí dopisy a vše udělaly, jak jste nám řekla.
Moc bych Vám chtěla poděkovat, radila jste mi, že mám životem plout, snažit se být manželovi oporou a ne se stále někam honit, stále mu něco vyčítat, také jste mi radila, že ho mám nechat vyspat dosyta, jak on potřebuje, a hlavně jste mi řekla, že plavu proti proudu. Ani nevíte, jak moc na Vaše slova myslím a jak hodně jste mi otevřela oči. Přijde mi, že s manželem od té doby, co já jsem se "změnila", máme krásné manželství, jsem opravdu šťastná. Stále si říkám, že vše se děje, jak se má dít.

Ještě jste v plástvích viděla, že manžel tehdy miminku nebyl až tak nakloněn. Říkala jsem Vám, že máme maličkatý byteček a že manžel si myslí, že miminko k nám chce až do domečku, který plánujeme a vy jste mi to potvrdila. Teď už se situace trochu pohnula dále. Máme konečně stavební povolení a v srpnu začneme stavět náš vysněný domeček a tím si myslím, že z manžela spadla obava, že bychom se k nám do bytu horko těžko vešli, takže už je miminku také nakloněn a těší se, a hrozně moc si přeje miminko i náš sedmiletý syn. Viděla jste u mě, že by to mohlo být za měsíc, dva, tři nebo pak někdy kolem února.
Kamarádce jste řekla, že vidíte příchod dušičky za měsíc až dva a oběma jste nám nakonec řekla, že bychom z práce měli odejít cca za 3-4 měsíce. Mně jste ještě doporučila, že se mám věnovat józe a kamarádka, že by měla chodit tančit s manželem.
Prosím Vás moc, zda byste nám mohla poradit, jestli není ještě něco, co by mohlo příchodu miminka bránit a zda se už dušička miminka blíží nebo zda pro to ještě máme něco udělat?
Moc Vám děkuji, když si najdete čas mi poradit, budu nesmírně šťastná, když ne, samozřejmě to pochopím.
Děkuji za to, že jste. Andrea 23.7.2015
Odpověď:

Milá Andreo, ptáte se, co máte ještě směrem k budoucímu druhému miminku udělat. Nic. Tohle miminko tady je, kolem něho jsou úžasné energie, akoro andělské. Všechno ve Vašem životě je najednou jiné, barevné, pohyblivé, žádná nuda, žádné stereotypy. Tohle miminko se těší nejen k Vám jako k rodičům, ale i k bratříčkovi. Je tady otevřená náruč, společný plán, všechno pěkně vyladěné. U Vás nění žádný problém, jen zkuste na miminku přestat pracovat, ale milujte se - opravdu naplno a z celého srdce - se svým mužem.

 

 

6. otázka:

Milá Wahl,
před několika měsíci jsem Vás kontaktovala ohledně rady pro početí miminka. Bohužel doteď se nám nepodařilo (a vím, že během srpna se ani nepodaří) úspěšné těhotenství. Už jsem navštívila i svoji lékařku, neboť v první polovině června nás jedna dušička opustila (asi vlivem mého náhlého onemocnění). Na straně přítele by prý chyba být neměla... Tehdy jste mi radila, ať přestanu sama na sobě pracovat, nicméně dodnes jsem pořádně nepřišla na to, co se pod tím může skrývat, když člověk se den co den něco učí, něčím se zlepšuje, na něco se zaměřuje... Chtěla bych Vás tedy znovu požádat o radu - ideálně pro mne i pro partnera, jestli je něco, co by se mezi námi mělo změnit? A stále se k nám chystá přijít další chlapec? S přítelem bychom se ani nebránili vícerčátkům. Více dětí, více radostí. Děkuji za Váš čas a odpověď, s pozdravem Majda 26.7.2015
Odpověď:

Milá Majdo, mezi Vámi a Vaším partnerem je příliš silné pouto k budoucímu miminku. To by mělo polevit. Nemáte to mít v hlavě jako plán, který je třeba splnit... Není to sklizeň obilí ani stavba domu. Mnohem víc potřebujete být uvolněná, otevřená radostné činnosti, jakékoliv, která Vás baví, která Vás dostává jinam. Každá Vaše buňka by se měla přitom tetelit radostí. Buňky tak dojdou do nového vibračního pásma, které podporuje jakékoliv uzdravovací a regenerační procesy v těle. Pokud se začnete věnovat malování, tvoření, tanci, ale musí Vás to opravdu bavit, pak se celý Váš život posune jinam. Mnoho lidí v životě jenom přežívá. To ale nechcete. vy byste měla naplno žít, což je možné pouze přes radostné aktivity. K tomu není přesný návod, definice, jak se to dělá, ale když se do toho opravdu ponoříte a naplno si tohle prožijete, přesně budete vědět, co to je. Člověk, který se jenom celý život nudí a hledá činnosti zvenku, přichází o to nejpodstatnější, nežije tady a teď. Už jsme spolu komunikovaly, tohle víte. Připadá mi, že je to pro Vás cesta průchodná. Vnímám při Vás holčičku.

 

 

7. otázka:

Milá Wahl,

dobrý den milá Wahlgrenis, navštívila jsem Vás s mou kamarádkou Andrejkou (viz otázka č. 6 týkající se konference) na jaře u Vás, byl to pro mne úžasný zážitek, setkat se s Vámi, stále vzpomínáme na Vás...Jely jsme za Vámi s otázkou, zda se ještě alespoň jednou v tomto životě staneme maminkami, naštěstí máme obě zdravého chlapečka.

Jen malinko připomenu sebe: mám jednoho chlapečka, a stále toužím po druhém dítěti, jelikož mne bohužel potkalo trápení ve formě 4 potratů, nikdo mi nedokázal odpovědět, proč se mi to děje, jsem zdravá, vlastně oba s manželem bez jakýchkoli zdravotním problémů...už jsem začala tušit, že si nejspíš nesu nějaký blok, problém z minulých životů...a taky jo...řekla jste mi, že jsem byla tanečnice a zamilovala jsem se do milého, ale nevěřila v jeho lásku, tancování mě živilo (proto mi nejspíš v tomto životě tak jde, s manželem plánujeme navštěvovat taneční na podzim, takže nejspíš i strach - existenční potíže a tuto tehdy těžkou situaci jsem šla vyřešit tak, že jsem si bohužel miminko nechala vzít... Bylo zřejmé, že druhé miminko chce přijít, a to velmi brzy, snad za 2 měsíce...že mám napsat dopis...ten jsem napsala, bylo to neuvěřitelné, jako bych ten příběh prožívala znovu, ruka mi psala úplně sama...přesně tak, jak jste nám řekla.... Ale miminko zatím nepřichází...s manželem i naším synem velice toužíme po miminku....chtěla bych Vás moc moc poprosit, jestli existuje ještě nějaký blok, proč zatím miminko nepřichází...jestli jsem příliš upjatá, ale nepřijdu si tak, naopak se po návštěvě u Vás cítím lépe a lépe...velice Vám děkuji za Váš drahocenný čas, velmi si vážím Vaší pomoci a velice se těším na další setkání s Vámi, a to konkrétně v Plzni (zatím není termín), případně v Praze 1.11. Budu se moc těšit na Vaši odpověď. Krásné sluníčkové dny, Petra 6.8.2015
Odpověď:

Milá Petro, vzpomínám si na Vás i na Andreu. Ptáte se, co je tady za blok, proč k Vám miminko nepřichází. V tuto chvíli se mi ukazuje chlapeček, který by měl přijít, ale pozor, abyste s manželem nebyli otevřeni pouze pro holčičku. A duše chlapečka pak může stát stranou v koutě, smutná, nemilovaná... Miminko je tady blízko, nemusíte se stresovat. Hlavně na ten plán, že "děláte miminko", zapomeňte. Užívejte si lásku s mužem, milujte se v tom pravém slova smyslu. Ale Vaše milování nemá být milováním za účelem oplození, jde o jiné energie, které tady mají procházet. Nemáte žádný zdravotní problém, všechno kolem Vás je otevřené, jen nesmíte tak moc chtít. Milování nesmíte prožívat jako stroj, který vytvoří dítě. Nejste bagr, který musí vyčistit koryto řeky. Nejste kombajn, který sklízí obilí. Vy jste dvě milující se bytosti. Víc než rozum tady nechte pracovat srdce.  

 

 

8. otázka:

Milá WAHLGRENIS, obracím se na Vás s důvěrou a s nadějí ve svém srdci a chci se zeptat, zda ke mně a k mému partnerovi, kterého miluji se narodí děťátko? Už jsem Vás kontaktovala. Já jsem ta malá dušička Vaší knížky: "Proč ke mně miminko nechce" na zadní straně a mé slova jste si otiskla na Vaší obálku Vaší nejkrásnější knihy, kterou jsem kdy četla. Mám jí doma, často si v ní pročítám a přijímám ji jako poselství od Vás, jako část Vás samotné, že každý, kdo má Vaší knihu otěhotní. Moc děkuji za Vaši knihu a za to, že se na mě podíváte. Z Vašich slov ve Vaší knize je tolik živých zázraků a tolik lásky a citu od Vás, že se Vaše kniha jako by otiskne s nadějí do našich srdcí a daruje nám víru v nový život. Moc si Vás vážím a děkuji. S láskou a úctou Ráchel 8.8.2015

Odpověď:

Milá Ráchel, nemyslím si, že každá žena, která má mou knížku v ruce, musí nutně otěhotnět. Ale pro mnoho žen se při čtení v ní otevírá jiný svět, na který se potom tzv. přehodí. Někomu stačí se jen na minutku začíst a slova jsou tak čitelná, že je najednou, v jediné vteřině všechno jinak. Ve Vašem případě dušičku budoucího miminka vnímám. Připadá mi, že se k Vám má vrátit poté, co se stalo v minulém životě. Ale rozhodně na tom "nemáte pracovat". Je zvláštní, že se mi u Vás ukazuje, že těhotná byste být mohla, ale jakoby mimo dům. Vaše střecha nad hlavou není vstířcná... Zvláštní... Neznám Váš životní příběh, nevím, čím si procházíte, ale vypadá to, jako by tady byl nějaký další muž, který by mohl být otcem Vašeho dítěte. Někdy miminko dlouhodobě nepřichází do vztahu, kde to není dobré. Někdy se ti dva svaží všemožnými postupy o těhotenství a pak, když potomek přijde, vztah velice často končí. Jsou to zvláštní věci, které teď ke mně přicházejí. Připadá mi, jako by tahle duše miminka věděla, že si máte projít nějakým procesem, který tak trochu připomíná zemětřesení. není to nic jednoduchého. Ale něco se má ukončit, aby něco nového mohlo začít. Ach...

 

 

9. otázka:

Mila Wahlgrenis, Znovu se na vas obracim s otazkou, jestli I k nam prijde miminko. Poprve jsem vas kontaktovala na jare 2014 a mela s vami skype konverzaci. Tedy jste mi psala, ze by miminko mohlo prijit v lete. Moc prosim pokud budete mit cas se na nas podivat, kde by mohl byt problem. Zacala jsem cvicit hormonalni jogu. Sice jste mi psala, ze jsem zdrava, ale myslim, ze cviceni my i tak prospeje. Snazim se omezit praci a stres s ni spojeny ale obcas si pripadam ze nic nedelam a tim se pak trapim. Rikala jste, ze bych se mela vratit k vecem, ktere jsem delala jako dite. To se mi nejak nedari. V hlave mam tolik napadu a planu ale nedari se mi je realizovat. Asi na sobe jeste musim pracovat a miminko snad pak prijde. Dekuji moc za vas cas! Mejte se krasne. Dina 9.8.2015

Odpověď:

Milá Dino, odpověď na Vaši otázku máte ukrytou mezi Vašimi slovy. Zapomeňte na plán hlavy, posuňte se do srdce - tady je třeba žít. Zase se máte věnovat činnostem, které Vás baví, při kterých se každá Vaše buňka tetelí radostí. Tam je skryté tajemství. Nikde jinde nemusíte nic hledat. Hlavu vypnout, nebo ještě lépe absolutně přehodit do srdce... To se pak dějí úplně jiné věci. Najednou každou minutu nebo i vteřinu zažíváte zázraky. Díváte se na svět jako dítě, jste fascinovaná každou květinou, každým broučkem. Máte se více dostat do té opravdové člověčiny, kdy jde o lidské prožívání víc než o technické vynálezy. Toto léto přeje všem aktivitám u řek a rybníků. Už samotným plaváním v přírodní vodě zažívá Vaše duše zázračný proces, kdy si uvědomíte, že jste v tu chvíli součástí té řeky nebo rybníka, můžete s ní absolutně splynout... Pak je tady další splynutí - s přírodou, s listy na stromech nebo trávou na louce. Nesmíte si připadat v ničem výjimečná, lepší, super. Jste stejně tak vytvořena, z podobných buněk. Jste součást přírody... Prakticky se nelíšíte, proto nemáte na ničem složitě pracovat, ale máte jenom jednoduše a prostě žít. Nic jiného.

 

© Wahlgrenis   11.8.2015

 



Milá Wahlgrenis,
děkuji za Váš čas, že jste tak moc hodná a podívala se na mě.
Doma to mám hodně těžké a zažívám si hodně bolavé chvíle ze strany vlastní rodiny - matky a sourozenců.
Děkuji Vám za naději, že ke mně i k muži, kterého miluji, přijde děťátko.
On je jediný muž, kterého miluji.
Až se stane zázrak a já otěhotním, tak Vám dám vědět.
Přeji Vám hodně úspěchů a dobré zprávy od všech žen, které se na Vás obrátily o pomoc, že vše dopadlo dobře a že se nám všem narodilo miminko.
Hezké letní dny.
S láskou a úctou Ráchel (8.)

Dobrý večer milá Wahlgrenis,
mockrát děkuji za odpověď.
Jsem moc šťastná a za mnoho vděčím Vám.
V pondělí jsme konečně začali stavět náš vytoužený domeček a v úterý jsem si od Vás přečetla tak nádherné řádky.
Bylo to pohlazení pro duši, jsem moc dojatá a Vaši odpověď si čtu neustále dokola.
Když jsem si ji přečetla poprvé, tak i manžel si všiml, že mám na tváři prý takový zvláštní úsměv...
Moc mě potěšila i ta věta, že se miminko těší nejen k nám jako rodičům ale i k bratříčkovi.
Drahá Wahlgrenis, děkuju Vám mnohokrát za Váš čas a těším se velmi na další setkání s Vámi.
Snad už brzy tedy na viděnou v Plzni nebo v Praze.
Krásný večer, Andrea (5.)


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.