wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 11.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Období, kdy jste byli smutní a neviděli žádné východisko, je už definitivně za vámi. Osušte už slzy na tváři a nalaďte se do úsměvů. Hned bude svět veselejší.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Čekali jste prince na bílém koni, ale marně. Princové asi už doopravdy vyhynuli. Marně se rozhlížíte, marně voláte. Budete muset žít s těmi, které jste si už našli.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Vaše myšlenky nejsou úplně čisté, přiznejte si to. Měli byste se zastavit, dokud je čas. Nikdy nesmíte nikoho hodnotit ani trestat, nikdy neznáte celý příběh.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Čeká vás náročná zkouška, ale nemusíte se jí předem obávat. To, čeho se bude týkat, už dávno znáte, i když ve školách se tohle neučí. Jsou to hodnoty z kategorie lidskost.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Závidíte druhým lidem, co mají. Vy jste jinde, trápíte se kvůli tomu. Tahle vlastnost vám ale vůbec nesluší. Zkuste se přes to přenést. Přejte, a bude vám také přáno.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Myslíte příliš na sebe, proto je nyní láska jinde. Uzavřeli jste se svými starostmi, připadáte si nenahraditelní. Moc pracujete. Odemkněte zase své srdce, tohle už jste uměli.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Po světě nechodí jen samí andělé. Občas se potkáte i s jinou kategorií lidí. Buďte opatrní, stát se může všechno. Pamatujte, že do pekla vede cesta přímo...

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Neměli byste dnes podepisovat žádné zásadní smlouvy, žádný leasing ani půjčky. Také si rozmyslete svatbu. Takový svazek by neměl dlouhé trvání.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nepřipouštíte si, že byste se mohli dostat do situace, kdy nad sebou nebudete mít kontrolu. Ale i to by se mohlo dnes stát. Naučte se být bezprostřední.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Prošli jste si důležitou etapou, i když vám jistě moc příjemná nebyla. Po každém zemětřesení si ale kameny sedají, nakonec se usadí i poslední zrníčko prachu. Zase bude dobře.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Máte podivný problém srovnat se s proudem, v kterém byste měli plout. Pořád se životem divně bojujete, neumíte nad problémem mávnout rukou. Uvidíte, svět se stejně nezboří.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nejste úplně v pohodě. Ke spokojenosti vám něco důležitého chybí. Tváříte se sice, že o nic nejde, ale možná dokonce i tajně pláčete.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.