wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Úterý - 29.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Úřední jednání, které na vás možná čeká, nedopadne úplně podle vašich představ. Snad má druhá strana v rukou argumenty, které jsou pádnější než ty vaše. Neměli byste se ale hned vzdávat. Ještě dostanete další šanci.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Ne každý den protančíte střevíčky, někdy je vám také docela smutno. Nenuťte se do rozhovorů s lidmi, když to máte jinak. Buďte sami, pusťte si hudbu nebo sáhněte po knížce s dojemným příběhem. Až osušíte ten slaný závoj na své tváři, uvidíte, že svět je docela krásný.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Měli byste víc myslet na své potomky. Už nějakou dobu se k vám otáčejí zády. Někde ve vás se stala chyba. Měli byste se maličko zamyslet. Ještě není pozdě, je čas tohle všechno zachránit. Pokud je nemáte, i tohle je informace pro vás.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Je vám zase krásně, nemoc jste zdárně překonali. Možná to nebyla přímo prasečí chřipka... Jen byste měli být na sebe opatrnější, aby se potíže neopakovaly. Nikomu nedělejte to, co byste nechtěli, aby se dělo vám.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Všechny své myšlenky byste měli soustředit na práci, na to, co jste ještě nestihli dokončit. Odpusťte si jakékoliv rozptýlení. Víte dobře, co musíte udělat. Komplikace, které by mohly vzniknout, by byly nepříjemné.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Moc se vám dařit nejspíš nebude. Nastává totiž zasloužená chvíle odpočinku. Měli byste se zastavit a přemýšlet, jestli se někde nevloudila nějaká chybička. Nedělejte nic ve spěchu, kvapně. Všechno na vás počká. Opravdu.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jste konečně sami sebou, odhodili jste zrádnou masku i růžové brýle. Dostali jste se do vlastního středoprostoru. Tady jste měli být už dlouho, ale nějakou dobu trvalo, než jste tento směr pochopili. Užívejte si to, jen žádné násilí.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Nevíte, kudy se vydat dál. Nějak jste zabloudili, tady žádná cesta není. Ale i z temného lesa se budete muset nějak vrátit do civilizace. Půjde to. Zkuste třeba vylézt na nejvyšší strom.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Pohybujete se po zemi, nevěříte na žádné energie mezi nebem a zemí. Důkaz vám ale přijde ve chvíli, kdy to budete nejméně očekávat. Zatím věříte, že máte všechno pod kontrolou.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Mějte otevřené oči i uši. Budete postaveni do přímé konfrontace s jiným světem. Je třeba vystoupit ze zaběhlých stereotypů, tady je třeba udělat něco jinak, co jste dosud nikdy neudělali. Ale zvládnete to.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Vaše cesta není správná, tušíte, že tudy byste nikam nedošli. Potřebujete se zamyslet a zvážit, kde jste udělali chybu. Snažíte se zatím o nemožné. Nedělejte nic násilím, nehlaďte kočku proti srsti.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Pochopili jste, jak zbytečné bylo vaše přátelství. Člověk, kterému jste tolik věřili, vás zradil. Takové zklamání se nedá jen tak odpustit. Nemůžete to, co se stalo, vůbec pochopit. Zůstáváte najednou sami.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.