wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Středa - 30.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Ve vašem vztahu se objevil problém, nedělejte nic násilně. Počkejte si, co se bude dít dál. V tomto příběhu nehrajete nejhlavnější roli. Partner má možná nějaké pochyby, dobře víte proč.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Je vám po dlouhé době zase moc hezky. Zdravotní problémy ustoupily, stres pominul. Už byl nejvyšší čas přijmout do života nový řád. Užívejte si to, nemusí to být navěky.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Zapomeňte na objetí a polibky, jste poněkud jinde. Pokud se chcete k partnerovi přiblížit, měli byste jít opatrně, polehoučku. Mysleli jste možná víc na sebe. Zkuste ho překvapit malým dárkem.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Neměli byste dovolit nikomu neznámému, aby vám vstupoval do života. Naopak, měli byste pokračovat v rozpracovaných plánech s těmi, kdo tady už nějakou dobu fungují

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Chtěli byste ve svém životě mít něco jinak. Zvažujete, odkud začít. Jste před zásadním rozhodnutím. Není to tak úplně jednoduché. Proberte si nejprve všechna pro a proti.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Prožíváte úžasné sladění s partnerem, je vám krásně, jak už dlouho nebylo. Nevnímáte žádné krize, oba chcete být jen spolu. Myslíte víc na toho druhého než na sebe

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Všechno je v nejlepším pořádku, o ničem nepochybujte. Nic neměňte, nic nevyhazujte. Žijte s tím, co momentálně máte. Nehledejte problémy tam, kde nejsou.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Mohla by přijít osudová lekce, buďte opatrní. Mnohokrát se dostáváte do podobných situací, ale měli byste už začít uvažovat jinak. Promyslete si raději předem každý svůj krok.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Buďte opatrnější při manipulaci s jakoukoliv technikou. Mohla by vás zradit v té nejnevhodnější chvíli. Zkuste se více spoléhat na sebe, místo autem můžete jít jednou pěšky. Zbytečně v ničem neriskujte.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Ničím se nenechávejte rozptylovat, pracujte. Dobře víte, jaké resty jste si nechali na dnešek. Máte poslední šanci na dokončení. Nedá se nic dělat, budete se tím už muset zabývat.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Jen těžko přijímáte reakci druhých, v které se poznáte sami. Je to, jako byste před nimi stáli nazí. Řešíte, jak se dostat co nejrychleji zpět tam, kde jste byli.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Všechny vaše plány vycházejí, nemusíte se obávat žádných komplikací. Máte vedle sebe dobré spolupracovníky, zvolili jste správný postup i materiál. Klidně pokračujte dál.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.