wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sobota - 02.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Se začátkem roku byste měli trochu víc myslet na své potomky. Už nějakou dobu se k vám otáčejí zády. Někde ve vás se totiž stala chyba. Měli byste se zamyslet, jak se k nim přiblížit. Ještě není pozdě, je čas tohle všechno zachránit.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Vaše myšlenky nejsou úplně čisté, měli byste se zastavit a zvážit svůj další směr. Pouštíte se na tenký led. Nikdy nesmíte nikoho hodnotit ani trestat, nikdy neznáte celý příběh.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Zažijete v odpoledních hodinách neskutečné setkání, takové, které skoro nebude z tohoto světa. Není nutné, abyste všemu hned rozuměli. Jen se nebraňte, nesmíte opakovat, že to takhle nechcete.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Jste podivně rozhozeni, nic se vám nelíbí, nemáte náladu. To hezké, co tady kdysi bylo, někam zmizelo. Zase byste se měli dostat do své normy. Můžete se sejít s kamarádkou, potřebujete se rozesmát.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Prožíváte krásné sladění s partnerem, je vám krásně, jak už dlouho nebylo. Nevnímáte žádné krize, oba chcete být jen spolu. Myslíte víc na toho druhého než na sebe.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Měli byste si dávat pozor na veškeré závislosti, které vás dokáží dostat na kolena. Může to být cokoli ? alkohol, drogy, jídlo, čokoláda, sex... však víte. Zkuste neztratit nad sebou kontrolu.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Chtěli byste být úžasní, ale nějak to nejde. Snažíte se, ale čím víc tlačíte, tím je to horší. Vaše pokusy nevycházejí. Nikdo nezůstane mladý věčně. Smiřte se s tím, že čas není, žijte tady a teď.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Jste naprosto v pohodě. Daří se vám a vnímáte ohlasy ostatních. O ničem nepochybujte. Nic rozhodně násilně neměňte. Dělejte jen to, co vás baví.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Zpracováváte v sobě zradu od blízkého člověka, dějí se věci, kterým nerozumíte. Nikdy byste od něho nic takového nečekali. Stojíte najednou mimo a nechápete vůbec nic. Věřte, zase bude dobře.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Prošli jste si nepříliš šťastným obdobím, teď je ale všechno jinak. Zapomeňte na smutek a slzy, teď už je dobře. Nalaďte se na ostatní, usmívejte se. Ne každý vám chce ublížit.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Objevila se nová láska, neměli byste se před ní schovávat. Byl už nejvyšší čas, aby se k vám dostala. Nezamykejte před ní své srdce. Usmívejte se, krásně se oblečte a otevřete své srdce.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Přestože kolem vás obcházejí duchovní informace v soustředných kruzích, tváříte se, že nic nevidíte, neslyšíte. Této lekci se ale stejně nevyhnete, i kdybyste se schovali sebelépe.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.