wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 24.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Můžete mít pocit jako po velkém požáru. Mnoho věcí je najednou ztracených, některé jsou pozničené. Zjistíte ale, že k životu toho zase tak moc nepotřebujete. Pozor, tohle je poměrně drahá zkušenost.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Jste jakoby na rozcestí. Před vámi se najednou objevuje mnoho nových cest. Otevírá se nová spolupráce. O ničem už víc nepochybujte, nezůstávejte na místě.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Kolem vás se dějí věci, kterým najednou nerozumíte. Jste jakoby ztracení, není nikdo, kdo by vám podal pomocnou ruku. Teď se musíte spolehnout nejvíc sami na sebe.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jste posazeni na materiální vlnu, daří se vám jakékoli nákupy nebo transakce, můžete investovat do nemovistostí, do zlata. Peníze si vás našly. Udělejte radost někomu ze svých nejbližších.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Sice máte spoustu práce, přesto byste se měli věnovat partnerovi a dětem. Je to možná divné, ale oni vás opravdu mají rádi. Dejte jim vědět, že to máte podobné.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jednání s úřední osobou na silnici nebo jinde dopadne naštěstí podle vašich představ. Uvažujte, že i toto jsou lidé, s kterými se dá mluvit. Hlavně nepropagujte příliš sebe, to by se vám nemuselo vyplatit.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste v důležitém okamžiku zastavení, teď se určitě nic nerozběhne. Měli byste si počkat na správnou chvíli, nespěchejte na nikoho a na nic. Zapomeňte na stres, odpočívaejte.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Měli byste víc myslet na své potomky. Už nějakou dobu se k vám otáčejí zády. Někde ve vás se stala chyba. Měli byste se maličko zamyslet. Ještě není pozdě, je čas tohle všechno zachránit.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Na vaše srdce hodlá zaťukat nová láska, neměli byste se před ní schovávat. Nikdy neříkejte nikdy. Mějte oči otevřené, nebraňte se setkání. Možná toho člověka už znáte.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Máte strach z jedné blízké osoby. Nevíte totiž, co všechno od ní můžete čekat. Proto se uzavíráte do sebe, jste nepřístupní. Zapomeňte na problémy, buďte sami sebou, nebojte se.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Jste zamilovaní tak, že to je na vás zdaleka vidět. Už jste odmítali tomuto citu uvěřit, a najednou je tady. A opravdu se vás to týká. Neopakujte si pořád dokola, že ne.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Máte všechny na své straně, ale neměli byste toho příliš zneužívat. Bude vám slušet skromnost a pokora. Nepovyšujte se nad ostatní. Poslouchejte své srdce.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.