wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sobota - 13.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Varování, která k vám chodila, jste nepochopili, proto teď máte problém. Šátek na krk vám nejspíš nepomůže. Možná budete muset vyhledat lékaře.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jste na úžasné vlně s vaší kamarádkou, jako byste mluvili jednou řečí a dívali se kolem jedněma očima. Mohli byste spolu být dlouhé hodiny. Uvažujte, že se musíte vrátit domů.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Dostanete se do situace, které se říká nastavené zrcadlo. Poznáte se v jednání druhých lidí. Nezavírejte před tím oči, přesně tohle máte vidět.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Ideální čas na přemýšlení o budoucí rodičovské roli. Pokud už vlastní děti máte, zaměřte se na nové projekty, na to, co má pod vašima rukama vyrůst.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Neměli byste nic ze svého života rušit nebo dávat i třeba jen na chvilku na vedlejší kolej. Naplno si užívejte všechno a všech, které máte. Žijte tady a teď.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Pokud jste ve vztahu zaregistrovali problém, mohlo by být najednou všechno zase jinak. Zažijete krásnou přítomnost blízkého člověka. Slova jsou někdy zbytečná.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Je vám krásně, jako byste se znovu narodili. Víte už, čím si dál nechcete ani náhodou ubližovat. Jakékoli násilí vadí. Můžete se kamarádit jen s láskou.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Zapomeňte dnes na čas. Ideální by pro vás bylo, kdybyste se vůbec nemuseli dívat na hodinky. Nic vám neuteče. Vyjděte z domu dřív, abyste nebyli ve stresu. Čas máte na své straně.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Úřední jednání, které vás čeká, nedopadne podle vašich představ. Snad měla druhá strana v rukou argumenty, které jsou pádnější než ty vaše. Neměli byste se ale hned vzdávat.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Ne každý den protančíte střevíčky, někdy je také docela smutno. Až osušíte ten slaný závoj ze svých tváří, uvidíte, že svět je docela krásný. Zatím tohle nechápete.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
To krásné, co jste ještě nedávno zažívali, nějak zmizelo. Když se budete chvíli pozorovat, zjistíte, že jen vzdycháte. Zapomínáte se radovat. Radost nehledejte v druhých, ale v sobě.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Můžete s klidem odcestovat na dovolenou. Den je nakloněn změnám v prostoru. Pokud nic takového nemáte v plánu, zkuste jít domů z práce jinudy. Abyste si užili aspoň malou změnu.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.