wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 27.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Škoda, bojujete s celým světem. Myslíte si, že jen vy máte pravdu. Jen vy opravdu vidíte a opravdu slyšíte. Názory nikoho jiného vás nezajímají. Ale stejně je jednou budete muset přijmout.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Vaše role oběti už skončila, užíváte si to. Předali jste úkoly jiným, a také to jde. Máte najednou víc času i sil. Užívejte si maximálně každou chvilku. Mějte se jen trochu víc rádi.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Chtěli byste být v očích druhých úžasní, ale nějak to nejde. Snažíte se, ovšem vaše pokusy nevycházejí. Nedělejte nic násilně, potřebujete se uvolnit - relaxace, spánek, četba. Smiřte se s tím, že čas není, žijte tady a teď.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Žárlíte, když vedle vás není váš partner, v hlavě se vám odehrávají hrůzné scény, když nejste s ním. Potřebujete mít přesná hlášení, co pořád dělá. Moc vám to nesluší. Zkuste mu darovat křídla, pak se i bude rád vracet.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Jste pod vyšší ochranou, ale neměli byste ji příliš zneužívat. Raději se snažte prožít den tak, aby se nic zásadního nepřihodilo. Buďte na sebe opatrnější. Nepouštějte se do vážnějších akcí. Hory jsou rizikové.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Do vašeho života vstoupila pravá nefalšovaná láska. Ještě přesně neví, jestli se má u vás usadit. Neměli byste ji vylekat, nespěchejte, čtěte si hlavně v partnerových očích.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste v důležitém okamžiku zastavení, teď se určitě nic nerozběhne. Měli byste si počkat na správnou chvíli, nespěchejte na nikoho a na nic. Zapomeňte na stres, zkuste odpočívat. Povořte se do světa vůní.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Takové krásné souznění sami se sebou nezažíváte každý den. Je vám nádherně, jste maximálně vyladěni. Chápete, že váš život má opravdu smysl. O ničem nepochybujte. Pokračujte svým tempem, nenechte se rozptylovat.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Jste klidnější a pomalejší, to je moc dobře. Vůbec nic vám neuteče. Jsou to sice jen vteřiny, ale celkově byste se mohli dostat jinam. Užívejte si svého života naplno.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Jste posazeni na materiální vlně, daří se vám jakékoli nákupy nebo transakce, můžete investovat do nemovistostí nebo do zlata. Peníze si vás už našly. Den vhodný pro nové začátky.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Neměli byste se nikam daleko vzdalovat. Pozor na kalamity (sněhové vánice, mrazy apod.), které se předem nikdy nehlásí. Buďte raději doma. Na dálku se tohle špatně řeší.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Máte ze sebe po delší době dobrý pocit. Netrápíte se dietami, ani se nenutíte do žádného cvičení. Konečně jste pochopili, že právě tohle jste vy. Našli jste správný svůj směr.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.