wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

11. března 2015: Offline konference pro ženy, které stále nejsou těhotné   

Šestá konference tohoto druhu je jiná než ty předchozí.
Opět jsem prošla poštu, ale vybrala z ní tentokrát dotazy žen, které už mají za sebou nějaký kontakt se mnou, přesto stále nejsou těhotné.
Kde je chyba? Proč miminko stále nepřichází? Odpovědi si budete moci přečíst ve 12:00 hodin.



Wahlgrenis

Šestá konference tohoto druhu je jiná než ty předchozí.
Opět jsem prošla poštu, ale vybrala z ní tentokrát dotazy žen, které už mají za sebou nějaký kontakt se mnou, přesto stále nejsou těhotné.
Kde je chyba?
Proč miminko stále nepřichází?
Odpovědi si budete moci přečíst ve středu 11. března 2015 ve 12 hodin, konference potrvá jednu hodinu.


Mnoho lidí četlo mou knížku, mnoho lidí vidělo ta písmenka uvnitř, ale ne každý pochopí obsah.
Někdo se může rozhodnout pro kontakt na dálku - třeba přes skype, přesto není zaručeno, že dojde k porozumění toho, co píšu, co říkám.
Ještě silněji vnímám osobní setkání, kdy energie mohou procházet přirozeně.
Ale ani tehdy nemusí být sdělení, které má projít, čitelné.
Žít to... to je to celé tajemství...
Jediný zlomek vteřiny dokáže změnit celý život.
Ale která je to ta pravá vteřina?

 

Dobrý den, více než dva roky jsem tuto formu spolupráce s Vámi nevyužila.

Potkáváme se nyní tak trochu z očí do očí - a tak trochu veřejně, abychom se podívaly na to, co Vás trápí.

Nejčastěji jsem zaznamenala znejistění, že k Vám miminko nepřichází, přestože jste už dávno došly do termínu, o kterém jsme spolu mluvily.

Všechno je v procesu, všechno se mění...

Celkem se dostane na 28 Vašich dotazů, ke každému přistupuji individuálně, žádný text nekopíruji.

V několika případech je zařazen i vzkaz pro Vás.

Prosím, abyste neporovnávaly délku odpovědí u jednotlivých dotazů, zapsáno je všechno, co zapsáno být mělo.

U mnoha Vašich dotazů jsem vnímala milování pouze v té rovině tvoření, ale bez vlastního citového obsahu.

Do lásky je třeba se vrátit.

Ve 12:00 hodin začínáme...

Budu se těšit na Vaše případné reakce.

Wahlgrenis

 

 

1. otázka:

Dobrý den Wahl, před rokem v listopadu (21.11.2013, pozn. W) jsem byla u Vás na konzultaci ohledně miminka. Řešily jsme minulý život, proč se té dušičce nechce, kdy jsem s tou duší byla spjata z minulého života. Napsala jsem odpouštěcí dopis a bylo viděno, že cca do 3 měsíců bych mohla být těhotná. Vím, že čas není důležitý, že je to čistě na rozhodnutí té duše, proto ani nejsem ohledně "času" na to upjatá a na miminko se nesoustředila a nechala to plynout. Jen se chci zeptat, zda se něco nezměnilo nebo jestli ta dušička děťátka stále čeká na nějakou vhodnou dobu pro ní. Moc děkuji. Jana M., 5.9.2014

Odpověď:

Milá Jano, abychom se dostaly k odpovědi na Vaši otázku, jestli se něco kolem Vás nezměnilo, že miminko stále nepřichází, nejdřív se musíme podívat, co kolem Vás je. Připadá mi, že příběh, který by se měl s miminkem rozběhnout, je zastavený na postoji Vašeho muže. Ukazuje se mi tady Vaše společná cesta životem, která ale podle něho z nějakých důvodů drhne. V tuto chvíli mám pocit, jako byste toužila po manželství s tímto mužem, po společném jméně, po jednoznačném vyjádření Vašeho vztahu na poštovní schránce, na zvonku, ale k tomu se Váš muž netváří vstřícně. Jemu nejspíš tak, jak to teď máte, vyhovuje. Jste sice spolu, ale přitom tak moc vzdáleni jeden druhému... Tady nevidím propojení do budoucnosti. Jako byste ten maličký klíček někde ztratili. Do toho teď duše Vašeho budoucího miminka nechce vstoupit, vnímá tady rozpor, kdy každý z Vás jakoby táhnete za opačný konec lana. S mužem byste se měli opět sladit, dostat na jednu společnou cestu, nepracovat na dítěti, ale společně sdílet všechno, co Vás trápí. Máte žít život naplněný radostí, neutíkat každý do svého světa, do svých koníčků, ale pokuste se opět naladit na ten společný začátek, kdy jste teprve objevovali jeden druhého, kdy jste po sobě toužili, kdy jste si hledali chvilky, kdy budete mít čas jen pro sebe. Tohle zmizelo.

Od duše Vašeho budoucího miminka vnímám pochybnosti. Připadá mi, že jste otevřeli náruč pouze chlapečkovi. Tady by ale měla být úplně stejně otevřená cesta pro chlapečka i holčičku, nesmíte si vybírat. Mám pocit, jako by holčička stále opodál, smutná z toho, že na ni se netěšíte. Neříkám Vám teď pohlaví, které by mohlo přijít... (ano, může to být úplně stejně holčička jako chlapeček), ale nesmíte tam mít jednoznačné odmítavé stanovisko. Všechno by mělo proběhnout plynule, jako když teče voda v řece, přesně ví, jakým směrem a jak rychle to má být, nikdo ji to nemusí učit. Přicházející duše se k Vám těší, je tady skutečně nedokončený příběh z minulého života, který je třeba navázat a dokončit.

Vy sama, milá Jano, si nesmíte připadat jako oběť. Všechno se děje, jak se dít má, všechno je právě takhle v pořádku. Posuňte se ve svém vnitřním uvažování více do radosti, naplňte své dny jinou energií, štěstím, cokoliv děláte, dělejte s láskou. Miminko otevírá náruč.

 

 

2. otázka:

Dobrý den Wahl, psaly jsme si spolu pres skype 27.3.2014 o miminku, bohužel tedy nemám žádné zprávy o tom, že bych byla těhotná. Přitom jsme s přítelem udělali i dost změn a i ten přístup k milování je víc o nás. Jen jsme se chtěla zeptat, zda ještě cítíte energii miminka, zda je tedy ještě problém (asi ano), že miminko k nám pořad nejde. Moc Vám děkuji Hezký den Míša M., 11.9.2014

Odpověď:

Milá Míšo, když jsem si pročítala naši skype konzultaci, zarazily mě Vaše tehdejší sexuální praktiky, kdy jste si pro "zpestření" oblékala černé podvazky, černé kalhotky atd. Takhle nevypadá milování, kdy by k Vám mohlo vstoupit miminko. Není tady láska, ale tento Váš akt se snižuje na rovinu živočišna. Jde jenom o to - "udělat se". I teď kolem Vás vnímám energie, kterými pořád jdete tak nějak proti sobě. Vy sice tušíte, jak by to celé mohlo vypadat, ale není to zažité, prožité, nemáte tento pocit v každé své buňce. Pořád Vás vnímám spíše v té technické oblasti, kdy se něco má nějak udělat, ale hlazení, dotýkání se, mazlení se je jinde. Duše Vašeho miminka má času dost, nespěchá na Vás, k ničemu Vás nenutí. Počká si. Každopádně tady nezáleží na tom, jestli vůbec a jak hodně po miminku toužíte. Přijde ve správnou chvíli. Ale ještě tady vnímám Vaše odpoutání se od tohoto plánu, nemáte to mít jako ústřední plán, jako závazek, který se třeba do určité doby splnit. Vy se máte pouze maximálně ponořit do té vlny lásky, o ničem nemáte pochybovat a nic nemáte řídit. Všechno se totiž stane, když se "upozadíte". Neptejte se na čas, ten není. Všechno se jenom děje, všechno jenom plyne, když to ovšem necháte plynout. Vy tady nejste důležitá. Budete těhotná, ten proces se Vás má týkat. Možná Vás to v konečném důsledku může až překvapit, ale miminko do Vašeho života se vstoupit chystá.

Od duše Vašeho miminko vnímám informaci, jako by to, co do dnešního dne bylo mezi Vámi, už má být jednoznačně minulostí. Nemáte porovnávat, jak to mají ostatní matky ve Vašem okolí, Vaše kamarádky, kolegyně nebo známé. To jsou příběhy neporovnatelné. Vaše těhotenství bude jenom Vaše. Během milování byste měli zažívat energie odjinud, jako by něco bylo jinak. Nemáte být těmi stroji, jak to bylo v minulosti, více máte jenom plout, užívat si blízkost toho druhého, maximálně být tady a teď. To znemená neutíkat v myšlenkách nikam pryč, ale dát partnerovi pocítit, že jste s ním opravdu ráda, že tyhle chvíle, které s ním zažíváte, jsou pro Vás nejvíc. Milování pak také může být najednou úplně odlišné od toho, jak jste to spolu měli dřív. Miminko, které se k Vám chystá, má být vnímáno jako Váš největší poklad. Nerte to tak, otevřete mu cestu k sobě do svého srdce.

Vzkaz pro Vás: Nemáte si to odpracovat, tudy cesta nevede. Všechno kolem Vás má být nádherné, zamilované a milující. Pak k Vám bude moci vstoupit miminko. (Teď se mi ukazuje holčička.)

 

 

3. otázka:

Dobrý večer paní Wahlgrenis, na úvod Vás moc zdravím. Píšu Vám kvůli jedné otázce, i když je to otázka, kterou Vám pokládají snad všichni. Jedenkrát (duben 2014) jsme si psaly přes Skype a já se Vás ptala, zda otěhotním. Vy jste mi, a za to Vám moc děkuji, napsala, že ano, že vhodná doba k otěhotnění by mohl být červen nebo říjen. Červen nevyšel a teď se blíží říjen. Myslím si, že od našeho posledního psaní jsem hodně pokročila a dost věcí se změnilo k pozitivnímu, postupně jsem si začala uvědomovat, že opravdu chci otěhotnět a těším se na to. Na druhou stranu se to stále nepodařilo a já bych Vás chtěla moc požádat o nějakou zprávu - nejlépe pozitivní. Psala jsem Vám již jednou email, a vy jste neodpověděla. Chápu, že máte takových dotazů hodně.. I přesto jsem Vás chtěla moc požádat, zda byste mi prosím napsala krátkou odpověď, zda se k nám děťátko blíží.. Budu mít v dubnu 2015 31 let a mám strach, abych svůj čas nepromeškala... Prosím, dejte mi nějakou zpětnou vazbu.. Mějte se moc krásně, ať se se Vám daří a děkuji za vše.. Nashledanou Mirka F. 27.9.2014

Odpověď:

Milá Mirko, také jsem se vrátila k naší konzultaci přes skype 17.4.2014, kde píšete o problémech s alkoholem u svého muže, o nutnosti zhubnout a také o tom, jak si nevěříte a máte strach z porodu. I teď to vypadá, že sice jsou kolem Vás tzv. andělské energie, ale milování se mi pořád ukazuje s otazníkem. Vnímám tady, jako byste v této roli nebyla stoprocentně usazená, jako by to pro Vás z nějakého důvodu nebylo příjemné. Mám z Vás pocit, jako byste si teď připadala zrazená, něco se stalo, co s Vaší duší neladí, připadá mi, že kolem Vás je zvláštní tíha, zklamání, snad Vám to, co se děje, připadá zbytečné, marné. Připadá mi, jako byste si odžívala doživotní trest, z kterého není úniku. Se svým manželem nejste pocitově na stejné vlně, on program děti nemá v sobě aktuálně nastavený, dokonce to celé na mě působí, jako by mu případný potomek komlikoval jeho budoucí plány. Přivést dítě na svět není jen tak, není to hračka, kterou můžete zavřít do krabice a uklidit, když Vás přestane bavit. Je to závazek na celý život. U Vašeho muže ke mně přichází informace, jako by se obával, jestli svou otcovskou roli vůbec zvládne. Všechno se ale děje plynule, pozvolna. Sice je pravda, že k narozenému miminku se v porodnici nevydávají záruční listy ani žádné návody, takže tady je všechno jenom na Vás, na budoucích rodičích. Někde uvnitř má ale každý nastaveno, jak se s "mládětem" zachází, tohle jsou přirozené procesy.

Tohle Vaše budoucí miminko k Vám má vstoupit absolutně s čistým plánem, nemají tady být žádné energie porovnávací, žárlivé, ani žádná ultimáta. Přijde ve správnou chvíli, kdy opustíte plán - pracovat na dítěti a kdy přestanete porovnávat životy Vašich těhotných kamarádek s tím Vaším. Pokud přemýšlíte o IVF, pak do tohoto procesu nejspíš vstoupíte. Ale miminko se k Vám těší přirozenou cestou.

Vzkaz pro Vás: Váš muž se potřebuje dostat přes jisté zklamání do duchovního procesu, pak se mu otevřou úplně jiné energie a miminko bude moci vstoupit.

 

 

4. otázka:

Dobrý deň Wahlgrenis! Určite si ma nepamätáte, ale bola som na dvoch Vašich seminároch o jemnohmotnom svete spolu s mojou mamkou. Bolo to už dávnejšie, tak som sa k Vám vlastne aj dostala. Mamka mi pred nedávnom kúpila Vašu knižku "Proč k nám miminko nechce". Asi viete prečo. Celu som ju precitala, rozumiem tomu, ako to cele funguje, a preto sa na Vás obraciam s obrovskou prosbou. S priateľom túžime po miminku. Naneštastie mám zdravotné problémy, teda nemám ovuláciu a menštruáciu mam len po vyvolavačkach. Všetko je to spôsobené hormonálnymi problémami. Od nového roku spolu chceme bývať, síce nie sami ale s jeho rodičmi, lebo sme mladí a nemôžeme si to dovoliť ale predsa spolu. Veľmi sa na to teším, s priateľom sa nadovšetko milujeme, je to moja životná láska. Snažím sa na to nemyslieť a viem že mimčo príde vtedy kedy ono bude chcieť ale tým že mám tie problémy asi niekde bude nejaký zádrhel, ktorý treba vyriešiť. Prosím Vás preto, viem že toho máte veľa ale keby ste sa mohli pozrieť čo bráni nášmu miminku prísť k nám. Veľmi po ňom túžime a tešíme sa na neho. Často si predstavujem, aké to bude všetko nádherne, snažím sa myslieť pozitívne, dokonca nejak tak vnútorne cítim, že to bude chlapček. Verím, že vďaka Vám sa nám to podarí. Posielam Veľa lásky a dúfam, že mi odpoviete. Lucka, 27.10.2014

Odpověď:

Milá Lucko, až při psaní této odpovědi pro Vás jsem si uvědomila, že Váš dopis do této offline konference nepatří. Sice jsme se viděly na dvou mých semináří, ale nepíšete nic o tom, že bychom spolu řešily miminko. Každopádně u Vás vnímám, že jste teď sama sebou jakoby škrtnutá, jako byste ani pro sebe neexistovala. Jasným důkazem je chybějící menstruace. Hned u toho máte totiž nastavené, že vlastně nemůžete mít děti. A to je podivný program, pokud máet být maminkou. Nad Vámi je boží oko, je tady vyšší plán, jehož jste součástí, nesmíte si do sebe nic programovat. Tělo pak - chtě nechtě - tyto Vaše zasazené programy začíná plnit, a pak už s tím nic neuděláte. Proto se odpoutejte od všech těch pochybností, které Vás vnitřně nahlodávájí s informací, že miminko nepřijde, když nefungujete jako žena. Láska má v sobě náboj, který všechna omezení a bariéry boří. Vy se máte touto svou láskou dostat do každé jednotlivé buňky svého těla, ty pak začnou vibrovat ve zcela jiném programu, začnou zpívat a tančit. Teprve v tomto rozpoložení můžete otěhotnět. Pak zažijete přenádherné propojení jinam, svůj plán opustíte, ale přijmete, že to celé je v rukou někoho jiného. Teď vnímám při Vás energie holčičky.

 

 

5. otázka:

Krásný den Wahl, vím, že toho máte hodně a nečekám, že mne budete odpovídat, ale přesto bych Vám moc ráda napsala. V srpnu 2013 jsem s Vámi měla konzultaci přes skype (ohledně miminka). Jsem za tuto konzultaci moc a moc ráda můj život je nádherný. I když miminko stále nepřišlo a já věřím, že přijde (vždy si vzpomenu, jak jste mne napsala, že je to jasný plán a že potřebuje ke mně přijít). Tak asi pro něj není stále ten správný čas. Tenkrát jste mne psala, že by se to mohlo podařit do půl roku. Užívám si život, povídám si s ním - i naše Natálka si s ním povídá a na každém obrázku, co teď kreslí, je i naše miminko. Tak jsem Vám jen chtěla napsat. Někdy si říkám, zda si mám objednat u Vás konzultaci a kouknout se, proč jsem to naše zlatíčko stále nejde, když to bylo tenkrát tak krásně v pohybu a viděla, jste jak se k nám těší. A pak si říkám, že až to bude, tak to bude. Jen už bych byla moc šťastná, kdybych našla ty 2 čárky. Moc děkuji za přečtení. Děkuji za to, že jste a jsem moc ráda, že jsem s Vámi měla konzultaci. Krásné dny Pavla, 30.10.2014

Odpověď:

Milá Pavlo, vrátila jsem se k naší konzultaci přes skype v srpnu 2013 (19.8.) a když se teď mám na Vás podívat, připadá mi, že žijete v nějaké podivné pohádce. Všechno je tady dobře, jen Vy ne, Mám z Vás pocit, jako byste byla zamotaná do podivných provazů, chodila pozpátku, mluvila divnou řečí. Skoro to vypadá, jako byste tady byla z nějaké jiné planety, kde všechno funguje úplně jinak. Kdybych měla dát ještě jeden příklad, je to, jako by teď  všichni kolem Vás byli bílí a Vy jediná jste černá. Váš manžel si - dalo by se říci - tu svou cestu životem našel, pluje. To, že Vy těhotná nejste nesmíte brát jako své zklamání. Nejspíš tohle bude ten největší problém. Vy jste se vlastně už sama odsoudila k tomu, že jakoby nejste hodna fungovat s druhými, jste sama na vedlejší cestě, na cestě, která nikam nevede. Jako byste si sama na sebe nalepila obrovská písmena - jsem NIKDO. Odmítáte hrát hlavní roli ve svém vlastním příběhu, jste mimo důležité dění.  Kolem Vás je vystavěná zeď z nenávistného dřeva, to vypadá, jako byste ostatním chtěla vsugerovat, že mají právo Vás nenávidět, když nejste těhotná. Tohle všechno je ale špatně. Vy si máte žít tu svou vlastní radost, máte do svého života pustit opět štěstí a věnovat se činnostem, které Vás opravdu baví. Tenkrát ve skype jste zmínila, že začnete opět vyšívat. Jak to dopadlo? Máte v kuchyni na zdi Vámi vyšitý obrázek? Nebo jste vyšila slavnostní vánoční ubrus? Z programu aktuálního vědomého trestu, který teď žijete, máte jednoznačně vystoupit.

Když se podíváme na energie, které jdou k Vám od Vašeho budoucího miminka, je to podobné. Je tady strach, který jste nechala vstoupit do všeho, co je kolem Vás. Nejspíš na Vás ještě navíc dolehla tíha času,který Vám neubývá, ale paradoxně je Vám každý rok o jeden rok víc. S tím ale nic neuděláte, čas ukrajuje každému stejně. Vy byste se mohla naladit do věku před deseti lety, ale to byste nejdřív měla přestat žt strach z toho, co je teď kolem Vás. Duše Vašeho miminka by s Vámi komunikovala, ale naráží na neprostupnou zeď. Není tady energie vstřícná, objímací, ale spíš obavy, podceňování se a neklid.

Vzkaz pro Vás: Těhotná budete, až opustíte strachové programy a dovolíte si ve svém životě plout. Nebudete nic složitě řešit, odevzdáte to někam nahoru. Nesmíte být jako stroj. Vnímám krásné milování, vedle Vás milujícího manžela, Vy se mu máte úplně celá odevzdat, nenechávat si nic na později. Tohle tady ještě nebylo... Mohl by k Vám přijít chlapeček.

 

 

6. otázka:

Milá Wahlgrenis, je to necelého půl roku, co jsme spolu komunikovaly přes Skype. Řekla jste mi, že mám blok z minulého života, poradila mi, jak to vyřešit a taky, co není dobrého na tom, jak žijeme, jak co prožíváme. Po našem rozhovoru jsem věnovala dost času tomu, abych zjistila, co bych chtěla změnit, co by se dalo vylepšit, hodně se toho změnilo. 18. 10. jsme měli svatbu, ačkoliv kdysi to byla spíše má iniciativa, nakonec jsme se přípravami těšili oba dva, den byl nádherný, byl to velký zážitek a oba jsme si to hodně prožili, manžel měl slzy dojetí, když mi v kostele sliboval všechny ty důležité věci. Celkově se vztah mezi náma změnil, více prožíváme společné chvíle, uvědomení, jaké štěstí nás v tom druhém potkalo, jak jsme si blízcí. Ruku v ruce se zlepšil i náš intimní život. Je to spontánní, je to z lásky, z naší blízkosti a hned si to vychutnávám i já lépe. Změnila jsem i přístup k manželově dceři. Už ji nevnímám jako někoho, koho "musím" mít ráda, s kým vycházet, přijala jsem ji a ona se ke mně dost navázala. Jeden problém nás ale trápí. Trpím cystami, musela jsem podstoupit laparoskopický zákrok, kde mi zjistili neprůchodnost vejcovodů a cysty jsou z důvodu pokročilé endometriózy. To byl šok. Vejcovody jsou po zákroku plně funkční, ale doktor mi vzhledem k endometrióze doporučil co nejdříve návštěvu kliniky asistované reprodukce. Jedna věc je lékařská zpráva a druhá věc je, že jsem četla spousty příběhů a nejen na Vašich stránkách, které potvrzují, že miminko přijde i k párům, kterým doktoři šanci nedávají. Mně jste před tím půlrokem řekla, že pokud dokážu změnit přístup k sobě, partnerovi, vypořádat se s křivdou k muži v minulém životě, tak v únoru by jsem mohla být těhotná. Vždy, když mám pocit, že to dobré nebude, otevřu Vaši knížku a pročítám si ty krásné příběhy se šťastným koncem. Chtěla jsem Vás moc poprosit o radu. Je pořád ještě možné, že se staneme rodiči přirozeně? Metody IVF jsou proti mému přesvědčení. Děkuji moc za přečtení, byla bych moc ráda za odpověď. Magda, 7.11.2014

Odpověď:

Milá Magdo, pročítám si naši konzultaci přes skype (21.5.2014), kde jste ještě byla navlečená ve zvláštních barvách spodního prádla a vystresovaná z náročné práce. Teď se čas posunul, energie kolem Vás se výrazně změnily, projasnily. Jste na nové cestě, kam jste se dostala po jisté lekci v životě. Zpět se ale už vracet nebudete, pokračujete pořád dál. Ovšem teď si připadá poněkud víc zakořeněná ve své práci, jako byste si neuměla představit, že se na nějaké období uklidíte s miminkem domů. Teď je pro Vás pracovní proces na vyšší příčce než mateřství. Je jasné, že některé profese může žena opustit, kdy chce. Vy to máte jinak. Obor, v kterém pracujete, vyžaduje Vás úplně celou, pokrok je tady zřejmý, musíte se neustále školit, získávat nové informace. Teď Vás vnímám jako úspěšnou odpovědnou pracovnici, která plní své úkoly, ale rozhodně se nenechá zaskočit mateřskou rolí. Nejspíš byste se měla z toho svého usilovného běhu k vrcholu na chvíli zastavit. Přestat běžet, jen tak stát a dívat se třeba do mraků. Ano, jste součástí náročných procesů, bez Vás by se to celé mohlo zastavit. Je tady jistá Vaše nenahraditelnost. Tohle si ukliďte někam do skříně a zkuste být zase tou obyčejnou holkou, která se půjde projít bosá po louce. Váš plán - mít miminko - se může realizovat, ale bez jakýchkoliv úhybných manévrů. Nemáte hned utíkat zpět do práce. Potřebujete opravdu maximálně vykolejit z toho, co teď žijete. Víc se nechat hladit slunečními paprsky, cuchat si vlasy větrem... Zapomenout na některé z těch lidí, s kterými se MUSÍTE potkat. Udělat si kolem sebe své území, mikrosvět, kde Vám bude dobře.

Tohle Vaše budoucí miminko se k Vám chystá zcela jednoznačně. Dokonce má plán přijít zdravé, bez jakýchkoliv komplikací, které byste musela následně řešit. Otevírá náruč a doufá, že to tak bude stejné i od Vás. Žádný jiný plán tady není. Vy se máte na svou mateřskou roli naladit, aby to pro Vás bylo úplně jasné, aby o tom nebylo pochyb. To miminko chce být pro Vás jednoznačně na prvním místě, zatím vnímá kolem sebe nejasné energie, jako by si mělo své místo na slunci teprve vybojovat. Vaše plány ohledně budoucího pohlaví jsou zbytečné, otevřte svou náruč úplně stejně chlapečkovi jako holčičce.

Vzkaz pro Vás: Všechno kolem Vás nechte přirozené, víc vnímejte sama sebe jako ženu. Milování by měl být pro Vás program, který s Vámi má vnitřně ladit, není to jen chvíle, během které "pracujete na dítěti".

 

 

7. otázka:

Milá Wahl, je to poprvé, kdy cítím jako přirozené tykání. Psaly jsme si před dvěma měsíci a tehdy jsi viděla problém ve vztahu s mužem, což v létě opravdu byl, ne dramatický, ale menší krize proběhla. Nevím, jak se to stalo, ale velmi brzy po našem povídání, asi během dvou týdnů, se vše vrátilo k tomu krásnému, co bylo dříve... Což je úžasný a jsem za to moc ráda. Jak jsi říkala, přestala jsem muže maminkovsky opečovávat a začala se víc zabývat sebou a svojí ženskou radostí ze života, odhodila proužkované triko a musím říct, že teď mě baví být znovu svá... Začala jsem opět kreslit, psát básničky. Uvědomuji si, že miminka jsou něčím navíc a že, jak říkáš, nejsme to my, kdo rozhodne o jejich bytí na světě... i když to zní tak zvláštně mezi tím vším, co člověku tvrdí lékaři... U nás přirozenou šanci nevidí téměř vůbec a znovu nabízejí IVF s darovaným vajíčkem. My tolik peněz ani nemáme, museli bychom si vzít půjčku, na druhou stranu pořád touha je... Já vím, že to nemůžeš rozhodnout za nás, jen Tvůj pohled je pro mě něčím zvláštně uklidňujícím a milým... něčím "shora". Mám na ledničce obrázek anděla s rukou přes oči, který jsem dostala. Připomíná mi spravedlnost s páskou na očích... a tedy, že rozhodne někdo jiný. Co je pro mě těžké, že jsem odjakživa typ, co miluje děti, nikdy jsem nepochybovala, jestli je chci, ani by mě nenapadlo, že by to mohl být problém... Máme bezdětné tety v obou rodinách, moc hodné. Třeba to má nějaké souvislosti do minula, včetně mě, kdo ví... Přesto bych chtěla být maminkou, ne jen hodnou tetou. Potřebovala jsem se vypovídat, snad se nebudeš zlobit. Zdravím Tě moc a moc z Prahy Tebou milované, odpoledne jedu shodou okolností znovu na náměstí Míru (tam jsem potkala před rokem Tebe a Tvou knížku). Náměstí Míru. Tak, ten mír je to, co cítím z knížky i z komunikace s Tebou. Měj se krásně... Eliška, 13.11.2014

Odpověď:

Milá Eliško, vnímám, jako by se k Vám přibližoval jistý poklad, něco, co tady rozhodně ještě nebylo. Přichází ve správnou chvíli, nic se nedá uspěchat. Nemáte ale přemýšlet hlavou, rozumem, to, co se má stát, prochází srdcem, na tuto vlnu se dostáváte. Předpokládám, že jste ze sebe sundala ty proužky definitivně... Nejste nemocná ani jinak znevýhodněná, čas neřešte. Jen je třeba během milování dát prostor úplně jiným, novým energiím. To, co nastane, by Vás mohlo až překvapit, šokovat. Rozhodně ale tady nesmí být program, že už jste na miminko stará. Každá myšlenka se zhmotňuje, všechno ožívá. Vy se potřebujete vnitřně sladit úplně jinak. Jste mladá, zdravá, zamilovaná... Pak i to milování a vůbec celý Váš partnerský vztah bude úplně jiný. Nesmíte si k sobě pustit žádné stereotypy, nudu, žádné povinnosti, které Vám jen berou energii. Máte být opět sama sebou, plná energie a zdraví. Miminko, na které jste se ptala, nevnímám daleko, jen potřebuje dostat prostor, aby mohlo vstoupit. Pokud se tohle všechno podaří nastartovat, připadá mi, že by mohl přijít chlapeček.

Od duše budoucího miminka teď vnímám energie s otazníkem. Jako byste měla obavy, zda vůbec těhotenství, porod a pak všechny věci související s novým miminkem až po jeho výchovu do dospělosti zvládnete. Vaše strachy jsou čitelné i navenek, je zbytečné tohle žít.

Vzkaz pro Vás: Neměla byste přemýšlet o žádných dobrodružstvích mimo Vás vztah. To Vás pak jednoznačně škrtá jako ženu, nemůžete naplno hrát svou hlavní roli.

 

 

8. otázka:

Dobrý den paní Wahlgrenis, bohužel nemám dobré správy. Včera jsem byla na kontrole u paní doktorky. Srdíčko miminka pořad neviděla, ale horší bylo to, že miminko nevyrostlo z minulého týdne. Včera jsem nastoupila do nemocnice kvůli neustálému krvácení. Já jsem do poslední chvíli bojovala, přestože všichni to viděli špatně, já jsem pořad věřila, že se stane nějaké kouzlo. Bohužel dnešní ultrazvuk kouzlo nenašel, a musela jsem jít na revizi dělohy. Neumím Vám popsat, jak se cítím, už jsem to jednou zažila a byl to šok, a teď je to o mnohém horší. A pořad se ptám proč???? Co jsem udělala špatně? Miminko k nám chtělo, drželo se mi zuby nehty, já věřila, uklidňovala ho a nepodařilo se. Já vím, že čas je nejlepší léčitel, ale je dost mizerně. Doufám, že časem najdu odpovědi svým dotazům. Přeji Vám hodně štěstí. S pozdravem Gergana, 21.11.2014

Odpověď:

Milá Gergano, psaly jsme si, když lékař neviděl srdíčko Vašho miminka. Neukazovala se tady jednoznačná cesta, spíše jako by Vám mělo dát vědět, že je tady něco jinak. Teď Vás pořád vnímám jako ublíženou, jako byste se zlobila na celý svět - je tady boj rozumu se srdcem, silné napětí. Vy se pořád ptáte, jak se to mohlo stát, kde jste udělala chybu, za co jste trestána. Nikdy se nic neděje jen tak, všechno má nějaký důvod. Tohle miminko, které od Vás odešlo dřív, než vůbec mohlo vstoupit, tady mělo jiný plán. Zastavit Vás, dát Vám prostor k uvědomění si, že všechno v životě se neděje jen podle toho, jak Vy to chcete. Něco se děje totiž úplně jinak, samo, přirozeně. Určitě Vás nenapadne domlouvat slunci, aby zítra vyšlo na oblohu na západní straně a uložilo se na východu... Takhle nějak si teď Vaši zlobu překládá universum. Máte vzít všechno, co se Vám děje, jako dar, jako odměnu, za kterou máte poděkovat. Dary nejsou jen truhly plné zlata, za dar se má považovat každá rána, kterou dostanete, která Vás srazí na kolena. Uvědomíte si možná přitom, že vůbec nějaká kolena máte... Každé A má také své B. Neupínejte se k této zkušenosti, kterou jste si prošla, ale máte se od ní odrazit a jít dál. Slzy mají význam v určité fázi Vašeho života, Jakmile ale přestanete toužit a chtít získat do života něco, na co není správný čas, všechno se pak rozběhne zcela sama, přirozeně. Vnímám tady kolem Vás novou komunikaci, jiné energie, andělské... a nové miminko. Něco končí, ale současně něco nového začíná.

Vaše budoucí miminko by mělo být stejná duše, která k Vám vstoupila teď naposledy. Připadá mi to tak, že Vás důrazně zastavila, čímž se energie vyrovnaly. Byl tady nejspíš nějaký dluh z minulého života, ale teď už je to všechno v pořádku. Otěhotnění se otevírá přes bránu, která bude aktivována při krásném milování, kdy nemáte nic se svým mužem řešit, ale máte si maximálně užít tuhle chvíli. Porod bude pravděpodobně císařským řezem.

Vzkaz pro Vás: Slzy jsou jako perly, máte za ně poděkovat a jít dál. Nové miminko je opravdu blízko a už se k Vám moc těší.

 

 

9. otázka:

Milá Wahlgrenis, jak jsem slíbila, ozývám se v listopadu. Když jsme spolu nad plástvemi v červenci mluvily, viděla jsi možnost příchodu miminkovské dušičky do našeho života v listopadu. Dle Tvých rad se snažíme s manželem nemyslet na "plození", užívat si přítomnosti jeden druhého a udělat si z našeho dosavadního bezdětného života výhodu. Na Tvoje slova často myslím a vždy, když mě přepadne smutek z toho, že miminko stále nepřichází, tak mi to pomáhá. Snažím se si víc všímat maličkostí, přijímat krásné a radostné chvíle s pokorou a najít víc vnitřního klidu. Moc ráda bych Ti už sdělila, že si k nám miminko cestu našlo, ale bohužel tomu tak není. Jsou chvíle, kdy to hodně bolí, kdy přemýšlím co a proč a jak, kdy naděje slábne. Za poslední 2 roky, kdy na miminko čekáme, jsem si prošla různými fázemi a pochopením. Vím, že to není v mých rukou, že musím být trpělivá a nechat život plynout a že to není lehký úkol. I když vím, že možná neodpovíš, ráda bych se zeptala, zda dušičku našeho miminka kolem nás stále cítíš, zda se vše děje tak, jak má. Tvůj web pravidelně sleduji a už to je pro mě vzpruhou a děkuji Ti za to. Předem Ti děkuji za Tvá slova, která mi moc pomohou. Tvoje Pavlína G., 25.11.2014

Odpověď:

Milá Pavlíno, připadá mi, jako pro Vás v tuto chvíli byl zásadní vztah. Něco se nevyvíjí tak, jak jste si představovala. Nejspíš je tady narušená komunikace, ráda bys to celé "uřídila", ale přesto je tady nějaký jný program. Možná jste v odpočinkové fázi, kdy každý má svůj prioritnější program. Máte se ale spíš více potkávat, máte spolu opět spolupracovat. Teď mi připadá, že Vy sama jste z toho celého programu zklamaná, vystupujete mimo, nechcete už déle být obětí. Rozhodně tady je něco jinak, jak jste si to nepředstavovala. Mezi Vámi se mi to teď jeví jaksi nemocné a zvláštně zastavené. Připadá mi, že tady je aktuální program zrady.

Energie miminka se mi teď nejeví rozběhnuté, ale spíše jako by Vás pozorovaly, co uděláte, kam se to celé u Vás posune. Tahle duše se dívá a není rozhodnuta vstoupit, dokonce se mi tady z jejího pohledu ukazuje, že nevnímá lásku. Připadá mi to teď hodně studené a jaksi nefunkční.

Vzkaz pro Vás: Nemít žádné plány, nic nechtít, nic sem nenutit, o nic se nesnažit, přijmout do svého života klid a dát důvěru všem procesům tzv. shora. Slzy jsou tady teď zbytečné, v životě se střídají jednotlivá období, nic není definitivní. Pokud přijde otřes, je dobré za všechno poděkovat a jít dál. - navazuje 14. otázka

 

 

10. otázka:

Dobrý den paní Wahlgrenis, obracím se na Vás s velkou prosbou. Už mockrát jsem Vám chtěla napsat, ale tak nějak jsem nevěděla, jak a co a předem to vzdávala. Asi si mě nebudete pamatovat, ale byla jsem u Vás v lednu v Praze na konzultaci. Nemohla jsem otěhotnět, to bylo to, co mě k Vám přivedlo. Tenkrát jste mi řekla, že mám napsat odpouštěcí dopis a že by si miminko k nám mohlo cestu najít přirozeně - snad v srpnu. Dopis jsem napsala, doufám, že jsem vše udělala správně, tak jak jsem měla. Pak čas běžel, snažila jsem se na těhotenství nemyslet, užívat si život ve dvou, soustředit se na nás s manželem. Někdy mi to šlo lépe, někdy hůře, občas mi bylo líto, že nejsem stále maminkou. Poslední rok byl v našem životě docela hektický, plný stresu a napětí. Rozhodli jsme se, že se z Prahy vrátíme zpátky do našeho rodného kraje a vrhli jsme se s manželem do přestavby starého domu po jeho rodičích, který je od našeho nynějšího bydliště vzdálen cca 150 km. Je to náročné období, manžel je často unavený, někdy podrážděný, má moc práce, často spolu nejsme. Snažím se mu pomáhat, jak to jen jde, mít pochopení a těšíme se, až budeme mít společný nový domov. Často sníme, jak to tam bude vypadat, kde si budou děti hrát.... Miminko ale nepřichází. Znejistilo mě to, pořád si v hlavě přehrávám, jestli jsem neudělala někde chybu, co se stalo, že si to rozmyslelo? A je naděje, že opravdu přijde. Myslím si, že jsem se taky změnila - vnímám dítě jako nejkrásnější dar, jako zázrak, jako to největší, co může život přinést, prostě smysl všeho. Chtěla bych se mu věnovat, dát mu celou svou lásku, být tady vždy pro něho....Cítí to ta dušička? Nevím, jestli mi takhle na email odpovíte. Děkuji moc za vše. Daniela U., 27.11.2014

Odpověď:

Milá Danielo, připadá mi, že Vy teď žijete program zrady, jako byste se vnitřně zlobila na celý svět, že nejste těhotná. Podle Vás jste udělala všechno, co jste udělat měla. Ptáte se, kde se stala chyba, co je tady špatně. Přitom se tady žádná chyba nestala, všechno je v pořádku. Kdybychom teď spolu mluvili z očí do očí, nejspíš bych se Vás zeptala, jestli si s mužem neplánujete, že přijde chlapeček. V tom případě si zkuste představit, co se asi odehrává v holčičce, která nechce zažít to obrovské zklamání z toho, že je holčička. Nesmí tady být žádný plán, Vy jako budoucí rodiče se nemáte představovat, jaké to bude, až budete vozit v kočárku toho svého chlapečka, ale má to být zcela bez omezení ... budete vozit miminko. A má Vám oběma být úplně stejně jedno, jestli to bude budoucí slečna nebo mladý pán. Jakmile si tohle ujasníte, ta brána by se mohla otevřít. Má zde být úplně volné prostředí, nenásilné. Jen Vaše otevřená náruč. Tento problém s pohlavím budoucího miminka se mi teď ukazuje jako jediné, co by tady mohlo vadit.

Od duše Vašeho budoucího miminka vnímám nádherné energie, andělské. Není tady žádná nenávist, žádný krizový program. Těhotenství i porod v pořádku, bez komplikací.

Vzkaz pro Vás: Zkuste se vrátit do svého holčičího období, kdy jste toužila být maminkou. Ona se ta nemocnice bez Vás nezboří... Odpovědnost a nenahraditelnost Vás zbytečně svazují. 

 

 

11. otázka:

Pěkný den Wahlgrenis, píši Vám, jelikož jsem slíbila, že se ozvu. Byla jsem u Vás na jaře tohoto roku. Bohužel jsem emaily, kdy jsme se na návštěvě domlouvaly, smazala a nepamatuji si přesný měsíc. Jsem jedna z mnoha žen, která s Vámi řešila těhotenství. Ptala jsem se, jestli je mi souzeno mít vůbec dítě, protože odmítám umělé oplodnění. Zjistila jste, že budu těhotná, a to přirozenou cestou. Hledaly jsme proto, kde tedy může byt problém. Jediný byl v minulém životě, kdy jsem si sobecky nechala miminko vzít. Poradila jste mi odpouštěcí dopis. Dle rady jsem ho sepsala. Pak jsem vše po letech snažení a zklamání vypustila a těšila se na listopad, kdy jsem měla otěhotnět. Bohužel jen měla... zase nic. Už opravdu nevím, co je špatně. Každopádně děkuji, alespoň za těch pár měsíců, kdy jsem věřila, že i já budu máma. Mějte se hezky a krásné Vánoce Eva P., 11.12.2014

Odpověď:

Milá Evo, dohledala jsem si, že jsme se viděly 6.5.2014 ještě v Praze. Vnímám teď kolem Vás i proces, do kterého jste vstoupila. Ukazují se mi nové energie, ale  pak je tady jiný plán, jako by přicházející miminko komplikovalo rozběhlé pracovní projekty, jako by tady najednou pro miminko nebyl prostor. Cesta je otevřená, ale vadí tady v jistém smyslu nasazené růžové brýle. Je třeba se dostat na volnou, zcela přirozenou cestu, nic tady nesmí vadit, nic nesmí jít proti srsti. Ještě není konec, ještě pořád je miminko odhodláno vstoupit, dokonce se mi ukazuje i boží oko jako vyšší plán. K oplodnění by mělo nejspíš dojít mimo dům, nečekaně, neplánovaně. Tato informace Vás může až zaskočit. Ještě mám k tomu pocit, že napsat odpouštěcí dopis byla jen jedna ást celého procesu. Kromě toho jste se měla dostat na vlnu lásky a přirozenosti, nic kolem Vás nesmí drhnout. A milování by mělo být nejkrásnější, jako v době, kdy jste spolu s mužem začínali.

Duše miminka je směrem k Vám otevřena s očekáváním, že všechno bude v pořádku. Nesmíte se upínat k nějakým časoprostorovým kategoriím. Universum čas nezná. Pro Vás je všechno nachystáno, miminko vstoupí ve chvíli, kdy i od Vás zaznamená tu otevřenou náruč a žádné pochyby.

Vzkaz pro Vás: Váš domov by měl být místem, kde bydlí láska. Pozor na slova, na gesta, na myšlenky, které neladí s Vaším srdcem. Jste součástí vyšších plánů, jen sem nesmíte pořád tlačit nic, co tady podle Vás jednoduše být musí.

 

 

12. otázka:

Dobrý den milá paní Wahlgrenis, už jsme se setkaly v roce 2013 na přednášce Ezotera v Praze, vykládala jste mi z pláství ohledně miminka. Potom jsme spolu i dvakrát konzultovaly na skypu. Stále ale miminku něco brání přijít, přes veškeré mé i manželovy snahy. Knihu jsem přečetla, prostudovala a vašich rad si nesmírně vážím, bojím se, že problém je hlouběji v podvědomí. Jsme už opravdu nešťastní. Anna Ch., 14.1.2015

Odpověď:

Milá Anno, připadá mi to, že pomaloučku do Vašeho života vstoupí nová etapa, kdy Vaše práce bude od Vás vzdálena. Ano, vidím Vás těhotnou, s tím největším pokladem, jaký si dovedete představit. Je třeba otevřít cestu do Vašeho života, to bude přes nádherné milování, které si máte se svým mužem užít. Mám pocit, jako by to mělo být úplně jinak než doposud. Jako by minulost najednou přestala platit a Vám se do života dostaly úplně nové energie. Vy jste pak jako v jiné dimenzi, jen složitě se s novým programem budete sžívat. Najednou budete těhotná. Veškeré Vaše životní hodnoty budou rozsypané na hromádce.

Miminko potřebuje zažívat od Vás krásné vstřícné energie, máte žít každý den, každou vteřinu v radosti, v těšení se, ve štěstí. Nuda a stereotypy tady nemají co dělat. Těhotenství i porod budou v pořádku.

Vzkaz pro Vás: Nesmíte podléhat číslům a definicím. Ty nejsou do života podstatné. Každý si může myslet, co chce. Vy máte být víc sama sebou, jste originál, nezaměnitelná. Nesmíte žít program šedé myšky. Mělo by se o Vás víc vědět. Důležité je zcela proměnit akt milování, minulost neplatí, budoucnost neplatí, žádné termíny plodných dní, žádná ovulace, ale jenom TADY a TEĎ. Váš muž by měl být více inciativnější, nechte ho, ať se projevuje. Mluvte spolu, vyznávejte si lásku, opravdu se milujte - ne jen proto, že chcete miminko. Tady má jít především o Vás dva.

 

 

13. otázka:

Dobrý den Wahl, moc Vás zdravím! Spojily jsme se spolu loni na jaře a řešily jsme věci ohledně dítěte. Napsala jste mi, že dítě se povede na podzim. Otěhotněla jsem již v srpnu, ale bylo to jen "chemické těhotenství", jak mi řekli lékaři (bez plodu). Myslela jsem, že vám napíši, že už se mimi klube, ale spíš opak je pravdou. Jsem teď nějak zmatená. Všichni mi radí nemyslet na to, ale to nejde, když všichni okolo jsou těhotní a rodí! Nevím, co je špatně, snažila jsem se udělat, co jste psala, i kniha mi pomohla, za ten skoro rok, mám pocit, že jsem zase o krok jiný člověk. Náš vztah s manželem je lepší a milování mnohem intenzivnější. Možná se právě moc snažím? Nevím. Prosím poraďte! Moc díky za cokoli, přeji krásný den. Ludmila B., 1.2.2015

Odpověď:

Milá Ludmilo, kolem Vás je teď jediný zřejmý program, který žijete, a to Vaše miminko. To je jeden jasný plán. Úplně stejně aktuální se mi ale ukazuje další rovina - že už nejste nejmladší. Každopádně jak si z toho má duše Vašeho budoucího miminka vybrat? Miminko má ostatně čas, kdy se rozhodne k Vám přijít, cestu má jasnou. U Vás mi ale připadá, jako byste svým případným těhotenstvím byla znejistěna, jako byste si nevěřila, že péči o miminko zládnete. Pokud byste po porodu měla zůstat doma na mateřské, už teď přemýšlíte, na jak dlouho to bude, a už se skoro chystáte zpět do pracovního procesu. Mateřství není program dočasný, ženu změní jednou provždy. Tady nemáte dávat na misky vah miminko a pracovní povinnosti. Miminko Vám na určitou dobu úplně změní život, všechno ostatní půjde jednoznačně stranou.

Od miminka vnímám směrem k Vám energie nepříliš vstřícné, jako by tady byla opět hradba ze strachu. Ale to, co se stalo, už je za Vámi, zpět se vracet nemáte. Vnímám Vaše těhotenství přirozenou cestou, tohle miminko se Vám opravdu potřebuje narodit, má v tom jasno. Nemusíte na něho spěchat a nutit se do něčeho, co neprochází Vaším srdcem. Milování má být krásné, abyste si maximálně v ten okamžik užili jeden druhého. V tuto chvíli vnímám energii holčičky.

Vzkaz pro Vás: Stereotypy Vás zastavují, cokoliv děláte, je třeba dělat srdcem. Má Vás to bavit, ať už se jedná o vaření, otírání prachu, mytí WC nebo luxování. Vy se potřebujete dostat do radsotných energiích, aby Vás začal život bavit. Tohle je klíč k tajemství Vašeho života.

 

14. otázka:

Milá Wahlgrenis, uplynulo dalších pár týdnů a měsíců a já mám znovu potřebu Ti napsat. Mnohé se mění, bohužel ne k lepšímu. I když jsem si prošla dlouhou cestou a každý den cítím, že mi život do cesty staví "nápovědy" a navádí mě, přišlo něco, co jsem si nedovedla vůbec představit. Manžel, kterého miluji a který mi byl vždy oporou a jistotou se pomalu stáhnul do sebe. Odcizujeme se jeden druhému, nechce už sdílet moje občasné chmury, bavit se o budoucnosti, společně plánovat hezké chvilky. Včera mi řekl, že potřebuje být sám, aby si uvědomil, zda se mnou ještě být chce nebo ne. Hučí mi v hlavě a cítím se zastavená uprostřed běhu. Bojím se, že jeho city ke mně už se nevrátí, že jsem ho svými chmurnými pocity a pláčem odradila. Snažím se chápat, proč se to děje, zda to tak mělo být a miminko k nám přijít nemělo, zda si opravdu máme jít každý jinou cestou. Vím, že každý potřebuje čas se vyrovnat s něčím, po čem touží, ale nepřichází... Jen mě moc bolí, proč právě teď a takto, kdy jsme už mnoho těžkých chvil překonali a začínali se opět soustředit na pěkné věci. Možná to ale byla jen moje představa a vnímání. Milá Wahlgrenis, pokud budeš mít čas a energii, poprosím Tě o Tvá slova, kterých si moc vážím a která mi dávají nadhled ve chvílích, kdy mám pocit, že sama tu bolest neunesu. Nevím, co je teď správné, nechci se s manželem rozejít, miluji ho. Děkuji a přeji Ti mnoho krásných dní. Pavlína G., 6.2.2015

Odpověď:

Viz odpověď u 9. otázky.

 

15. otázka:

Dobrý den paní Wahlgrenis, moc se omlouvám, že ruším, ale dušička jaksi nepřichází (předpověděla jste, že do nového roku bych už mohla vejít těhotná). I jsme ji s partnerem v lednu cítili, já telepaticky, on ve snu, ale zatím si to zřejmě rozmýšlí. Mohla byste se ji prosím zeptat, zdali jsme si to u ní s něčím nepokazili, nebo se jí prostě ještě nechce? Moc se na ni těšíme. Krásný den. Kamila 12.2.2015

Odpověď:

Milá Kamilo, připadá mi, že teď je pro Vás akutní partnerský vztah. Muž, který je vedle Vás, je pro Vás naplněním všech Vašich snů, ale něco se v minulých týdnech změnilo. Ve Vás je pocit, že s ním nemáte zestránout, že je něco jinak, takhle jste si to nepředstavovala. Vnímám kolem Vás nedůvěru, slzy, jako byste zvažovala, jestli má smysl zůstávat tady dál. Je to možná jen zhoupnutí na houpačce, rozhodně byste si neměla nadále připadat jako oběť, to by Vám v ničem neprospělo. Pokud tady byla třetí osoba ve vztahu, měli byste si s mužem udělat jasno v tom, kdo tady hraje hlavní a kdo vedlejší roli. Vedlejjší role do partnerství nepatří. V tuto chvíli Vás vnímám, jako byste se ke svému muži otáčela zády. To není moc dobrý program, uvažujete-li o miminku.  

Od duše miminka vnímám, že plán, který je tady kolem, je jakoby proti přírodě, jako by se mu do toho ani nechtělo. Vy se máte vzdálit od procesu, který je naplněn prací a stereotypy. Máte se dostat do radosti, potřebujete se věnovat aktivitám, které Vás hodně hodně baví. Miminko se Vám chce narodit, ale do jiných energií. Má vnímm od Vás otevřenou náruč.

Vzkaz pro Vás: Máte se ve svém životě dostat na novou vlnu, více byste měla žít srdcem, sundat masku a pustit si k sobě opravdové prožívání. Všechno dělat maximálně, naplno.

 

 

16. otázka:

Dobrý den, milá Wahlgrenis! Na FB jsem našla, že pořádáte offline konferenci k miminkům. Je možné ještě pokládat dotazy?
Na začátku června jsem u Vás byla na konzultaci osobně i s přítelem. Před Vánoci jsem s Vámi po skypu, místo miminka, řešila náš rozchod. Od té doby (byť je to doba krátká) se věci daly do pohybu. Před Vánoci jsem byla absolutně paralyzována celou situací, nedovedla jsem si představit, že bych mohla jít dál... Když jsem si znovu a znovu pročítala, co jste mi napsala, došlo mi, že to opravdu záleží na mně a že pokud dál budu setrvávat v tom stavu nebytí, budu to jen já, kdo ztrácí... Můj bývalý přítel šel dál a nechal mě na místě. A já se zastavila a stála, neschopná ničeho. Ani nevím, jak se to všechno seběhlo, ale už měsíc mám nového přítele. Najednou se vše obrátilo, slunce zase svítí i pro mě. Řekla jsem mu o svých problémech a přesto se mnou zůstal. I on si velmi přeje miminko. Možná se to někomu bude zdát bláznivé, že se prakticky neznáme... ale my se dohodli okamžitě. On je pro mě takový poklad, dárek shůry. Jestli budete mít chvilku, budu nesmírně ráda, pokud se podíváte na to, zda můžeme věřit, že oba budeme požehnáni a konečně se dočkáme té radosti, že si nás nějaká dušička vybere za rodiče. Mějte se moc krásně! S pozdravem Michaela 20.2.2015

Odpověď:

Milá Michaelo, už žádnou novou lásku do života hledat nemáte. Jste na novém začátku, nic neměňte. Všechno teď krásně plyne, žádné napětí, žádné krize. Miminko je při Vás velice blízko, nesmíte o sobě pochybovat.

Přes duši Vašeho budoucího miminka vnímám rozpor, jako by nechtělo být součástí Vašich plánů, ale chce přijít jen tak - bez předchozích Vámi nastavených omezení. Tohle miminko chce vstoupit do otevřené náruče, přichází s láskou a nic jiného pro něho není podstatné. Nesmíte se upínat pouze k jedinému pohlaví. Těhotenství bude v pořádku, chvíle směřující k porodu vnímám jako zrychlené.

Vzkaz pro Vás: Jste v nové fázi života, minulost, kde jste si jenom na něco hrála, už neplatí. Zasloužíte si radost. Nebojte se ji pustit do svého života.

 

17. otázka:

Dobry den Wahlgrenis, na facebooku jsem videla, z chystate off line konferenci k miminkum. Loni na jare jsem s vami mela skype konzultaci ohledne naseho snazeni o miminko. Zatim k nam miminko porad nechce a ja se snazim nezoufat, ale kazdy mesic presto doufam a pak je mi z toho smutno, kdyz menstruace dorazi. Vy jste mi loni rikala, ze se k nam miminko chysta a ja tomu verim. Stale je asi chyba ve mne a miminko ceka, az se neco zmeni. Zatim jsme nepodnikali zadna velka vysetreni u lekaru. Drive jsme nejaka vysetreni delali, ale zijeme v Anglii a tady se clovek normalne na gynekologii nedostane. Vsechny vysledky, co nam udelali - krev/hormony/ ultrazvuk vajecniku, byly pry v poradku. Manzel mel vysledky taky v poradku az na nejakou malickost. Loni v lednu jsem byla u sve gynekolozky v Praze. Ta mi drive stale rikala, ze to vypada, ze nemam ovulaci, ale loni byla nadsena, ze z ultrazvuku vidi dozravajici folikul. Z toho duvodu a i po konzultaci s vami tedy verim, ze by k nam miminko melo prijit, ale stale se nedari a uz zvazujeme, ze pujdeme k lekari. Nikdo na nas vyrazne netlaci, coz je dobre, ale ja mam pocit, ze cas ubiha a mne uz bylo 36 let. Snad se mi podari i ucast ve vasi off line konferenci v breznu. Moc dekuji a preji hezky den. Dina 20.2.2015

Odpověď:

Milá Dino, první informace, kterou tady kolem Vás vnímám, je, že jste zdravá. Nesmíte se znepokojovat ničím, co se Vám (nebo doktorům) nezdá normální. Každý člověk je takový, jaký je. Připaadá mi, že i Vám se otevírá cesta k mateřství. Ovšem měla byste si dát pozor, aby Vaše pracovní nasazení nešlo za hranici únosnosti. Práce je sice postup, jak přijít k penězům, ale měla byste si život víc užívat, neodevzdávat všechno ze svého srdce v pracovním procesu. Potřebujete naplno žít program štěstí, povinnosti byste měla od sebe aspoň trochu vzdálit. Jakmile se dostanete do radosti, celé Vaše tělo začne vibrovat ve zcela nových energiích. Můžete se k radosti dostat přes jakoukoliv činnost nebo aktivitu, přes něco, co Vás opravdu baví. Zkuste si vzpomenout, co jste dělala jako malá - třeba někdy kolem desátého roku. K těmto koníčkům se opět máte vrátit, abyste tělu umožnila nový start

S mužem byste se neměli upínat k Vašim plodným dnům. Naopak potřebujete se vrátit do časů, kdy jste spolu začínali, kdy jste po sobě toužili a kdy všechno bylo nové. Vy oba jste byli natěšení, létali jste skoro metr nad zemí jenom myšlenkou, že se máte vidět. Takový stav máte opět začít zažívat. Má jít jenom o Vás dva - žádný program, že "děláte dítě". K oplodnění by mělo dojít přirozenou cestou. Vnímám energie holčičky, nesmíte být otevřeni pouze chlapečkovi.

Vzkaz pro Vás: Nemáte žít roli oběti, to je zcela zbytečné. Usaďte se naprosto jednoznačně do toho, co právě teď žijete. Co bylo - bylo. Propojte se se svým srdcem, načtěte si svět kolem sebe srdcem, dýchejte srdcem. Zamilujte se nejdřív do sebe a potom postupně do všeho, co tvoří Vás svět. V lásce se rodí láska.

 

 

18. otázka:

Dobry den Mila Wahlgrenis, mela jsem s Vami skype komunikaci 10.6.2014 ohledne budouciho miminka (nedari se nam s manzelem otehotnet skoro 4 roky). Rikala jste, ze je problem v mem minulem zivote, napsala jsem podle Vasich rad odpousteci dopis, vse jsem udelala podle Vasich instrukci, spalila ho, vhodila popel do reky... Pri psani odpousteciho dopisu jsem jen brecela a brecela potom prisla obrovska uleva, rekla jste, ze tehotna budu do konce roku 2014. Muzu se zeptat, zda jsem neudelala neco spatne, ze si to miminko rozmyslelo a jeste neprislo? Mohla by jste se prosim na to podivat? Budu Vam velmi vdecna, zrovna mam v ruce Vasi knizku Proc k nam miminko nechce a je mi do breku... Uz se na to nase miminko velmi tesime, tak proc porad neprichazi... Mockrat Vam dekuji za odpoved. S laskou Martina L. 23.2.2015

Odpověď:

Milá Martin, universum nezná čas. Vnímám kolem Vás, jak jste teď rozhozená tím, že jste v daném termínu neotěhotněla. Nesmíte si teď připadat jako odsunutá na vedlejší kolej, kudy "miminka nechodí". Není u Vás žádný problém, jen jste se upnula ke kalendáři. Nechte opět lásku žít ve Vašem domově, k ničemu ji nenuťte, nedělejte nic, co by se Vám zdálo nepřirozené. Hlavně si nedávejte žádné tresty, nestavte se do kouta na hanbu. Jste úžasná mladá žena. Vnímám Vás těhotnou, pokud nejste už v této době, mohla byste otěhotnět velice brzy. Miminko, které se k Vám chystá, bude mít andělské energie, připadá mi teď na chlapečka. Je tady pokračování minulého života, tohle je opravdu třeba dožít. Vaše energie se potřebují propojit, je zde až magnetická síla, která Vaše duše má dostat k sobě. Nepochybujte o sobě.

Vzkaz pro Vás: Do milování nevstupujte s žádnými programy, přestaňte cíleně dělat dítě. V těchto chvílich jde o Vás dva, o odevzdání se jeden druhému, na nic jiného nemyslete. 

 

 

19. otázka:

Dobrý den paní Wahlgrenis, naposledy jsme spolu skypovaly na podzim ohledne miminka. Zatim neprislo. S manzelem jsme ted byli na dovolene, kde jsem si odpocala a momentalne se na miminko neskutecne tesim, i kdyz zatim nic hmatatelneho k tomu, ze bych byla tehotna, se neobjevuje. Cetla jsem ze je 11. 3. v planu konference k miminkum. Nevim, jak se do ni zaradit. Prosim Vas opet o pohled na nasi "miminkovskou" situaci po uplynule dobe. Myslim, ze se zase u nas posunulo spousta veci dopredu. Dekuji a mejte krasny den nejen tento. S laskou, Modrasek 3.3.2015

Odpověď:

Milá Modrásku, připadáte mi v lásce, zamilovaná, ale jako by tady bylo něco, co Vás tomu úžasnému láskovému proudu vzdaluje. Vnímám Váš životní příběh, kde chybí miminko. Připadáte si jistě tím vším nekompletní, jako by na Vás byl velký černý puntík, již z dálky patrný. Porovnáváte, jak to mají ostatní, s tím, jak žijete Vy. Tohle rozhlížení se kolem, nakukování do kočárků a sevřené stavy kolem žaludku Vás úplně paralyzují. Zkuste přijmout za svou informaci, že všechno se děje tak, jak se to dít má. A ještě něco: Nic není náhoda. Jakmile se od tohoto urputného usilování o miminku vzdálíte, jste těhotná. Připadá mi, jako by k Vám přicházela velice vyzrálá duše - chlapeček. Příchod do tohoto světa vnímám přirozenou cestou. Celý proces těhotenství i porod budou bez komplikací, miminko bude spolupracovat, proto i porod bude snadný a rychlý.

Miminko je natěšené. Oplodnění vnímám přirozenou cestou, potřebuje dojít k navázání Vašeho společného příběhu z minulého života. Je tady vyšší záměr. Teď se mi ukazuje chlapeček, krásný.

Vzkaz pro Vás: Nemáte sem dávat informace, že miminko k Vám nechce vstoupit. Všechny myšlenky se zhmotňují. Neupínejte se k miminku, není to věc, kterou si můžete koupit. Žena je z tohoto hlediska pouze branou, skrz kterou sem může vstoupit nový člověk. Ale nikdy nikdo nikomu nepatří.

 

 

20. otázka:

Milá Wahlgrenis, zhruba před rokem jsme spolu měly skypovou komunikaci ohledně miminka, které odešlo v pátém měsíci těhotenství. Předpověděla jste mi, že by miminko mohlo přijít v říjnu/listopadu loňského roku. Zatím se tak ale ještě nestalo, a tak trpělivě čekám dál. Bylo by možné se s Vámi opět spojit a na naši situaci se podívat blíže? Děkuji Vám a přeji krásný den, Petra 5.3.2015

Odpověď:

Milá Petro, ve Vašem vztahu je v současné době jaksi nepřehledno. Vnímám u Vás porušenou komunikaci, jako byste každý z Vás šli jinou cestou. Teď jste lehce zastaveni, ale nesmíte tomu dávat nějaký větší význam. Tohle Vaše podivné znejistění je z vyššího hlediska v pořádku, dokonce mám pocit, jako byste právě teď měli dojít k důležitému poznání, že partner je pro Vás jediným člověkem mezi všemi. Pak se totiž kolem Vás cesta rozjasňuje a objevují se nové energie, andělské, které jsou spojeny s novým človíčkem. Nad celým tímto procesem je vyšší ochrana, nesmíte propadnout deziluzi. Mateřství nesmíte vnímat jako proces, ke kterému se můžete tzv. dopracovat. Nezáleží na žádných Vámi daných vstupech, kterými byste mohla celý proces ovlivnit.

Duše miminka je blízko, není tady žádný program zrady, žádné pochybnosti. Vaše milování by mělo být v těch nejkrásnějších energiích, nesmíte pracovat na dítěti, ale opravdu z celého srdce se máte milovat. Jenom pro tu chvíli... Odevzdat se úplně celá svému muži, on by to měl mít stejně. Na nic jiného nemáte myslet. Od první chvíle těhotenství je třeba všechno odevzdat někam nahoru a s ničím nebojovat. Jiný stav je jiný stav, tohle je třeba vzít na vědomí.

Vzkaz pro Vás: Žárlivost Vám nesluší. Nebojujte s ničím ve svém životě, naopak otevřete náruč všemu, co přichází. Domov by měl bý naplněný láskou, za to jste odpovědná Vy. Dokážete místo, kde se s mužem milujete, doladit do těch nejkrásnějších energií.

 

 

21. otázka:

Dobrý den milá Wahlgrenis, v polovině ledna jsme spolu měly konzultaci po skypu, za kterou moc děkuji. Vše, co jste mi napsala, jsem si vzala k srdci a hned druhý den začala se změnou barev, a pak i s ostatním. Cítím na sobě ty probíhající změny a i partner si všiml změny v energiích a mám pocit, že se mi do života vrátil klid. Chtěla bych vědět, zda se opravdu děje změna k lepšímu a zda je na mé cestě ještě něco, co by mohlo miminku bránit k nám přijít. Děkuji za vše a přeji krásný den. Tereza Č. 24.2.2015 

Odpověď:

Milá Terezo, miminko je otočeno směrem k Vám, připravené vstoupit, ale Vy tady jste škrtnutá. Píšete, co všechno jste ve svém životě změnila. Je to dobrá cesta. O ničem nepochybujte, užívejte si maximálně každý den, každou hodinu i minutu. Nesmí tady být nic, co by Vám mělo vadit, co by nějakým způsobem drhlo nebo by nebylo průchodné. Máte se naladit na ten životadárný zdroj. Jakmile se sem dostanete, měla byste být těhotná. S miminkem Vám začíná nový život, nová etapa. Všechno by mělo proběhnout bez komplikací, celé těhotenství i porod. Duše, která je připravena k Vám vstoupit, s Vámi potřebuje dožít příběh z minulého života. Vás po porodu vnímám jako novou ženu, něco se Vám pravděpodobně otevře, možná máte pochopit smysl svého života.

Miminko - snad chlapeček - o příchodu k Vám nepochybuje, těhotenství Vás může zaskočit, protože nebudete mít pocit, že byste při milování se svým mužem dělali něco jnak než dřív. Všechno má ale svůj čas, nemáte se ničemu divit.

Vzkaz pro Vás: Nestůjte stranou, žijte svůj život aktivně, všechno, co začnete dělat, dělejte srdcem, má Vás to opravdu bavit. Nuda a stereotypy u Vás nemají co dělat.

 

 

22. otázka:

Wahli, ak by som mohla, spýtala by som sa aj ja na dieťatko... Mia 5.3.2015

Odpověď:

Milá Mia, vnímám u Tebe obrovskou touhu mít miminko, ale úplně stejně mám pocit, že vedle Tebe je muž, který ale dítě nechce. Nejspíš už má svou otcovskou povinnost splněnou, anebo se v této době nechce směrem k dítěti svazovat. Vy dva jste ale úžasný pár, je Vám spolu moc hezky, máte jistě podobné zájmy, trávíte spolu volný čas. Při úvahách kolem budoucího miminka by měli mít oba budoucí rodiče jasno, nesmí to být plán jen ženy s tím, že se "to může stát". Vědomý oplodňující akt má zcela jinou informaci, když se ti dva rozhodnou přivést na svět společné dítě. Ve Vašem případě je to odhodlání směrem k založení budoucí generace jen poloviční. Pro muže je dítě obvykle velká odpovědnost, není to jenom ta milovací chvíle, kdy jste spolu nazí v překrásných energiích.

Vzkaz pro Tebe: Na světě jsou tisíce cest, každá někam vede. Tebe Tvé cesty odvedly daleko. Teď se postupně vracíš, ale Tvé nohy jsou plné prachu, Ty celá jsi plná prachu. Je potřeba to všechno ze sebe smýt. Nechat déšť stékat na Tvé (nahé?) tělo, odevzdat se těm kapkám a očištěná jít dál. 

 

 

23. otázka:

Dobrý den, Wahlgrenis, už jsem se na Vás jednou obrátila. Mám už i Vaší knížku, kterou si stále pročítám a mám jí moc ráda. Je velmi krásně a s citem napsaná!! Je z ní cítit láska a naděje k nám budoucím maminkám. Všimla jsem si, že na zadní straně Vaší knihy jste si nechala otisknout pár slov ode mě, dojalo mě to, měla jsem slzy v očích a moc děkuji!! Byla byste prosím, tak moc hodná a podívala se na mě, zda otěhotním s mužem, kterého mám moc ráda? Děkuji mnohokrát. Přeji Vám mnoho zpětných vazeb od maminek, že už otěhotněly, moc jim to všem přeji, ale i sobě. Moc si Vás vážím i času, i Vašich slov nám, budoucím maminkám. S láskou Ráchel 5.3.2015

Odpověď:

Milá Ráchel, dlěkuji za dotaz do této offline konference a děkuji současně za Vaše slova, která jsem umístila na zadní stranu mé knížky. Mám pro Vás informaci. To, o čem přemýšlíte, je jasný, reálný plán. Možná se Vám může zdát, že Vaše plány ohledně těhotenství nevycházejí, přesto je tady jednoznačné sdělení. Nesmíte to, co nyní prožíváte, brát jako podraz, jako zradu. Naopak, v okamžiku zastavení a přijetí toho, co se děje, máte zcela nečekaně otěhotnět. Opravdu to není žádná práce, vnímám změnu v milování. Nesmíte se svým mužem tzv. pracovat na dítěti. Žádné technické procesy, ale odevzdání se jeden druhému, neřešit žádnou ovulaci a plodné dny. Máte si na sebe udělat čas a užívat se, jako když jste se poznali. Mají tady být najednou úplně jiné energie. Miminko, které se odhodlává vstoupit do Vašeho života, tohle má jako jasný plán. Vnímám holčičku.

Vzkaz pro Vás: Žádná technická pravidla ve Vašem životě nemají co dělat. V okamžiku zastavení, kdy pochopíte, že všechno má nějaký význam, se ta rozsypaná mozaika Vašeho života ve zlomku vteřiny seskládá. Přestanete se na sebe dívat jako na problém. Pak může vstoupit miminko. 

 

 

24. otázka:

Drahá Wahl, velmi Tě zdravím a objímám. Je to skoro 2 roky, co jsem Ti psala ohledně holčičky, na kterou myslím již 3 roky. Odpověděla si mi, že dušička, která k nám má nakročeno, je zastavena, protože nechce vstupovat podle našich plánů. Velmi mě to mrzelo, dlouho jsem se dušičce omlouvala a  napsala jsem i odpouštěcí dopis. V současné době bych byla ráda za jakékoli děťátko. Moc bychom zlatíčko naše milovali, ale obávám se, že v tomto životě mě již toto štěstí nepotká, asi si to již dušička rozmyslela a nechce k nám. Nezlobím se, ale jsem z toho smutná. Jak ale zapomenout, co udělat, abych zapomněla, myslím, že už i mého přítele tím obtěžuji, tou touhou po dítěti. Vím, že člověk v životě nemůže mít všechno, co si přeje, proto děkuji za vše, co mě v životě potkalo, že jsme zdraví, daří se nám v práci, máme kde bydlet a že se milujeme. Milá Wahl, přeji Ti jen to dobré, hodně štěstí, zdraví, lásky a sil, jsi prostě úžasná, naše vědma, na kterou se všichni zoufalí lidé obrací se svým trápením i  štěstím. Často navštěvuji Tvé stránky, horoskopy jsou úžasné, pravdivé, až kolikrát žasnu, jak to všechno víš. Vím, že 11.3.2015 pořádáš konferenci ohledně miminek, i já bych byla ráda, za Tvoji případnou odpověď. Z celého srdce Ti  za vše děkuji, za to, že jsi tu pro nás a měj se moc krásně, Lenka T. 7.3.2015 

Odpověď:

Milá Lenko, v tuto chvíli kolem Vás vnímám program zrady, jako by se všichni proti Vám spikli. Já tady miminko vidím, ale jsou tady také strachové programy, jako byste mu nechtěla nebo nemohla dát důvěru, jako by těhotenství nemělo dopadnout dobře. Každopádně ale Vy nemocná nejste, to si pouze programujete. Každá myšlenka, kterou připustíte, má tendenci se zhmotňovat. Na to si dejte pozor. Připadá mi, jako byste sama v sobě měla dorůst, jaksi se zkompletovat, pak je tady vyšší podpora, boží oko. Při milování by pro Vás mělo být všechno krásné, žádné pochyby, nic si nenechávejte na později. To odevzdání se jeden druhému by mělo bý čitelné. nemáte si připadat jako oběť.

Miminko, které se k Vím chystá, vnímám jako velice vyzrálou duši, krásné andělské energie. Připadá mi to teď na chlapečka. Od první chvíle potřebujete s miminkem v bříšku vytvořit jednoznačný tým, který potřebuje spolupracovat. Nejste Vy a miminko, ale vytváříte jeden celek. Tahle duše přesně ví, kdy má vstoupit, všechno by mělo být v pořádku. Těhotenství i porod budou bez komplikací.

Vzkaz pro Vás: Nesmíte si myslet, že je tady nějaká zrada na Vás. Zkuste pochopit, že všechno se děje, jak se dít má. Do minulosti Vás nesmí otáčet žádná výčitka. Cesta se otevírá, chlapeček přichází.

 

 

25. otázka:

Dobrý den milá Wahlgrenis, na Vašich stránkách jsem si všimla, že budete pořádat další offline konferenci týkající se miminek. I když už jsem viděla, že zde máte zařazené dotazy, stejně jsem si řekla, že to za zkoušku stojí napsat Vám a požádat Vás o pomoc. Byla jsem u Vás před cca 2 lety, s manželem na miminko čekáme nyní již téměř čtyři roky. Prosím poradila byste nám, jak to u nás vypadá? Moc Vám předem děkuji. Přeji Vám vše dobré!

Nikol 8.3.2015 

Odpověď:

Milá Nikol, vnímám u Vás rozhlížení se kolem. Jako byste se ptala, co se stalo, že miminko pořád nepřichází. Připadáte si zrazená. Sama nevnímáte, že by byla chyba na Vaší straně. Jste jako školačka, která vypracovala všechny úkoly, ale najednou se dozví, že bude mít dvojku, ne jedničku, po které samozřejmě touží. Ale život není škola, tady fungují jiná pravidla. Vy se potřebujete posunout z té malé školačky do dospělé ženy. Je to proces, který nebolí. Nejedná se o žádné operace ani jiné násilí. Jedná se o žití tady a teď, naplno a jednoznačně, položit se do činností, která Vás baví, aby se každá buňka Vašeho těla tetelila radostí. Milování má být nejkrásnější, jaké jste si kdy vůbec dokázala představit. Vnímám při Vás holčičku. 

Vzkaz pro Vás: Jste ukrytá pod maskou, té se potřebujete zbavit. Jistě víte, co to znamená. Jakmile se na sebe podíváte opravdově a zpříma, otevře se před Vámi nová cesta. Otěhotnět byste měla poměrně rychle, nečekaně.

 

 

26. otázka:

Dobry den milá Wahlgrenis, prave jsem se divala na web a zjistila, ze pořádáte offline konferenci k miminkum. Bylo by možné se podívat i na nás, na naši dusicku? Děkuji a srdečně zdravím. Páťa 9.3.2015
Odpověď:

Milá Páťo, vnímám Vás těhotnou. Není tady žádná námaha, žádný komplikovaný proces, je to celé přirozené, otevřené, na té správné vlně. Nad Vámi vnímám vyšší ochranu, nemáte o sobě pochybovat. Nemocná nejste. Přichází miminko, snad chlapeček, ano, vstupuje do Vašeho domova. Připadá mi také, jak jste se před informacemi tohoto druhu uzavřela, jako byste si naprogramovala, že miminko mít nebudete. Na myšlenky buďte opatrná. Tohle je něco úplně jiného, otevíráte náruč.

Vzkaz pro Vás: Vystoupila jste ze stereotypů, které Vás na dlouho zamkly. Teď je všechno jinak. Mnoho se změnilo. Vstupujete do opravdového života. a spolu s Vámi je tady ta krásná láska. Užívejte si to. Zpět se nevracejte.

 

 

27. otázka:

Dobry vecer, Wahlgrenis, slíbila jsem v listopadu po naší skype konverzaci, ze se ozvu a třeba stihnu i tu offline. Rikala jste mi, ze by to chtelo zvednout stavidla a rybnik vypustit... telo to asi udelalo za me. Zanet dutin, angina a momentalne opet citim dutiny. Nicmene ten pocit obeti ze me nejak občas nemůže spadnout, ale uvedomuji si to. Koupila jsem si sukne a alespoň jednou tydne si ji obleknu i ted v zime....nicmene prouzkovana trika mam také, plati to jen pro spodni pradlo, nebo i pro svrchni obleceni, povleceni atd? Ted jsem se rozhodla opet se zacit aktivne věnovat cviceni pani Mojzisove...třeba mi to pomuze i s dalšími vecmi. Co se tyce milovani, asi uz vim, jak by to mělo vypadat...tak snad se k tomu dopracujeme... a poridili jsme si kocicku. Je dokonala a na ni vidim, ze každý chloupek ma sve místo, je spravne, tak jak je, ona je krasna a nevi o tom, proste si uziva svůj život. Nekdy je tezke se citit jako krasna a dokonala zena, když to co dela zenu nejvic zenou neprichazi, ale nejak jsem bliz tomu pocitu, ze maminka budu. Doufam, ze uz ze me necitite jen smutek a smutek jako na podzim? A ze miminko stále vi, ze se na nej tesime? Je muj pocit spravny? Budu moc rada za zpravu od Vas, ale i tak jsem rada, ze Vam mohu napsat, ze jste tu pro nas. Vazim si toho. Jana 9.3.2015

Odpověď:

Milá Jano, připadá mi, že jste postoupila na své cestě, přicházíte ke svému osudovému poslání. Těhotenství se mi ukazuje, vnímám holčičku. Mnoho změn kolem Vás je čitelných, energie se hnuly, vzpomínám si na to zvláštní "zatuchlo"... Dostala jste se k novým programům a aktivitám, Vaše tělo se jistě už tetelí z těch nových nápadů. Jistě se změnily i energie během Vašeho milování.

Nemáte se vracet do svých minulých režimů, co se tehdy stalo, je už dávno za Vámi, nezkoumejte, co se mohlo stát jinak. Jste tady a teď, maximálně si užívejte přítomnou chvíli. Občas si vychutnejte absolutní zastavení, ticho.

 

 

28. otázka:

Dobry vecer pani Wahlgrenis, posilam pozdrav z jizni Moravy a doufam, ze se stihnu zucastnit breznove konference. V zari lonskeho roku jsme u Vas byli s manzelem na konzultaci v Litomericich a resili nase miminko. Z plastvi vyslo, ze sanci mame, ale musime nektere veci zmenit. I kdyz uz jsem pred tim cetla Vasi knihu, spoustu veci jsem si uvedomila az po navsteve u Vas. Napsala jsem odpousteci dopis, snazim se nebrat vse tak vazne, "netlacit na pilu" a uzivat si zivot vic s radosti. S manzelem jsme v pohode a tesime se ... Myslim si, ze jsme uz nekolik dulezitych krucku k miminku udelali. Chtela by Vas porosit o Vas nazor. Nad cim se mame zamyslet a co jeste muzeme zmenit, abychom miminku otevreli cestu k nam? Moc Vam dekuji za odpoved a preji pohodove jarni dny. S pozdravem laci (Petra L) 10.3.2015
Odpověď:

Milá Petro, připadá mi, že pořád ještě jste schovaná pod maskou. To Vás blokuje. Ale shora je tady jasný plán, miminko se do Vašeho života přibližuje, a to přirozenou cestou. Teď nejspíš můžete mít o sobě pocit, že nejste zdravá, ale tohle si nesmíte vsugerovávat. V životě si máte dovolit tzv. plout, nemá tady být žádné násilí, ale to jsme si jistě říkali. Připadá mi, že se k Vám chystá miminko - snad chlapeček. Milování si také máte prožívat úplně jinak než dřív. Nesmíte připustit, aby se dělo něco, co nevnímáte hezky. Nemá tady být žádné násilí.

Vzkaz pro Vás: Nedívejte se na hodiny, nesledujte čas, nesmíte si připadat stará. Máte se opět vrátit o pár let zpět, věk neřešte. Kolik Vám je, to je jenom číslo. Neupínejte se k němu. Žijte víc tu mladou holku, která se někde ve Vás ztratila.

© Wahlgrenis   11.3.2015

 

 

 

REAKCE:

 

Drahá paní Wahlgrenis.

děkuji Vám za odpověď z konference.

Opět jste to vše vystihla na 150%!

Vaši radu a doporučení si beru k srdci a zároveň si užívám informace o miminku.

Moc děkuji za to, že jste!

S láskou, Modrásek (19) 11.3.2015

 

Wahli, ďakujem Ti z celého srdca za naladenie.

Ale ja som sama, možno zatiaľ teda ...

Mia (22) 11.3.2015

 

Dobrý den, Wahlgrenis

Děkuji Vám upřímně za Vaší konferenci k miminkům.

Když jsem si pročítala odpověď od Vás, tak jsem se usmívala, protože máte ve všem pravdu!

Změnilo se i milování s partnerem.

Začal s tím on sám.

Je ke mně láskyplný, něžný a je to mazlení a milování.

Začala jsem si vážit mazlení a milování i to, když ležím v jeho náručí, tak si toho také vážím a vnímám jeho obejmutí - vše si užívám.

Začala jsem si vážit svého partnera ještě více než dřív, jako velkého daru a čas s ním je pro mě velký dar.

Čas od času si dělám na Vaše doporučení zábaly z ricínového oleje a užívám si ten klid v lůžku.

Mám radost, že se k nám chystá miminko, protože jsem to opravdu tak vnímala, jak píšete i to, že na mě ti nahoře zapomněli.

Vaší knížku si stále pročítám, mám ji moc ráda a čtu si stále v ní - je součástí mého života.

Pochopila jsem Vaše slova - miluj se s láskou a važ si tu chvíli, jako by to bylo naposled.

Věřím, že i můj partner si všiml změny na mně.

Velmi si Vás vážím, děkuji za každou Vaši myšlenku, je už ve mně.

Přeji Vám hodně úspěchů s Vaší další knihou a hodně pozitivních zpráv od budoucích maminek, že porodily a že jsou v pořádku ony i jejich miminko.

Děkuji za to, že jste.

Má to smysl.

S pozdravem

Ráchel (23) 11.3.2015

 

Mila Wahlgrenis,

dekuji, ze jste me ještě zaradila do konference a odpověděla mi.

Moc me Vase odpoved potesila, ani nevite jak.

Dekuji, ze mi celou dobu ukazujete cestu, bez Vas by to bylo o moc tezsi.

Konecne jsem to snad pochopila ze spravne strany, ale vse ma svůj cas a presne, pak ta skládanka v hlave najednou klapne.

Mejte se moc krasne, budu se zase nekdy tesit.

Jana (27) 11.3.2015

 

Hezké odpoledne Wahl, děkuji za Vaši dnešní odpověď.

Vím naprosto přesně, o čem mluvíte, a vše jste dokonale vystihla !

Přeji Vám do dalších dní jen to nejlepší a děkuji za vše, co pro nás všechny děláte!

Petra (20) 11.3.2015

 

Dobrý den Milá Wahlgrenis,
velmi Vám děkuji za zařazení mého dotazu do VAší konference věnované miminkům.
Velice děkuji za informace, které jste mi v konferenci poskytla.
Jsem ráda, že si to miminko nerozmyslelo a chystá se brzy k nám, mám obrovskou radost.
Budu se tedy těšit a užívat si života a věřím, že budu Těhotná a budu čekat toho vysněného andílka :)
S láskou Martina (18) 12.3.2015

 

Dobrý den milá Wahlgrenis,

moc Vám děkuji, že jste mě zařadila do Vaší offline konference a také za Vaši odpověď, za to nasměrování, za velkou naději, za otevírání očí... podívat se na sebe opravdově a zpříma.

Vaše slova na moji situaci hodně sedí, splnila jsem mnoho "úkolů" a miminko stále nikde...ale jestli se každá má buňka tetelila radostí?

To ne...

Přemýšlím o té masce, vědomě si nepřipouštím, že nějakou mám, ale po přečteních Vašich slov vnímám, že se za nějakou masku schovávám.

Ještě jednou Vám moc děkuji!

Velmi si Vážím Vašich slov a Vaší pomoci!

Přeji Vám vše dobré!

Nikol (25) 12.3.2015

 

Wahli, bola to jedna ilúzia, čo sa ma držala, alebo čo ma držala hore.

A praskla ako bublina.

Cítim sa, ako by som mala sčasti ohlodané kosti.

Rada by som tú špinu zo seba zmyla, ale ani neviem ako.

Neviem, o ktorom z nich si mám vytvárať tie moje ilúzie.

Mám taký pocit, že ten môj život je jednoducho zasraný.

Prepáč prosím Ťa.

Ja neviem kam s tým. 
Ďakujem Ti, že si mi toľkokrát posvietila na cestu.

Veľa, veľakrát.

Čítam o nejakom projekte - Projekt Život.

Asi si nejaký napíšem aj ja.

Objatie ...

Mia (22) 12.3.2015

 

Drahá Wahlgrenis,

moc Ti děkuji za odpověď, jsem velmi šťastná, protože mám znovu naději, že se  k nám chystá miminko, úplně mě to dojalo.

Děkuji Ti z celého srdce, děkuji Bohu, že Tě seslal na tuto zemi a obdařil Tě zázračným posláním, děkuji Bohu, že na nás dohlíží.

Zase si mě vystihla a já žasnu.

Zakázala jsem si  myslet, že se všichni proti mě spikli, že by to těhotenství nedopadlo dobře, už teď vím, že vše dopadne dobře a jak se miminko rozhodne k nám přijít , budu mu důvěřovat.

Dušičce jsem vyjádřila svůj obdiv, že právě ona se k nám chystá - vyzrálá a s andělskou energií, velmi se na  ni těším.

Wahl, chci se Ti omluvit, že Ti tykám, ale připadáš mi tak blízká, jako bych Tě znala celou věčnost.

Je mi známa i urinoterapie - asi 10 let, je to léčivka na vše.

Prosím Tě, před 15 lety nám zemřel bratr na rakovinu v 26 letech, myslíš si, že by to mohla být duše mého bratra, tak mě to napadlo.

Ráda bych Ti někdy zase napsala, jak se vše vyvíjí.

Wahl, velmi Tě obdivuji,  mám Tě moc ráda, přeji Ti hodně energie a zdraví, a měj se moc krásně.

Lenka T. (24) 13.3.2015

 

Dobrý den, milá Wahlgrenis!
Moc děkuji za Vaší odpověď pro mě v offline konferenci a především za Váš čas!
Přeji Vám krásné, téměř jarní dny.
S pozdravem
Michaela (16) 14.3.2015

 

Dobry den mila Wahlgrenis,
chci Vam podekovat, ze jste muj dotaz jeste zaradila do offline konference a diky za vyklad.
Mate pravdu ve vsem, co pisete.

I v tom, ze jsem se uzavrela takovym myslenkam.

Ano, bylo to tak, s manzelem jsme resili jeho praci, nebylo to hezke obdobi, ale uz je to za nami a je nam hezky.
Mne urcite pomohla zmena prace, je mi lip na tele i na dusi.

Az objevim dve carky na testu, tak se ozvu.
Srdecne zdravim do Litomeric a preju krasne jarni dny
Páťa (26) 18.3.2015

 

Dekuji Wahlgrenis.
Moc si vazim vasi odpovedi a dekuji za dalsi nadeji.
Verim, ze si k nam miminko cestu najde.
Mejte se krasne
Dina (17) 18.3.2015

 

Dobry večer, děkuji Vám za zodpovězení otázky.

Mám jen k tomu jednu otázku, a to k teto odpovědi: "Připadá mi, jako byste si odžívala doživotní trest, z kterého není úniku. "
Mohla by jste mi tuto vetu blíže popsat?

Moc děkuji, na shledanou. 

Mirka (3) 24.3.2015

 

Milá Wahlgrenis
Děkuji za krásnou konferenci!

Byla přínosná,milá, četla jsem tak trochu v tranzu...

Dáváš sílu a naději, kde to jen jde.

A někdy je potřeba říci věci přímo, takže si myslím, že i v odpovědích druhým si člověk najde něco pro sebe... že objeví, kde by mohl něco proměnit.

Poslední týdny jsou zvláštní, jako by něco řídilo kroky za mě a provádělo mě od prvního zastavení v kostele Sv. Ludmily pořád dál.

O konferenci jsem si přečetla ve chvíli, kdy jsem se vrátila z ordinace... a tak jsem si řekla, že buď můžu věřit tomu, co mi říkají tam... anebo... být prostě otevřená všemu.

Mám teď doopravdy pocit, že je vše řízené nad námi.

Potkala jsem od té doby taky cikánku, která mi říkala, že jsem prokletá.

Pustila jsem to... ona jen chtěla penízky.

S mužem je nám hezky.

A poslední dobou mě provází symbol lva... je to všechno zvláštní.

Pořád vnímám, že holčička tu není, ale pořád si připomínám, že všechno má nějaký smysl.
Děkuju...
Eliška (7) 27.3.2015

 

Dobrý den milá Wahlgrenis,

děkuji Vám mnohokrát za možnost účastnit se offline konference.

Od chvíle, kdy jsem si přečetla Vaši odpověď, se Vám chystám napsat, ale nějak mě to k tomu pustilo až teď.

Poslední týdny jsem vnímala kolem dušičku miminka a doufala, že snad...

Ale ještě není ten správný čas.

Když jsme spolu měly skype konzultaci, mimo jiné jsme řešily moji práci, kdy jsem chtěla odejít.

Pak jsem měla sezení se svým šéfem a situace se uklidnila, takže jsem nakonec zůstala.

Tento týden však u nás v práci došlo k personálním změnám, se kterými mám lidsky problém.

O víkendu jsem se tedy rozhodla, že konečně přestanu vše řešit hlavou a sázet na jistotu, odejdu z práce a budu dělat opravdu jen to, co mě těší a baví.

Konečně jsem pochopila, že moje obava hodně pramení z období dospívání, kdy jsme zůstali s bratrem sami s matkou a hodně jsme řešili nedostatek peněz.

Takže se chystám pustit svoje strachy a nechat život plynout...

A třeba pak přijde i to miminko. 

Děkuji Vám za vše a přeji krásný den.

Tereza Č. (21) 7.4.2015

 




© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.