wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neděle - 03.01.2010

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Jste na úžasné vlně se svým kamarádem, kamarádkou, jako byste mluvili jednou řečí a dívali se kolem jedněma očima. Mohli byste spolu být dlouhé hodiny, ale také uvažujte, že se musíte vrátit domů.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Dolehly na vás starosti. Máte pocit, že se to už nedá zvládnout. Ale dá, jen si toho na sebe tolik nenakládejte. Mějte se rádi, jsou kolem vás i ostatní, kteří vám mohou pomoci.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Jste na začátku cesty, jděte dál, pořád dopředu. Nemějte obavy, že se snad ztratíte. Neohlížejte se za sebe, tam na vás žádné štěstí nečeká. Vydávejte se, kam chcete, najdete bez obav svůj cíl.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Neměli byste se nechat omotat žádnými závislostmi. Potřebujete mít nad sebou kontrolu. Hlídejte si, kolik toho vypijete. Alkohol se o vás pokouší. Víte přeci, že všechno má své hranice.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Začali jste cosi realizovat, ale nejste ve správnou chvíli na správném místě. Ocenění a pochvaly teď rozhodně nečekejte. Děláte nejspíš věci, které se jiným příliš nezamlouvají.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Zpracováváte důležitou informaci, která k vám dorazila v minulých dnech. Zatím ještě moc nechápete, co se po vás vlastně chce. Ale už brzy budete mít jasno.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Otevřete své srdce, vnímejte víc dětský svět. Jsou to krásné energie, o které se zbytečně připravujete. Poslouchejte, o čem si povídají. Uvěřte jejich jasným pravdám.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
Zmatky, které jste ještě včera řešili, jsou zdárně za vámi. Zase se všechno srovnalo, jste v pohodě. Neuvažujte už v krizových reáliích. Svět se vám otočil do pastelových barev.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Jste na správné vlně, sladili jste se s přírodou. Neubližujete nikomu, ale ani sami sobě. Jste ohleduplní, jíte správná jídla. Pochopili jste sami sebe. Proto se vám také konečně daří.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Udělali jste chybu, je čas, abyste se ji pokusili napravit. Zatím se dál nedostanete, je třeba udělat krok zpět a jít dál jinak. Cesta vpřed by nyní pro vás byla násilím.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Neměli byste nic ze svého života rušit nebo dávat i třeba jen na chvilku na vedlejší kolej. Naplno si užívejte všechno a všech, které máte. Žijte tady a teď, nic si nenechávejte na později.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Nesmíte se děsit, když dnes něco ve vašem životě skončí. Prožíváme jen sérii na sebe navazujících epizod. Nebojte se, když něco končí, hned zase něco nového začíná.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.