wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 24.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Jste na jiné vlně než ostatní, s nikým nechcete moc spolupracovat. Vyhovovalo by vám nyní být někde na pustém ostrově. Odletět ale nejspíš nemůžete. Nezavírejte se proto před ostatními, nejste úplně sami, věřte, že i vás někdo potřebuje.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Buďte na sebe opatrnější. Stát by se mohlo cokoliv. Jsou sice při vás všichni vaši ochránci, vypadá to, jako by měli zvýšenou pohotovost. Nepřidělávejte jim zbytečně práci. Každé dobrodružství má své hranice. Mějte se trošku víc rádi.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Je to logické, měli byste se vydat za svými rodiči nebo prarodiči. Už dlouho jste od nich vzdáleni, vymlouváte se na nedostatek času. Mají trápení, o kterém se jim nechce mluvit. Neměli byste na ně zvlášť dnes zapomínat.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Věřili jste nesprávnému člověku, nyní na vás doléhá to obrovksé zklamání. Je vám z toho smutno. Občas přijde rána do zad, když to nejméně očekáváte. Raději si už budete hlídat své kruhy. Nedovolte nikomu, aby do nich vstupoval.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Jakákoliv spojenectví sjednaná tento den mají svou budoucnost. Jistě jste o těchto plánech přemýšleli. Nemusíte se bát nic důležitého podepsat. Nenastanou žádné komplikace. Máte-li v plánu navléknout své vyvolené zásnubní prsten, je to moc dobrá cesta.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Udělali jste nedávno zásadní chybu a teď se moc divíte, když se od vás ostatní odvrátili. Nějakou dobu se ještě budete muset snažit, než vás přijmou zpět. Důvěra je moc křehké zboží. Dávejte na ni pozor.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Máte trápení s láskou. Člověk, který by měl být s vámi, se najednou otáčí zády, vy zůstáváte sami. Ptáte se, kde se stala chyba. Ničeho si nejste vědomi. Nikdy vám ale nikdo nepatří. Lásku si nemůžete vynutit, ta buď je, nebo není. Nic jiného neexistuje.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste zklamaní láskou, uzavíráte se do svých jeskyň, nechcete s partnerem komunikovat, všechno je nějaké divné. Bojíte se druhým podívat do očí. Neměli byste si ale dnes nic zakazovat. Věřte zázrakům, a opravdu se začnou dít.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Zažíváte krásné období. Odhodlali jste se ke kroku, o kterém už teď víte, že byl správný. Včas jste zasadili a o svůj strom se správně staráte. Můžete sklízet. Ideální doba je také na početí, pokud jste v tom správném věku.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Neměli byste vůbec pracovat, odpočiňte si, užívejte si klidu a vánoční nálady. To, co jste nestihli, už nestihnete. Nepokoušejte se dostat vodu z řeky zpět k jejímu prameni. Udělejte si doma pohodu, nestresujte se, nezvyšujte hlas. Uvidíte, jak vám bude krásně.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Na vaše srdce hodlá zaťukat nová láska, neměli byste se před ní schovávat. Nikdy neříkejte nikdy. Mějte oči otevřené, nebraňte se setkání s neznámými lidmi. Nevíte předem, kde na vás čeká ten úžasný princ nebo zakletá princezna...

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nemáte dost sil nebo odvahy pustit se do nové fáze svého života. Zdá se vám to hodně složité a komplikované. Proto jste pořád tam, kde jste. Zbytečně si ale necháváte od nejbližších ubližovat. Měli byste si začít konečně víc věřit.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.