wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 25.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Zmatkům kolem vás nechcete nebo z nějakého důvodu nemůžete porozumět. Máte svoji pravdu, nediskutujete teď vůbec s nikým. Naučte se přijímat i názory druhých.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Zažijete neskutečné setkání, takové, které skoro nebude z tohoto světa. Není nutné, abyste všemu hned rozuměli. Jen se nepokoušejte opakovat, že to takhle nechcete.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Jste za sólistu, s nikým nemůžete spolupracovat. Raději se držte stranou od veškerého dění. Vaše názory se jiným příliš nelíbily. Dejte pozor na konflikt.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nenechávejte se ničím rozptylovat, máte úkoly, před kterými neutečete. Raději hned začněte, aby vám práce ubývala. Soukromé záležitosti si určitě vyřídíte později.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Přestože kolem vás obcházejí duchovní informace v soustředných kruzích, tváříte se, že nic nevnímáte. Této lekci se ale stejně neuniknete, i kdybyste se schovali sebelépe.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Dostali jste se na krásnou vlnu, užíváte si přízeň ostatních, je vám krásně, nic vás netrápí. Jste jedno velké srdce na dlani, rozdali byste se, kdyby to šlo.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nečekejte žádné úžasné chvíle. Den bude tentokrát v kategorii má dáti - dal. Věnujte se svým povinnostem, ty jsou prioritní. Čas na zábavu přijde jindy.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Snažíte se realizovat jistý projekt, ale vůbec se vám nedaří. Snažíte se totiž o nemožné. Zkoumáte důvody, co je špatně. Teď asi úplně všechno, zkuste nějakou chvíli počkat.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Měli byste navštívit svou matku nebo babičku. Nesmíte se vymlouvat na nedostatek času. Ten máte ostatně vždy na to, čemu dáváte přednost. Zkuste si najít pár minut.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Máte-li v hlavě plán na jistý románek paralelně vedle stálého vztahu, zvažte to. Dnes byste měli jenom problémy. Buďte v blízkosti svého domova, nic teď nevymýšlejte.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Všechno se děje tak, jak má. Máte pocit, jako byste volně pluli prostorem. Žádné násilí, žádné krize. Teď neposlouchejte svůj rozum, ale jedině srdce. To vám radí nejlépe.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Všechno je správné, na svém místě, dokonce i vy záříte. Ideální by bylo, kdybyste si tento stav uměli udržet co nejdéle. Nic dnes neměňte, nic si zbytečně nekomplikujte.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.