wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 21.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Pozor na rychlost. Zpomalte, dokud je ještě čas. Nic vám neuteče. Člověk, který má na vás počkat, jistě počká. Lepší ztratit vteřinu v životě, než život ve vteřině.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Máte-li v hlavě plán na jistý románek paralelně vedle svého stálého vztahu, jetě to zvažte. Dnes byste měli jenom problémy. Buďte v blízkosti domova, važte si víc svého partnera.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Začínáte konečně rozumět zmatkům, které se kolem vás nedávno objevily. Jako byste najednou vyšli z temného lesa na mýtinku. Už byste se ale ztrácet neměli, hlídejte si svůj směr.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Máte ze sebe po delší době dobrý pocit. Netrápíte se dietami, ani se nenutíte do žádného cvičení. Konečně jste pochopili, že právě tohle jste vy. Sejděte se s kamarádkou, ale pozor na alkohol.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Sdělení, které k vám dorazí, vás může až šokovat. Nebudete chtít uvěřit zprávě, kteréou se dozvíte. Je to tak, s tím nic nenaděláte. Budete si chtít všechno ještě raději ověřit.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Jste součástí celku, dnes nesmíte být sami. S klidem mluvte na poradě, vaše názory jsou pozoruhodné. Určitě máte ostatním co sdělit. Neschovávejte se do své ulity.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Máte nejspíš menší citový problém. Mezi vámi a partnerem se teď cosi řeší, nejste k sobě úplně upřímní. Může to být jen krátkodobý stav, nedělejte z toho zatím žádné závěry.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jen těžko byste mohli pochopit, že se dějí věci, které mají kořeny hluboko ve vaší minulosti. Ještě je na tohle čas. Zatím žijete ještě nohama na zemi, brzy pochopíte víc.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Nedejte na krásná slůvka nebo pěknou tvářičku. Dostanete se do blízkosti podvodníka. Mohli byste se ošklivě spálit. Pozor, abyste se nedostali do pasti. Buďte raději ostražití.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Jste ve slepé uličce, tudy se nikam dál nedostanete. Měli byste se na chvíli zastavit a promyslet si další postup. Někde se stala chyba, ale vy na ni přijdete. Hned budete vědět, kudy se máte vydat dál.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Ideální by pro vás bylo, kdybyste se dnes vůbec nemuseli dívat na hodinky. Tohle se dá zažít třeba během dovolené, je to krásná pohoda, kdy se nikam nespěchá. Pokuste se vnést ji i do běžného života.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Budete se muset chtě nechtě zaobírat problémem svého potomka. Mysleli jste, že je všechno vyřešené. Najednou se objevuje nová tvář starého problému. Pokuste se najít řešení.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.