wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 23.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Ve vašem vztahu se nejspíš objevil problém, nedělejte nic násilně. Počkejte si, co se bude dít dál. V tomto příběhu nemáte hlavní roli. Partner má možná nějaké pochyby. Udělejte si hezký večer, na nic se zvbytečně neptejte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Zánětlivé procesy v těle, které vás už nějakou dobu trápily, konečně ustupují, je vám už mnohem lépe. Budete na sebe muset dávat větší pozor. Hlavně si ale hlídete vlastní myšlenky.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Co jste do dnešního dne nestihly, už nezvládnete. Všechny vaše myšlenky by se měly soustředit na práci, odpusťte si rozptýlení. Moc dobře víte, co musíte udělat. Komplikace, které by mohly vzniknout, by byly nepříjemné.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nádhera, zažíváte krásné období. Jste na výsluní, všichni vám tleskají. Užívejte si to, nikam nezalézejte. Tohle je váš zasloužený úspěch. Už jste si to také zasloužili. To nekonečné období smutku je za vámi.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Užívejte si nádhernou lásku. Nezakazujte si dlouhé pohledy do hlubokých očí, procházky slavnostně vyzdobenými ulicemi, malé něžnosti. Váš partner by o vás neměl pochybovat.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Dostali jste se do podivného soukolí, něco se stalo, najednou to nejste vy. Potřebujete se zase vrátit na svou cestu. Příliš experimentujte, zastavte se, dokud je ještě čas.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nezvládli jste nejspíš úkol splnit včas, teď máte výčitky. Naučte se do budoucna plánovat, zapisujte si raději své povinnosti, pak byste neměli na nic zapomenout. Zkuste životem jen tak krásně plout.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
To, čemu jste nechtěli uvěřit, ta zrada, se ukáže jako omyl, nedorozumění. Možná se tomu ještě s dotyčným zasmějete. Život je někdy neskutečně krásný. Den je o pochopení, o nalezení nové cesty.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Měli byste navštívit své rodiče nebo prarodiče. Nemůžete se pořád vymlouvat na nedostatek času. Čas máte na to, čemu dáváte přednost. Zkuste si na ně najít pár minut ve svém programu, než bude pozdě.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Přestože byste chtěli mnoho věcí ve svém životě mít jinak, zatím na změnu nemáte dostatek odvahy. Proto zůstáváte takoví, jací jste, a jen si stěžujete. Ta chvíle, kdy se rozhodnete, ale jednou přijde.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Připravte se na setkání s člověkem, které vás může lehce znejistět. Přestože jste se dosud nikde nepotkali, budete mít pocit, jako byste se už dávno znali. Takhle vypadají kontakty z minulých životů.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Ideální čas na přemýšlení o budoucí rodičovské roli. Máte-li vedle sebe vhodného partnera a jste-li v tom správném věku, o ničem nepřemýšlejte. Dařit se bude všem vašim projektům.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.