wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 22.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Ničeho se nelekejte. Můžete mít dnes pocit, jako byste byli jako na houpačce... chvilku nahoře, chvilku zase dole. Berte to pozitivně. Stereotypní život by byl nezajímavý.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Zmatky, které jste ještě včera řešili, jsou konečně zdárně za vámi. Zase se všechno srovnalo, jste v pohodě. Neuvažujte už v krizových reáliích, nepřipouštějte si zvrat.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Připravte se na setkání s člověkem, které vás může znejistět. Přestože jste se dosud nikde nepotkali, budete mít pocit, jako byste se dávno znali. Buďte opatrní.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nechte všemu volný průchod, nic nelámejte násilím přes koleno. To byste si stejně nepomohli. Naučte se plout životem, uvidíte, jak se vám časem uleví. Zatím se tohle učíte.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Jste za sólistu, s nikým nechcete spolupracovat. Raději se držte stranou od všech. Vaše názory by se druhým stejně moc nelíbily. Dejte si pozor na konflikt.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Dnešní den nepřeje velkým pracovním výkonům. Jak to půjde, najděte si jiný program. Víc byste si měli užívat to, co vás opravdu baví a co vám dělá dobře.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Neměli byste se stát těmi, kdo otáčejí koly tohoto života. A - mezi námi - tohle vůbec není v silách člověka. Nechte raději všechno volně plynout. Nevymýšlejte nic, co nemůže vyjít.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Sundali jste v pravou chvíli zrádné růžové brýle. Dívali jste se dosud do úžasného snu. Snad jste těm krásným obrazům i věřili. Teď chápete, že je to všechno trochu jinak.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Přicházejí k vám nečekané peníze. Pokud to nebude dědictví nebo odměny v práci, můžete si zkusit vsadit. Ale čísla k sobě nechte promluvit, uvažujte více srdcem.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Byli jste trochu znejistěni. Ale všechno je v nejlepším pořádku, o ničem nepochybujte. Nic neměňte, nic nevyhazujte. Žijte s tím, co momentálně máte. Nehledejte problémy tam, kde nejsou.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Jste zamilovaní tak, že to je na vás zdaleka vidět. Už jste odmítali tomuto citu uvěřit, a najednou je tady. A opravdu se vás to týká. neopakujte pořád dokola, že ne...

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Na vaše srdce hodlá zaťukat nová láska, neměli byste se před ní schovávat. Nikdy neříkejte nikdy. Mějte oči otevřené, nebraňte se setkání. Pokud to dovolíte, můžete zažít zázrak.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.