wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 29.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Měli jste jistou představu, plán, krásně vysněný. Ale realita je poněkud jiná. Budete muset všechny své původní postupy přehodnotit. Nečeká na vás odměna, ještě pro to musíte něco udělat.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Nezvládli jste nejspíš úkol splnit včas, teď máte výčitky. Naučte se plánovat, zapisujte si raději své povinnosti, pak byste neměli na nic zapomenout.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Začíná vám nová životní etapa, nepřemýšlejte o tom, ale vydejte se jí vstříc. Nauzavírejte se do sebe, přichází nová šance. Nic, co tady bylo dřív, už totiž neplatí.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Do cesty vám může vstoupit nový, naprosto neznámý člověk. Nic si nezakazujte, nikdy neříkejte nikdy. Občas je dobré udělat něco jinak, změna je právě teď pro vás žádoucí, skoro až nutná.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Je možné, že zažijete obrovské zklamání. Vaše blízká známá, kolegyně nebo kamarádka se zachová zcela jinak, než jste očekávali. Pro příště si dávejte pozor, co komu svěřujete.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Prošli jste si důležitou etapou, i když vám jistě moc příjemná nebyla. Po každém zemětřesení si ale kameny sednou, i to poslední zrníčko prachu. Zameťte, zase bude dobře.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Pochopili jste v pravou chvíli, že je třeba sundat zrádné růžové brýle. Tohle procitnutí bylo nutné, ale teď nevíte, co je pravda a co iluze. Nějak si v tom budete muset udělat pořádek.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Nebudete dnes s nikým příliš spolupracovat. Nejde to, jste za sólisty. Promýšlejte své plány, k tomu nikoho dalšího nepotřebujete.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Dejte prostor vlastním dětem, je tady nějaký problém. Cítí se ohroženi, nejsou ve své kůži. Bezdětní by se měli zaměřit na své pracovní projekty. Možná právě tady odhalíte chybu.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Jste na začátku cesty, jděte dál, pořád dopředu. Nemějte obavy, že se ztratíte. Neohlížejte se za sebe, tam na vás žádné štěstí nečeká. Vydávejte se, kam chcete, najdete bez obav svůj cíl..

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Připadáte si už dlouho jako oběť. Jako by se nic nedělo po vašem, všechno je to nějak jiné, divné. Teď by se ale tohle mohlo změnit, když v sobě najdete odvahu.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Příliš riskujete, myslíte si, že se nic nemůže stát. Zapomeňte na to uvažujte jinak. Všechno se může přihodit právě ve chvíli, kdy to nejméně očekáváte.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.