wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 05.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Jdete jinam, jakoby proti proudu, nedivte se, nemůže se vám dařit. Potřebujete pochopit správný směr, abyste se zase našli. Neptejte na cestu nikoho cizího, tohle je váš problém.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Ideální by pro vás bylo, kdybyste se vůbec nemuseli dívat na hodinky. Chybí vám krásná pohoda, kdy se nikam nespěchá. Pokuste se ji nalézt a už ji nepouštějte.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Jste součástí většího celku, nesmíte myslet jenom na sebe. Můžete směle promluvit na poradě, sjednejte si pořádek. Vždy ale zůstaňte na zemi. Nikdy se nad nikoho nepovyšujte.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nejste jenom za sebe, dobře to víte. Můžete dnes klidně mluvit před ostatními. Všichni si vás váží, nesmíte teď nikoho zklamat. Daří se vám, vnímáte ze všech stran podporu.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Připadáte si, jako byste právě zažívali první lásku. Je vám nádherně. V ničem nevidíte problém, všechno se dá vyřešit. Víte, kterou ruku smíte vzít do své dlaně.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Neměli byste nyní nic ze svého života rušit nebo dávat i třeba jen na chvilku na vedlejší kolej. Naplno si užívejte všechno a všech, které máte. Žijte tady a teď.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Zažíváte velkolepý návrat. Už jste si mysleli, že to ani nedokážete. Vidíte, jste očekáváni a vítají vás s otevřenou náručí. Nedivte se ale tázavým pohledům.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
O pozornost se přihlásí váš potomek. Má poněkud jinou představu o své budoucnosti než vy. Než před ním zase nabouchnete dveře, zkuste ho aspoň vyslechnout.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Máte přesnou představu, co vám teď chybí, abyste byli šťastní. Ale je to právě ten krůček, který ještě zbývá. Jsou to poslední minutky, dočkáte se. Zatím sbíráte odvahu.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Do vašeho všedního života může nečekaně vstoupit úžasný duchovní rozměr. Například ve formě živého snu, jako předtucha anebo pohlazení andělem v pravou chvíli. Ničemu se nedivte.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Usiluje o vás nemoc. Ve vašem těle se pravděpodobně uhnízdil zánět, který byste ale měli zvládnout. Vaše jednání je možná příliš razantní, slova agresivní. Prospěl by vám klid.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Přicházejí k vám nečekaně peníze. Pokud to nebude dědictví ani odměny v práci, můžete si zkusit vsadit. Ale čísla k sobě nechte promluvit, uvažujte pokud možno srdcem.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.