wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sobota - 06.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Po světě nechodí jenom samí andělé. Dejte si dnes pozor. Občas se potkáte i s jinou kategorií lidí. Buďte opatrní, stát se může všechno. Pamatujte, do pekla vede cesta přímo...

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jsou před vámi náročné úkoly, s kterými si jen taktak poradíte. Bylo by dobré, kdybyste našli vhodné spojence, kteří vám pomohou. Všechno si také důkladně promyslete.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Neměli byste se nikam daleko vzdalovat. Pozor na kalamity, které se předem nikdy nehlásí. Buďte raději doma. Na dálku se tohle složitě řeší.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nezapomínejte na svůj domov, tady byste měli mít zapuštěny své kořeny, tady je vaše důležité místo. Určitě neplánujte nic nikde jinde. Je tady důležitá neviditelná nit, nesmíte ji přetrhnout.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Opravdu už nejste dítě, v tom máte jasno. Máte před sebou velké cíle, nejspíš finanční částky s mnoha nulami. Je to ostatně vaše volba, snažte se. Nic jiného se teď dělat nedá.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Máte příliš úkolů, na radost a umění není prostor. Zaobíráte se penězi, účty, fakturami. Musíte dávat pozor, aby nevznikla chyba. Nerozptylujte se.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Zmatky, které jste ještě včera řešili, jsou zdárně za vámi. Zase se všechno srovnalo, jste v pohodě. Svět se vám otočil do nádherných barev.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Možná ucítíte pohlazení shůry. Dějí se věci, které nemusíte nutně vidět ani si na ně nesáhnete, ale přesto existují. Přijměte tyhle zázraky do svého života, netyďte se za to.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Přicházejí k vám nečekané peníze, příjemné překvapení. Pokud to nemá být dědictví ani odměny v práci, vsaďte si. Ale čísla nevybírejte rozumem, ale srdcem.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Vstupujete do důležité fáze svého života. Obavy jsou zbytečné, nic by vás nemělo překvapit. Nastoupili jste na správnou loď, kormidlo držíte pevně ve svých rukou.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Ještě včera jste možná měli pocit, jak je k vám svět nespravedlivý. Najednou je ale všechno jinak. Je před vámi tolik možností, kudy byste mohli jít, že nevíte, pro co se rozhodnout.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nechcete se vracet někam, kde jste už dávno skončili. Pokračujete svou cestou, ale minulost ještě není zcela dořešená. Zkuste v sobě tuhle bariéru překonat. Hned se vám uleví.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.