wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 09.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Jste nejspíš zamilovaní, ale tak krásně, že to je na vás dokonce vidět. Partner je na podobné vlně, můžete si to tedy užívat společně. Nedovolte, aby mezi vás vstoupily pochybnosti.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Život je složený z mnoha na sebe navazujících příběhů. Když jeden končí, není to žádná tragédie. Znamená to, že současně něco nového začíná. Neplačte, těšte se...

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Jste součástí celku, dobře to víte. Můžete klidně mluvit před ostatními. Všichni si vás váží, nesmíte teď nikoho zklamat. Daří se vám, vnímáte ze všech stran podporu.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Dobře víte, že k sobě nikoho nepřipoutáte, pokud on nebude chtít. Darujte křídla a uvidíte, co se bude dít. Řetězy a ocelová koule na noze nikomu štěstí nepřinesly.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Do vašeho života může vstoupit nový člověk. Přestože na pohádky nevěříte, mohli byste být mile překvapeni. Možná nebude z kategorie princů, ale určitě byste ho neměli minout.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Najednou si připadáte nemožní, staří. Zkoumáte se v zrcadle a počítáte vrásky. Tohle je ale divný program. Přijměte se takoví, jací jste.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Zvítězili jste nad zdravotním problémem, zjistili jste, co bylo špatně. Pochopili jste chybu. Pro příště budete opatrnější. Nezapomínejte na důležité tekutiny.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste v podivné situaci, myslíte si, že máte v rukou kormidlo svého života. Chcete uhnout někam, kam to ale opravdu nejde. Všechno si ještě pořádně promyslete.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Vaše plány nádherně rostou. Rozhodli jste se pro tento krok v nejlepší možnou chvíli, stojí při vás výborní spolupracovníci. O ničem nemusíte pochybovat.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Vaše práce vás absolutně naplňuje. Nehledejte si nyní žádný jiný program. Jste na svém místě, daří se vám. Osobní záležitosti si jistě zařídíte později.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Vstupujete do důležité fáze svého života, odhodlávali jste se k tomu dlouho. Obavy jsou zbytečné, nic by vás dnes nemělo překvapit. Zvolili jste si ten nejlepší okamžik.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Máte nejspíš menší citový problém. Mezi vámi a vaším partnerem se cosi řeší, nejste k sobě upřímní. Může to být jen krátkodobý stav, nedělejte z toho zatím žádné závěry.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.