wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 27.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Čas není. Nemusíte se každou chvíli dívat na hodinky a snažit se posunovat ručičky vpřed. Všechno, co se má stát, se stane i bez vás. Nepokoušejte se řešit nic lámáním přes koleno.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Dávejte na sebe pozor, mohlo by se přihodit cokoliv. I místo, které důvěrně znáte, by se vám mohlo stát osudné. Neriskujte, zpomalte, přijměte to něco vyššího nad námi, co nebývá vidět.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Nevíte, kudy se vydat dál. Nějak jste zabloudili, tady žádná cesta nevede. Ale i z temného lesa se musíte nějak vrátit do civilizace. Půjde to, jen si musíte víc věřit.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Připadáte si divně. Mluvíte sice s ostatními, ale vašim slovům nikdo nerozumí. Díváte se kolem, ale pohledy druhých lidí procházejí skrz vás. Někde se asi stala chyba.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Nejste úplně v pohodě. Ke spokojenosti vám něco důležitého chybí. Tváříte se sice, že o nic nejde, ale možná dokonce i tajně pláčete. Jste vnitřně raněni. Zase bude dobře.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Vnímáte jasně, že vám bylo ublíženo. Divíte se, jak se to mohlo stát, tolik jste důvěřovali. Možná právě tohle byla velká chyba. Zrada ve vás narostla, nevíte, co dál dělat.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nejásejte, dnes bude všechno docela jinak, než jste si plánovali. Spíš počítejte s poněkud dramatickým vývojem, nedělejte nic násilně. Věci se zklidní až navečer.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Čekali jste finanční odměnu, ale zatím k vám nepřichází. Peníze se u vás vůbec neohřejí. Už jste uvažovali, co za ně koupíte. Pokuste se vnést do účetnictví jistý řád.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nesmíte se uzavírat před světem, když blízko vás je člověk s velkým trápením. Promluvte s ním, možná společně přijdete na řešení. Každý máte své zkušenosti, on by neměl zůstat sám.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Vydali jste se proti proudu, nemůže se vám dařit. Potřebujete pochopit správný směr, abyste se zase našli. Neptejte na cestu nikoho cizího, tohle je jen váš problém.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Mohlo by se dnes přihodit cokoliv. Jste bezbranní, zranitelní. Hlídejte si své kruhy, nikomu nedovolte se přiblížit víc, než je přípustné. Neriskujte. Pozor na ztráty a úrazy.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nezoufejte si, pokud nevíte, pro co se máte rozhodnout. Varianty dalšího postupu byste si mohli napsat na papír, tu nejlepší vám potvrdí srdce. Nikoho cizího se neptejte.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.