wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 28.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Zpráva, které k vám dnes dorazí, vás může až šokovat. Nebudete chtít uvěřit skutečnostem, které se dozvíte. Je to tak, s tím nic nenaděláte. Zkuste o přijmout s otevřenou náručí, v klidu.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Darovali jste svému partnerovi křídla, nežárlíte, absolutně důvěřujete. To je správná cesta, myslete na to, že vám nikdy nikdo nepatří. Bude-li se k vám chtít vracet, vrátí se.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Nikdy se vám nemůže podařit vrátit vodu, která už dotekla do moře, zpět k jejímu prameni. To je nereálný postup. Takhle nějak se teď snažíte v životě. To nemůže vyjít.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nesmíte uvažovat o čase, ten odměřuje všem úplně stejně. Nechtějte nad ním vyhrát, tohle je nerovný boj. Buďte raději sami sebou, ponořte se do proudu života.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Před vámi je krize, které se nejspíš nevyhnete. Budete muset zmobilizovat všechny své síly, ale podaří se vám to. Nezapomínejte na sílu, která je ve vás.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jednání na úřadě dopadne přesně podle vašich představ. Uvažujte, že i tady jsou lidé, s kterými se dá mluvit. Hlavně nepropagujte sebe, ale věc, kvůli které přicházíte.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Je pro vás jednoduché dívat se kolem sebe, když máte na očích růžové brýle. Všechno je krásné, problémy nevidíte. Ovšem prozření, které musí přijtí, bude náročnější.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste na novém začátku. Všechno je v nejlepším pořádku, nemusíte mít žádné obavy. Už brzy se vám začne dařit. Nesmíte se otáčet, nesmíte pochybovat, tohle je ta správná cesta.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nesmíte se uzavírat před světem, mohli byste se potkat s osudovým člověkem. Nikdy neříkejte nikdy. Uvidíte, kolik máte společných témat, jako byste dosud žili vedle sebe.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Můžete s klidem odcestovat na dovolenou, stěhujte se, máte-li kam. Den je nakloněn změnám v prostoru. Pokud nic takového nemáte v plánu, zkuste jít domů z práce jinudy.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Jste nerozlučnou součástí technického světa, zkuste z něho na chvíli vystoupit. Nebude to jednoduché, ale pokusit byste se o to měli. Uvidíte, jak svět bude najednou krásnější.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Jste klidnější a pomalejší, to je moc dobře. Vůbec nic vám neuteče. Jsou to sice jen vteřiny, ale celkově byste se mohli dostat jinam. Užívejte si svého života naplno.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.