wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 26.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Pozor na zranění, měli byste se hlídat na každém kroku. Kontakt s lékaři by nemusel dopadnout dobře. Zkuste zůstat dnes kompletní. Neměli byste dávat krev, opatrně také u zubaře.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Připadáte si, jako byste sem nepatřili. Ostatní vás sice vidí, mluví s vámi, ale vy jejich slovům nerozumíte. Divíte se, jak je to možné. Zkoumáte, co se vlastně stalo. Jste trochu jinde.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Užíváte si přízeň ostatních, vnímáte naprosto jasně, jakou máte nyní od ostatních podporu. Hlavně neudělejte chybu. Můžete s přehledem mluvit, druzí vám rozumí.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Začíná vám nová životní etapa, nepřemýšlejte o tom, ale vydejte se jí vstříc. Nauzavírejte se do sebe, přichází úžasná šance. Nic, co bylo dřív, už neplatí.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Přestože už nějakou dobu očekáváte pro vás důležitou zprávu, zatím ještě nedorazí. Všechno má svůj čas. Učte se trpělivosti. Nesmíte se chovat jako malé děcko.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Láska si od vás kousek odsedla, nečekejte, že se teď stanou zázraky. Chyba je na vaší straně, mysleli jste příliš na sebe. Zkuste se přeprogramovat a bude to hned jinak.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Vystoupili jste z toho začarovaného kruhu, začali jste najednou svobodněji dýchat. Nemusíte všechno dělat sami. Občas je dobré udělat si radost. Žijte naplno tady a teď.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Přestože jste ještě nedávno nevěděli, jakou cestou se máte dál, teď už najednou o ničem nepochybujete. Před vámi se vyloupla nádherná široká cesta. Máte jasno.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Jste příliš oslepeni věcmi, které jsou kolem vás. Rádi byste mnohé z toho měli, ale vnímáte, jak je těžké to zaplatit. Slušel by vám jiný úhel pohledu na svět.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Máte problém s člověkem, který byl dříve vaším přítelem. Najednou na něm vidíte jen chyby, nejste ochotni s ním mluvit, nechcete ho vidět. Řešení to má, neuzavírejte se do sebe.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Nechali jste za svými zády to, co vás tížilo. Najednou je vám krásně, jste volní. Nechtějte tohle ale k sobě připoutat násilím, žádné uzlíky ani jiné spojování by nefungovalo.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Neměli byste se nikam daleko vzdalovat. Pozor na sníh. Kalamity se předem nikdy neohlašují. Buďte raději doma. Na dálku se tohle dost špatně řeší.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.