wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pondělí - 28.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Upínáte se k poněkud nereálným cílům. Tudy vaše další cesta opravdu nepovede. Začněte raději úplně někde jinde a pokud možno s někým jiným. Své plány ještě raději přehodnoťte. Později byste moc litovali.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Vyhovuje vám ta skrýš, v které teď jste nyní zalezlí před světem. Není na vás vidět, máte pocit, že takhle je to správně. Chráníte si své nitro, nechce se vám s nikým bavit o svém trápení. Ještě chvíli takhle budete.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Nesmíte se uzavírat před světem, mohli byste se totiž dnes potkat s osudovým člověkem. Nikdy si neříkejte nikdy, to je zbytečné naprogramování. Uvidíte, kolik máte společných témat, jako byste dosud žili vedle sebe.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Ve vašem vztahu se objevil problém, neměli byste dělat nic násilně. Počkejte, co se bude dít dál. V tomto příběhu nehrajete hlavní roli. Partner má pravděpodobně o vás možná nějaké pochyby. Udělejte si hezký večer.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Vaše role oběti už skončila, udělali jste dobře, když jste předali své úkoly druhým. Také to jde. Máte najednou více sil i času. Užívejte si maximálně každou chvilku.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Vaše pomyslná stavba se nějak naklání. Nemá stabilitu, dokonce možná každou chvíli spadne. Měli byste přehodnotit materiál, z kterého stavíte, ale prověřte i spolupracovníky. Pustili jste se do nereálných plánů. Začněte jinak.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Jdete po nesprávné cestě. Měli byste si tenhle směr ještě pořádně rozmyslet. Před vámi v tuto chvíli váš cíl není, nebezpečně jste odbočili. Není to ale definitivní konec vaší cesty, jen se máte chviličku zastavit a rozhlédnout se kolem.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Máte přesnou představu, co vám teď chybí, abyste byli šťastní. Ale je to právě ten malý krůček, který ještě zbývá, malý detail, který chybí, aby mozaika byla úplná. Jsou to poslední minutky, dočkáte se.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Dostanete se možná do situace, kdy se po vás bude chtít jistá reakce. Pozor, abyste nezklamali. Tohle se ve školách neučí. Měli byste v tu chvíli prokázet, co je ve vás člověčího.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Neměli byste se pouštět do žádných činností, které nejsou úplně bezpečné. Pozor na silnicích, ale i na extrémy, jako jsou skoky padákem, potápění a horolezectví. Pozor si dávejte i na obyčejných schodech.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Žárlíte, a vůbec vám to nesluší. Měli byste víc věřit blízkému člověku. To, co nyní děláte, není ani trošku hezké. Darujte křídla a jestli vás ten druhý miluje, uvidíte, jak rád se k vám bude vracet.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Neměli byste zapomínat na resty, které jste už dlouho odkládali. Právě teď je vhodná chvíle, abyste si uklidili stůl. Na zábavu bude také čas. O nic nepřijdete. Konec roku je za chvíli, nastává vhodná šance usmířit se s nepřátali.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.