wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 07.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Do vašeho života může vstoupit nový člověk. Přestože na pohádky už dávno nevěříte, mohli byste být mile překvapeni. Možná nebude přímo z úžasné kategorie princů, princezen.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jsou před vámi složité úkoly, s kterými si jen taktak poradíte. Bylo by dobré, kdybyste našli vhodné spojence, kteří vám s tím pomohou.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Před vámi je krize, které se nejspíš nevyhnete. Budete muset zmobilizovat všechny své síly, ale podaří se vám to. Nezapomínejte na sílu, která je ve vás.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Přestože čekáte důležitou zprávu, zatím čekáte marně. Nepokoušejte se odesílateli připomínat, ozve se v pravou chvíli. Učte se trpělivosti, nedělejte nic násilně.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Ničemu, co se dnes bude dít, se nedivte. Můžete být účastníky podivné situace, která jako by ani nebyla z tohoto světa. Přijímejte všechno, co se vám stane.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jste na novém začátku. Všechno je v nejlepším pořádku, nemusíte mít žádné obavy. Už brzy se vám začne dařit. Nesmíte se otáčet, nesmíte pochybovat, tohle je ta správná cesta.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nesmíte uvažovat o čase, ten odměřuje všem úplně stejně. Nechtějte nad ním vyhrát, tohle je nerovný boj. Buďte raději sami sebou.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Vnímáte jasně, že vám bylo ublíženo. Divíte se, jak se to vůbec mohlo stát, tolik jste důvěřovali. Možná právě tohle byla velká chyba. Zrada ve vás narostla, nevíte, co dál dělat.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
To, co vás nyní čeká, se malinko zkomplikovalo. Někdy je lepší slétnout zase zpět na zem a své sny si ještě jednou promyslet.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Mohli byste udělat výhodný obchod, máte kolem sebe správné lidi a také dostatek financí. Dejte na první dojem, nic si dlouho nepromýšlejte. Uvidíte, že budete spokojeni.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Připravte se na setkání s člověkem, které vás může znejistět. Přestože jste se dosud nikde nepotkali, budete mít pocit, jako byste se dávno znali. Takhle vypadají kontakty z minulých životů.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Hlídejte se, mohlo by se přihodit cokoliv. Jste bezbranní, zranitelní. Nikomu nedovolte se přiblížit víc, než je přípustné. Neriskujte. Pozor na ztráty a úrazy.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.