wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pátek - 01.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Rozumíte každému, kdo má nějaKé trápení, neděláte nic násilně, ale dokážete navíc dobrým slovem pomoci. Neseďte doma, víte dobře, kde na vás čekají. Na návštěvu vezměte s sebou lahev dobrého vína.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Den vhodný pro nové začátky. Rozmyslete si své novoroční předsevzení. Tentokrát by to mohlo vyjít. Minulost neplatí, začněte právě dnes s čistým štítem.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Složitých úkolů, které vás hodně omezovali, jste se zbavili. Najednou je vám lépe, jste svobodnější, volněji se vám dýchá. Už dlouho jste ostatním jenom sloužili, je čas na odpočinek.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Nesmíte plánovat vůbec nic zákeřného, nic, čím byste někomu mohli ublížit. Zníte se... Všechno by se totiž v pravou chvíli otočilo proti vám. Podívejte se radějiv pravou chvíli nahoru nad sebe.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Jste součástí podivných plánů, které ale rozhodně nemohou vyjít. Zvažte si ještě jednou, jestli tohle je opravdu to, co jste chtěli. Určitě se dá jít jinudy a s někým jiným. Neriskujte.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Zapomínáte, že člověk by bez ostatních nic nebyl. Uzavíráte se do sebe, nechce se ám s nikým komunikovat. Nežijete ale na pustém ostrově. Zase máte najít cestu k druhým lidem.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Nejspíš je za vámi otřes, kterému jste se nemohli vyhnout. Postupně se ale vracíte do své původní formy, zase bude dobře. Zasloužíte si sami k sobě lepší přístup.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Vaše pomyslná stavba roste skoro až do nebes, nebojte se komplikací. Můžete s klidným svědomím pokračovat dál. Nic ji neohrožuje. Vzali jste to za správný konec.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Máte trápení, něco se stalo. Člověk, který měl být právě teď s vámi, nějak chybí. Neškemrejte ale o jeho přízeň, přijměte raději osudovou šanci a naučte se nejdřív mít rádi sami sebe. Pak si vás i láska najde.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Nesmíte dnes nikomu nic závidět. Neznáte celý příběh, nevíte, čím si dotyčný musel prijít, co krizového ho potkalo. Raději každému přejte a i vám bude přáno.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Zkuste se zase na chvíli ve vzpomínkách vrátit do dětských let. Uvěřte třeba, že slunce chodí spát za váš kopec. Všechno se vám bude zdát najednou krásnější a také jednodušší. Život si zbytečně komplikujete.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Tragické období máte už za sebou, zase bude dobře. Není možné pořád jen létat v oblacích, občas se musíte projít i po nejhlubším dně. Bylo to pro vás docela důležité. Pořádně se nadechněte.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.