wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 18.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Můžete se stát během dneška svědky naprosto neuvěřitelné změny. To, co se ještě včera zdálo pevné a neměnné, bude jinak. Přijímejte to. Ničemu se nedivte.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Nečekejte dnes žádné zázraky ani překvapení. Den je totiž maxiálně v kategorii: má dáti - dal. Věnujte se proto raději svým neodkladným povinnostem. Čas na zábavu přijde jindy.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Stali jste se už zcela jistě dospělými, za světem dětských her jste zabouchli těžká vrata. To není v pořádku. Potřebujete vnímat zase ty nekonečné otázky, potřebujete se vrátit k bezstarostným snům. Jen to na chvíli zkuste.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Zažíváte velkolepý návrat. Už jste si mysleli, že to ani nedokážete. Vidíte, jste očekáváni a ti, co se k vám dříve otáčeli zády, vás vítají s otevřenou náručí. Nedivte se tázavým pohledům.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Podařilo se vám zbavit se jistých povinností, které dřív byly jen na vás. Snad jste je v správnou chvíli předali správným lidem. Vážíte si sami sebe, to je moc dobře.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Užíváte si krásný partnerský vztah. Milujete a navíc jste také milováni. Čtěte si navzájem v očích, voďte se ruce, poslouchejte i beze slov ta nádherná vyznání lásky.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Myslíte příliš na sebe, proto je nyní láska jinde. Obklopili jste se svými nekonečnými starostmi, připadáte si nenahraditelní. Moc pracujete. Odemkněte zase své srdce.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Čekali jste prince na bílém koni, ale marně. Vypadá to, že princové asi vyhynuli. Marně se rozhlížíte, marně voláte. Budete muset žít s těmi, které jste si našli.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Uvažujete-li o své budoucí rodičovské roli, teď není nejvhodnější čas. Podívejte se z okna, berte si příklad z přírody. Odpočívejte, relaxujte. Měli byste nabrat síly.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Nechali jste za svými zády to, co vás už moc tížilo. Najednou je vám krásně, jste volní. Nechtějte tohle ale k sobě připoutat násilím, žádné uzlíky, ale ani jiné spojování s minulostí by nefungovalo.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Jste v podivné situaci, jako byste drželi v rukou kormidlo svého života. Chcete uhnout někam, kam to ale opravdu nejde. Všechno si ještě pořádně promyslete.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Jsou při vás všichni vaši ochránci, ale to ještě neznamená, že se půjdete procházet po tyči nad hlubokou propastí. Všechna dobrodružství mají své hranice. Mějte se víc rádi.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.