wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sobota - 26.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Nádjerný den! Jste na té nejlepší vlně, vážíte si sami sebe i druhých, máte rádi celý svět. Můžete se sejít s přáteli, budete pro každého vítaným společníkem.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Není vám příliš do smíchu. Máte nostalgickou náladu. Je čas zavzpomínat na zesnulé z vaší rodiny. Pokud nepůjdete na hřbitov, stačí tichá vzpomínka doma. Nikdo tady nemůže být věčně.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Do vašeho běžného dne může nečekaně vstoupit něco neuvěřitelného. Pochopíte, co vám naznačuje sen, potkáte se s andělem nebo zjistíte, že vaše předtucha byla oprávněná. Ničemu se nedivte.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Pozor, jdete po nesprávné cestě. Měli byste si tenhle směr ještě pořádně rozmyslet. Cesta, kteou se chcete vydat, k cíli nevede. Nebezpečně jste odbočili. Zkuste se zase najít.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Čeká vás náročná zkouška, ale nemusíte se jí předem obávat. To, čeho se bude týkat, už dávno znáte, i když ve školách se tohle neučí. Jsou to hodnoty z kategorie zvané lidství.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Nechali jste za svými zády to, co vás už moc tížilo. Najednou je vám krásně, jste svobodní, volní. Nechtějte tohle ale k sobě připoutat násilím, žádné uzlíky ani jiné spojování by nefungovalo.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Vysnili jste si vzdušné zámky, vypadají na první pohled úžasně. Ale nejspíš vám stát nebudou. Začněte raději uvažovat jinak, slétněte zase raději hodně rychle na pevnou zem.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Pochopili jste, že nemá smysl zkoumat, co si pořídili sousedé, kolegové nebo známí. Tohle vás už naštěstí nechává chladnými. Začali jste se na svět dívat jinýma očima.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Den je ve znamení práce, zábava bude muset počkat. Jste důležití, užívejte si to. Jsou to nejspíš dlouhodobě plánované projekty. Nic neodkládejte na zítra, teď je vhodná doba vše udělat.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Nepřipouštíte si, že byste se mohli dostat do situace, kdy nad sebou nebudete mít kontrolu. Ale i to se může stát. Hlavně na návštěvách, v cizím prostředí. Naučte se být bezprostřední, pak se nemusíte tolik hlídat.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Neměli byste dnes nic dělat. Nastává chvíle odpočinku. Zastavte se a přemýšlejte, jestli se někde nevloudila nějaká chybička. Nedělejte nic ve spěchu, kvapně. Prospěje vám bylinková koupel.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Upnuli jste se k něčemu zcela nereálnému. Dnes můžete tento svůj omyl odhalit. Bylo to nedorozumění. Možná se tomu ještě s dotyčným zasmějete. Život je někdy neskutečně krásný. Nemyslete jenom na sebe.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.