wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 14.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Připadáte si divně, všechno se vám zúžilo při pohledu do zrcadla. Nezkoumejte vrásky ve tvářích, ale raději objezte ty krásné jiskry v očích, co tam máte. Opravdu tam jsou, je vy je nevidíte..

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Nejste staří, to si jen namlouváte. Věk je pouhé číslo. Všechno, co je ve vás opravdového, máte zapsáno v očích. Tam si může každý číst. Chovejte se proto tak, abyste se cítili co nejlépe.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Jste se sebou spokojeni tak, jak jste už dlouho nebyli. Všechno je podle vašich představ. Tohle byste měli dát každému vědět. Sejděte se se svými známými. Víte, kdo dokáže ocenit vaši změnu.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nejspíš je za vámi otřes, kterému jste se nemohli vyhnout. Postupně se ale vracíte do své původní formy, zase bude dobře. Zasloužíte si sami k sobě lepší přístup.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Možná ucítíte pohlazení shůry. Dějí se věci, které nemusíte nutně vidět, ani si na ně nesáhnete, ale přesto existují. Přijměte tyhle zázraky do svého života, nestyďte se za to.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Je vám krásně, nemoc jste překonali. Jen byste měli být na sebe opatrnější, aby se potíže neopakovaly. Nikomu nedělejte to, co byste nechtěli, aby se dělo vám.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
To tragické období je za vámi, zase bude dobře. Není možné pořád jen létat v oblacích, občas se musíte projít i po nejhlubším dně. Bylo to pro vás docela důležité.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Škoda, bojujete s celým světem. Jen vy máte tu svou jedinou pravdu. Myslíte, že jen vy opravdu vidíte a opravdu slyšíte. Názory nikoho jiného vás nezajímají. Stejně je jednou přijmete.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Jdete svou cestou, trochu přitom zapomínáte na své kořeny. Občas je dobré se ohlédnout a zase otevřít stará známá vrátka. Měli byste možná navštívit své rodiče nebo prarodiče.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Ideální čas na přemýšlení o budoucí rodičovské roli. Pokud jste už rodiči, zaměřte se na své projekty. Je čas zasít. Právě nyní zakládáte svou budoucí stavbu, o ničem nepochybujte.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Stali jste se dospělými, za světem dětských her jste zatáhli těžnou oponu. Stala se chyba, potřebujete vnímat nekonečné otázky, potřebujete se vrátit k bezstarostným snům.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Mohla by přijít osudová lekce, buďte opatrní. Mnohokrát se dostáváte do podobných situací, ale měli byste už začít uvažovat jinak. Promyslete si raději předem každý svůj krok.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.