wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sobota - 23.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Nemusíte se nic nového učit, všechno, co potřebujete pro život, je stejně dávno ukryto ve vašem srdci. To byste měli poslouchat především. Žádné studijní materiály dnes nepotřebujete.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Je za vámi složitý zákrok nebo nemoc. Měli byste se nyní trošku víc hlídat. Ale nejen po terapeutické stránce. Dávejte si větší pozor na všechny své myšlenky, ty dokáží hodně ublížit.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Jsou při vás všichni vaši ochránci, ale to ještě neznamená, že se budete riskovat. Naopak, nedělejte nic, čím byste si mohli nějak ublížit. Dnes žádný adrenalin! Mějte se víc rádi.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Ničemu, co se dnes bude dít, se nedivte. Mohli byste se dostat do podivné situace, která jako by ani nebyla z tohoto světa. Přijímejte všechno, co se vám stane. Nebojujte s tím.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Ideální den k sjednávání jakýchkoli smluv. Nebojte se vůbec nic podepisovat. Partnerství dnes potvrzené vydrží dlouho. Jste na správné lodi, věřte svému kormidelníkovi.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Problém, který jste měli s ostatními, se vám podařilo obrátit ve svůj prospěch. Zase už je vám jasné, že by mělo být dobře, zbraně jste uložili, usmíváte se na svět kolem sebe.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Neměli byste se nikam daleko vzdalovat. Doma by se během vaší nepřítomnosti mohlo něco přihodit. Zůstávejte tady, zde vás potřebují. Delší cesty raději odložte. Vnímejte maximálně pohodu svého domova.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Ne každý den protančíte střevíčky, někdy je také docela smutno. Až osušíte ten slaný závoj ze svých tváří, uvidíte, že svět je docela krásný. Tak to aspoň zkuste.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Je za vámi menší krize, jako by tady bylo zemětřesení. Nic najednou není na svém místě, kameny si ale už postupně sedají. Teprve časem bude možné spočítat škody a začít s novou výstavbou.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Měli byste poslouchat svůj vnitřní hlas, vnímat, co se kolem vás děje, i když to není vidět. Můžete se stát a nejspíš se také stanete svědky nevysvětlitelných událostí.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Možná vás trápí, že jste se ocitli před jakousi osudovou závorou. Dál jít nesmíte. Stojíte na místě a není vám do smíchu. Za chvíli tohle podivné zmrazení poleví a zase bude dobře.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nikdy se vám nemůže podařit vrátit vodu, která už dotekla do moře, zpět k jejímu prameni. To je nereálný postup. Takhle nějak se teď snažíte v životě. Tohle nemůže vyjít.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.