wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 12.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Někde se stala chyba, váš život není takový, jaký by měl být. Měli byste si udělat inventuru. Zjistíte, co se vám ztratilo a kam. Pak už to jen vraťte na správné místo.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Ideální čas na přemýšlení o budoucí rodičovské roli. Máte-li vedle sebe vhodného partnera a jste-li v tom správném věku, o ničem nepřemýšlejte. Dařit se bude všem vašim projektům.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Pokud už dlouho něco hledáte, je naděje, že dnes to najdete. Bude tam, kde jste to nepředpokládali. Také si ale můžete s přítelem vysvětlit nedorozumění.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Stala se chyba, nejspíš budete muset na chvíli ulehnout. Každá nemoc je výkřikem duše. Vzpomeňte si, co jste nedávno udělali špatně, na koho jste se neprávem zlobili.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Připadáte si už delší dobu jako oběť. Nic není po vašem, všechno je to nějak jiné, divné. Teď by se ale tohle mohlo změnit, když v sobě najdete odvahu. Bude lépe.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jakákoliv spojenectví sjednaná tento den mají svou budoucnost. Nemusíte se bát nic důležitého podepsat. Neměly by nastat žádné komplikace.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Víte, že nemá smysl zlobit se na celý svět. Každý je takový, jaký je. Povzneste se nad svá trápení. Možná zjistíte, že i pro vás vychází slunce každé ráno na oblohu.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Odmítáte sundat zrádné růžové brýle. Díváte se do snu. Snad těm krásným obrazům i věříte. Brzy pochopíte, že je to trochu jinak. Zatím vám to ale takhle vyhovuje.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Dlouho setrváváte v podivných stereotypech. Chtěli byste z nich vystoupit, být sami sebou, ale jste lapeni v podivné pasti. Na únik nemáte sílu.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Máte příliš úkolů, na umění není prostor. Zaobíráte se financemi, účty, fakturami. Musíte dávat pozor, aby nevznikla chyba. Nerozptylujte se, pracujte pečlivě.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Užíváte si krásný partnerský vztah. Milujete a navíc jste i milováni. Čtěte si navzájem v očích, voďte se ruce, poslouchejte i beze slov ta nádherná vyznání.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Jsou při vás všichni vaši ochránci, ale to ještě neznamená, že budete příliš riskovat. Každé dobrodružství má své hranice. Mějte se víc rádi.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.