wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 31.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Máte trošku špatné svědomí. Možná jste si to takhle nepředstavovali, ale s následky svých minulých skutků jste přeci museli počítat. Ne všechno je úplně čisté, v pořádku.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jste na úžasné vlně s vaší kamarádkou, jako byste mluvili jednou řečí a dívali se kolem jedněma očima. Mohli byste spolu být dlouhé hodiny, ale také uvažujte, že se musíte vrátit domů.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Mohli byste potkat člověka, který jako by ani nebyl z tohoto světa. Nebudete chtít uvěřit tomu, co se bude dít. Tohle setkání je z kategorie nadčasových.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jste součástí většího celku, neměli byste být sami. S klidem mluvte před ostatními. Vaše názory jsou pozoruhodné. Určitě máte světu jistě co sdělit. Nikam se neschovávejte.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Ocitli jste se na novém startu. Můžete klidně rozjet plány, z kterých jste dosud měli obavy. Vhodná doba na početí, jste-li ve vhodném věku. Nebojte se jít dál.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Budete se muset chtě nechtě zaobírat problémem potomka. Už dávno jste mysleli, že je všechno vyřešené. Najednou se objevuje nová tvář starého problému. Pokuste se najít řešení.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Možná se objevila nějaká atraktivní osoba a vy kombinujete, jak se sejít. Ještě to zvažte. Dnes byste měli jen problémy. Buďte raději doma, važte si svého partnera.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Vaše role oběti už skončila, předali jste úkoly jiným, a také to jde. Máte najednou víc času i sil. Užívejte si maximálně každou chvilku. Mějte se jen trochu víc rádi.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Vysnili jste si vzdušné zámky, ale ty vám stát nebudou. Začněte raději uvažovat jinak, slétněte zase rychle na pevnou zem. Zkuste se sejít s kamarádkou, poradí vám.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Měli byste si dávat pozor na veškeré závislosti, které vás dokáží dostat na kolena. Může to být cokoli ? alkohol, drogy, jídlo, čokoláda, sex... však víte. Máte mít nad sebou kontrolu.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Nepřemýšlejte o žádných dlouhodobých plánech. Dnes byste měli zůstat sólo. S nikým nic nesjednávejte, nic zásadního nepodepisujte.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Máte ze sebe po delší době dobrý pocit. Netrápíte se dietami, ani se nenutíte do žádného cvičení. Konečně jste pochopili, že právě tohle jste vy.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.