wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 01.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Čekali jste nejspíš prince na bílém koni, ale rozhlížíte se marně. Princové asi už definitivně vyhynuli. Marně voláte. Budete muset naučit žít s těmi, kteří jsou tady s vámi.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Máte trápení. Člověk, který měl být právě teď tady, nějak chybí. Neškemrejte o jeho přízeň, mějte svou hrdost. Přijměte osudovou šanci a naučte se nejdřív mít rádi sami sebe. Pak si vás i láska najde.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Nepokoušejte se nic, co teď stojí nehybně jako skála, rozběhnout, do ničeho ani jen tak nestrkejte. Všechno má svůj význam, všechno se děje tak, jak má. Učte se trpělivosti.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Máte trochu problém srovnat se s proudem, v kterém byste asi měli plout. Pořád se životem nějak divně bojujete, neumíte nad problémem mávnout rukou. Uvidíte, že svět se nezboří.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Opravdu už nejste dítě, v tom máte jasno, ale je to současně velká škoda. Máte před sebou velké cíle, nejspíš finanční částky s mnoha nulami. Je to ostatně vaše volba, tak se snažte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Přicházejí k vám nečekané peníze. Pokud to nebude dědictví nebo odměny v práci, můžete si vsadit, i když to běžně neděláte. Čísla k sobě nechte promluvit, zapojte nyní více srdce.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Teď na plody své práce myslet nemůžete. Ještě nenastal čas sklizně, nějakou dobu byste se ještě měli snažit. Ale dočkáte se, pokud vydržíte.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Na vášnivá objetí s partnerem to dnes nevypadá. Každý jste najednou na jiné lodi, nemůžete se shodnout. Škoda, že myslíte příliš na sebe. Však zase ztracený klíček k srdci toho druhého.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Je možné, že zažijete obrovské zklamání. Vaše velice blízká známá, snad kolegyně nebo ještě do včerejška výborná kamarádka se zachová naprosto jinak, než byste očekávali.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Začínáte si linkovat svůj život. Chtěli byste mít něco jinak. Zvažujete, odkud začít. Není to tak úplně nejjednodušší. Proberte si důkladně všechna pro a proti.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Jsou před vámi hodně složité úkoly, s kterými si jen taktak poradíte. Bylo by dobré, kdybyste našli vhodné spojence, kteří vám pomohou. Je to ale pro vás současně velká výzva.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Jste na začátku cesty, jděte dál, pořád dopředu. Nemějte obavy, že se ztratíte. Neohlížejte se za sebe, tam na vás žádné štěstí nečeká. Vydávejte se, kam chcete, cíl byste neměli minout.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.