wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 08.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Nesmíte se dnes uzavírat před světem, když blízko vás je člověk s velkým trápením. Promluvte s ním, možná společně najdete řešení. Máte také už něco za sebou, neměl by zůstat sám.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Je za vámi složitý zákrok nebo nějaká nemoc. Měli byste se nyní více hlídat. Ale nejenom po té terapeutické stránce. Hlídejte si nyní i všechny své myšlenky.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Ničeho se nemusíte obávat. To, že se cítíte momentálně jako na houpačce, chvilku nahoře, chvilku zase dole, to brzy pomine. Stereotypní život by byl nezajímavý.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Připadáte si, jako byste neskutečně zestárli. Všechno si na vás jakoby sedlo. Starosti jsou na vás navaleny, nedýchá se vám dobře. Snažíte se den přežít jako by z posledních sil.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Neradi, ale přeci sundáváte masku, pod kterou jste se už docela dlouho schovávali. Stáváte se najednou sami sebou. Jste upřímnější a čistší. Už byl také nejvyšší čas.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jste raněni, tohle se nemělo stát. Nemůžete už důvěřovat svému příteli. Možná je to jenom nedorozumění, ale teď na nějaké odpouštění nemáte náladu. Nechápete, proč se tohle muselo stát.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Čas není. Nemusíte se každou chvíli dívat na hodinky a snažit se posunovat ručičky vpřed. Všechno, co se má stát, se stane i bez vás. Nepokoušejte se řešit nic lámáním přes koleno.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste zastaveni, nikam se teď nemůžete posunout. Stala se chyba, potřebujete si promyslet, kam vlastně směřujete a proč. Hned potom se zase dostanete do svých starých kolejí a půjdete dál.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nechte všemu volný průchod, nic dnes nelámejte násilím přes koleno. To byste si nijak nepomohli. Naučte se plout životem, uvidíte, jak se vám časem uleví.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Dejte si pozor, vypadá to, jako byste vymýšleli podivné plány. Nikdy nikomu nesmíte ubližovat. Nalaďte se na pozitivní vlnu, hlídejte si ale i své myšlenky. Mohou vás zradit.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Jste na správné vlně a užíváte si to. Můžete zaznamenat potlesk ostatních, ovace a uznání. Nikam se nechovávejte, je to zcela zasloužené. Vykročte pravou nohou a víc než na sebe myslete na druhé.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Jste posazeni na materiální vlně, daří se vám jakékoli nákupy nebo transakce, můžete investovat. Je vhodný čas k nákupu nemovitostí, nebudete litovat.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.