wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 22.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Začíná vám nová životní etapa, nepřemýšlejte o tom, ale vydejte se jí vstříc. Nauzavírejte se do sebe, tohle je vaše nová šance. Nic, co tady bylo dřív, už totiž neplatí. Na krizové scénáře zapomeňte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jste nejspíš zamilovaní, ale tak krásně, že to je na vás vidět. Partner je na podobné vlně, můžete si tento stav tedy užívat společně. Nedovolte, aby mezi vás vstoupily nějaké pochybnosti.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Pokud jste se rozhodli prožít Vánoce mimo domov, rozhodli jste se správně. Můžete klidně odjet. Den přeje cestám i změnám v prostoru, tedy i stěhování. Pokud se nikam nechystáte, zkuste se alespoň projít jinými cestami než obvykle.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Všechny vaše plány maximálně vycházejí. Nemusíte se obávat žádných komplikací. Máte vedle sebe dobré spolupracovníky, zvolili jste správný postup i materiál. Klidně pokračujte dál. Slyšíte shůry ten potlesk?

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Projekty, na kterých jste pracovali, se zdárně vydávají do světa. Nemusíte se o ně obávat, základ od vás mají vynikající. Budete mít možnost začít zase něco jiného. Tohle není váš úplný konec.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Občas se dějí věci, kterým nerozumíte. Bílá se najednou změní v černou a tam, kde ještě včera byla skála, je teď hromada písku. Život je totiž občas i změna, přijměte to. Nebraňte se.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Dolehly na vás starosti. Máte pocit, že se to už nedá zvládnout. Ale dá, jen si toho na sebe tolik nenakládejte. Mějte se rádi, jsou kolem vás i ostatní, kteří vám mohou pomoci. Moc dobře víte, na koho se můžete obrátit.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
To, co vás nyní čeká, se malinko zkomplikovalo. Někdy je lepší slétnout zase zpět na zem a své sny si ještě jednou promyslet. Dostáváte další šanci, nebojte se. Zase bude dobře.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Něco se malinko zkomplikovalo. Vašemu obrazu chybí důležité barvy, rám je navíc oprýskaný. Nejste ve své kůži. Měli byste se zase srovnat, dejte se zase do pořádku. Zkuste si třeba uvařit zázvorový čaj.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Užíváte si krásný partnerský vztah. Jste na správné lodi se správným člověkem. Milujete a navíc jste milováni. Čtěte si navzájem v očích, voďte se ruce, poslouchejte i beze slov ta nádherná vyznání.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Není vám úplně do zpěvu. Některé jistoty, které jste dosud měli a vypadaly, že vydrží věky, se zbořily jako domeček z karet. Nic už není jako dřív. Budete muset začít budovat znovu, ale jinde a jinak.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Den je vhodný k podepisování smluv. Klidně si sjednejte leasing nebo hypotéku. Také si můžete s partnerem říci své osudové "ano". Není nic, co by vás rozdělilo. Do života vám vstupuje partner, na kterého se můžete dlouhodobě spolehnout.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.