wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 20.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Stala se s vámi zásadní změna, uvědomili jste si sami sebe. Už nejste oběť ve svém vlastním těle. Jste si mnohem jistější než dřív. Nebojíte se podívat druhým lidem zpříma do očí. Můžete udělat zásadní rozhodnutí.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Takové krásné souznění s vlastním pracovním výkonem nezažíváte každý den. Chápete, že vaše práce má opravdu smysl. Pokračujte svým tempem, nenechte se nikým rozptylovat.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
To, čemu jste nechtěli uvěřit, ta zrada, která vás v minulých dnech znejistěla, se ukáže jako omyl, jako obyčejné nedorozumění. Možná se tomu ještě s dotyčným zasmějete.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Změna, kterou jste nedávno ve svém životě zvládli, vás posunula mnohem dál. Jste jakoby dospělejší, odpovědnější. Trvalo to, než jste se k tomu odhodlali, ale teď sklízíte odměny.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Jakákoliv spojenectví sjednaná tento den vyznívají pozitivně. Pokud máte jít do novým společných projektů s neznámými lidmi, nemusíte se toho obávat. Jen si víc věřte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Mohli byste odjet na dovolenou. Den přeje jakýmkoliv cestám, změnám v prostoru, tedy i stěhování. Pokud nic takového neplánujete, vydejte se alespoň dnes jinými cestami než obvykle.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
To, co vás nyní čeká, se trochu zkomplikovalo. Nepůjde to tak snadno, jak jste si mysleli. Bude lepší slétnout zpět na zem a své sny si ještě jednou promyslet.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Škoda, že tak závidíte druhým lidem, co mají. Vy jste možná jinde, trápíte se kvůli tomu. Tahle vlastnost vám ale vůbec nesluší. Zkuste přát a bude vám také přáno. Zázraky se dějí.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Dávejte na sebe větší pozor. Mohlo by se dnes přihodit cokoliv. Jste zranitelní. Hlídejte si své kruhy, nikomu nedovolte se přiblížit víc, než je přípustné. Pozor na ztráty a úrazy.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Čekali jste finanční odměnu, ale zatím ještě k vám nepřichází. Víte dobře, jak s nimi naložíte. Čekají vás jisté výdaje, ale nemusejí být tak zásadní, jak si představujete.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Zatím na plody své práce myslet nemůžete. Nenastal čas sklizně, nějakou dobu byste se ještě měli snažit. Ale dočkáte se, pokud vydržíte. Ani na početí potomka to nevypadá.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Žárlíte, vůbec vám to nesluší. Měli byste víc věřit, to, co děláte, není pěkné. Když partnerovi darujete křídla, pokud vás miluje, uvidíte, jak rád se k vám bude vracet.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.