wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 03.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Zase jste na svém místě, už si nepřipadáte nepatřičně. Už také tohle období bylo skoro už nekonečné. Jste ve správnou chvíli na správném místě. Nehledejte nyní žádné problémy.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Byli jste chvíli zastaveni, ale už je zase dobře. Bylo to pro vás varování, abyste tolik nespěchali. Pokud máte zlomenou nohu, snad si dáte příště větší pozor.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Není vám úplně do zpěvu. Některé jistoty, které jste dosud měli, se nejspíš sesypaly jako domeček z karet. Nic není jako dřív. Budete muset začít budovat znovu, jinde a jinak.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Máte-li důvod k oslavě, nebraňte se. Zavolejte známým a sejděte se tam, kde je vám spolu dobře. Nedělejte si žádné násilí. Vaši nejbližší váš pozdní příchod domů pochopí.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Něco se malinko zkomplikovalo. Vašemu obrazu chybí důležité barvy, rám je navíc oprýskaný. Nejste ve své kůži, ale zase bude dobře. Dejte se zase do pořádku, hodně dýchejte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Otevřete své srdce, vnímejte víc dětský svět. Jsou to krásné energie, o které se zbytečně připravujete. Poslouchejte, o čem si děti povídají. Uvěřte jejich jasným pravdám.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Přestože před vámi ještě nedávno bylo mnoho cest, kudy jste se mohli dát, mnoho variant a možností, teď je to jinak. Toto spektrum se zúžilo v jeden jasný směr. Tudy se vydejte.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Spadla z vás tíha, hodně se vám ulevilo. Přestali jste řešit svůj věk, nezkoumáte vrásky ve své tváři, myslíte na jiné věci. Jste sami sebou, což je moc důležité. Odemkli jste své srdce.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Čekali jste finanční odměnu, ale zatím k vám nepřichází. Peníze se u vás vůbec neohřejí. Už jste uvažovali, co za ně koupíte. Už delší dobu máte s penězi problém, někde je chyba.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Připravte se na setkání s člověkem, které vás může znejistět. Přestože jste se dosud nikde nepotkali, budete mít pocit, jako byste se už dávno znali. Takhle vypadají kontakty z minulých životů.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Upínáte se k nereálným cílům. Tudy cesta nepovede. Začněte raději úplně někde jinde a s někým jiným. Své plány ještě raději přehodnoťte. Později byste moc litovali.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Je vám po dlouhé době zase moc hezky. Zdravotní problémy ustoupily, stres pominul. Už byl nejvyšší čas přijmout do života nový řád. Užívejte si to, nebude to navěky.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.