wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 19.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Kolem vás se děje něco podivného, snad tomu dokonce i věříte. Něco si namlouváte, je to, jako byste se dívali přes zrádné růžové brýle. Je nejvyšší čas, abyste je už sundali. Nebojte se podívat pravdě do očí.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Vaše práce chodí dnes jinými uličkami než vy. Jste na jiné vlně. Nepokoušejte se raději dělat nic násilím, z toho by stejně nic nebylo. Odpočívejte, relaxujte, čtěte si. Práce na vás jistě počká třeba do zítra.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
To, co se vám honí hlavou, není z kategorie snů, ale krásná realita. O ničem nyní nepochybujte, tohle by mělo vyjít. Nesmíte tolik pochybovat. Zbytečně předem vzdáváte svůj boj.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jakákoliv spojenectví sjednaná tento den mají svou budoucnost. Nemusíte se obávat nic důležitého podepsat. Nenastanou žádné komplikace. Klidně si sjednejte hypotéku, leasing nebo se třeba i vdejte. Takový svazek vydrží.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Lásku nemáte na své straně. Teď to na nový románek rozhodně nevypadá. Měli byste zpytovat svědomí. Možná během dneška přijdete na to, kde jste udělali chybu.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Je znát kus práce, který jste se sebou v poslední době udělali. Už nejste obětí, naopak. Jste si vědomi sami sebe, nebojíte se podívat druhým lidem zpříma do očí. Vrátili jste se na správnou cestu.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste rychlejší, než byste měli být. Zpomalte, nic vám neuteče. Člověk, který má na vás počkat, jistě počká. Lepší ztratit vteřinu v životě, než život ve vteřině.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Usiluje o vás už pár dní nemoc. Ve vašem těle se pravděpodobně uhnízdil zánět, který byste ale měli zvládnout. Vaše jednání je možná příliš razantní, slova agresivní. Prospěl by vám klid.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nechtějte nyní nic začínat, ale pokračujte v klidu v tom, co už umíte, v tom, co funguje. Na experimenty teď určitě není vhodná doba. Nedělejte nic nového, žijte s tím (a s těmi), co máte.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Jakákoliv spojenectví sjednaná tento den mají svou budoucnost. Nemusíte se bát udělat důležitý krok. Nenastanou žádné komplikace. Víc si věřte. Nadechněte se a běžte vstříc svým snům.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Nevíte, kudy se vydat dál. Najednou jste nějak zabloudili, tady žádná cesta nevede. Ale i z temného lesa se musíte nějak vrátit do civilizace. Půjde to. Znáte pohádku o Peníkové chaloupce? Zkuste vylézt na nejvyšší strom.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Čekali jste finanční odměnu, ale zatím k vám nic nepřichází. Peníze se u vás vůbec neohřejí. Už jste plánovali, co by se mohlo koupit. Pokuste se vnést do svého účetnictví jistý řád.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.