wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 04.02.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Zatím na plody své práce myslet nemůžete. Ještě nenastal čas sklizně, nějakou dobu byste se ještě měli snažit. Ale dočkáte se, pokud vydržíte. Ani na početí potomka to nevypadá.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Prožíváte krásné sladění s partnerem, je vám krásně, jak už dlouho nebylo. Nevnímáte krizi, oba chcete být jen spolu. Myslíte víc na toho druhého než na sebe.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Je znát obrovský kus cesty, který jste urazili. Už nejste obětí, ale jste si vědomi sami sebe. Nebojíte se podívat druhým lidem zpříma do očí. Vrátili jste se konečně na správnou cestu.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Začíná vám nová životní etapa, nepřemýšlejte o tom, ale vydejte se jí vstříc. Nauzavírejte se do sebe, přichází nová šance. Nic, co tady bylo dřív, už totiž neplatí.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Měli byste si dát pozor, aby všechny vaše skutky byly v souladu s Univerzem. Možná za to ani nemůžete, hlídejte si své myšlenky. Měli byste plout na vlně lásky, nikomu nezáviďte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Mohla by přijít osudová lekce, buďte opatrní. Mnohokrát se dostáváte do podobných situací, ale měli byste už začít uvažovat jinak. Promyslete si raději předem každý svůj krok.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Dívejte se pozorně kolem sebe, zažijete něco neuvěřitelného, co se běžně nestává. Všechno je pro vás důležité, když pochopíte, že nic není náhoda.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Dejte prostor vlastním dětem, je tady nějaký problém. Cítí se ohroženi, nejsou ve své kůži. Bezdětní by se měli zaměřit na své pracovní projekty. Možná právě tady odhalíte chybu.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nesmíte uvažovat o čase, ten odměřuje všem úplně stejně. Nechtějte nad ním vyhrát, tohle je nerovný boj. Buďte raději sami sebou.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Není vám úplně do zpěvu. Některé jistoty, které jste dosud měli, se zbořily jako domeček z karet. Nic není jako dřív. Budete muset začít budovat znovu, ale jinde a jinak.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Mohli byste zažít něco neuvěřitelného. Protože to ale bude opravdu jako z jiného světa, zatáhnete tu podivnou oponu. Chcete žít jen s tím, na co se dá sáhnout.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nezapomínejte na svůj domov, nikam se nevzdalujte. Tady byste měli mít zapuštěné své kořeny, tady je vaše důležité místo. Určitě neplánujte nic nikde jinde. Je tady neviditelná nit, nesmíte ji přetrhnout.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.