wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čtvrtek - 31.12.2009

 

 

Beran

BERAN 21. 3. - 20. 4.
Nejste se sebou ani trochu spokojeni. Snad jste po Vánocích nějaké to kilo přibrali, nebo jste možná potkali nádhernou známou. Máte trochu špatné svědomí, stydíte se. Měli byste už své tělo konečně přijmout.

Beran

Býk

BÝK 21. 4. - 21. 5.
Mohli byste se potkat s člověkem, který bude mít až neuvěřitelné, andělské vlastnosti. I tací chodí mezi námi, jen je v tom davu můžete snadno přehlédnout. Mějte pro jistotu své oči otevřené.

Býk
Blíženci

Blíženci 22. 5. - 21. 6.
Všechno je v nejlepším pořádku, o ničem nepochybujte. Nic neměňte, nic nevyhazujte. Žijte s tím, co momentálně máte, i s těmi, kdo jsou vedle vás. Nehledejte problémy tam, kde opravdu nejsou.

Blíženci
Rak

RAK 22. 6. - 22. 7.
Ničemu, co se dnes bude dít, se nedivte. Můžete být účastníky podivné situace, která jako by ani nebyla z tohoto světa. Přijímejte všechno, co se vám stane.

Rak
Lev

LEV 23. 7. - 23. 8.
Usiluje o vás nemoc. Ve vašem těle se pravděpodobně uhnízdil zánět, který byste měli zvládnout. Vaše jednání je možná příliš razantní, slova agresivní. Prospěl by vám větší klid.

Lev
Panna

PANNA 24. 8. - 23. 9.
Plány, které se vám zdály tak úžasné, se najednou bortí. Nepodaří se vám je zrealizovat, nejsou pro to vhodné podmínky. Raději byste si měli zvolit jinou variantu. Teď to tudy nepůjde.

Panna
Váhy

VÁHY 24. 9. - 23. 10.
Lásku nemáte na své straně. Na nový románek to opravdu nevypadá. Měli byste zpytovat svědomí. Někde jste totiž udělali zásadní chybu.

Váhy
Štír

ŠTÍR 24. 10. - 22. 11.
S nikým nechcete spolupracovat, jako byste snad žili na pustém ostrově. Jsme ale lidé, potřebujeme se navzájem. Nezavírejte se proto před ostatními, i vás někdo potřebuje.

Štír
Střelec

STŘELEC 23. 11. - 21. 12.
Jste krásně zamilovaní, skoro létáte metr nad zemí. Je vám krásně a ten druhý člověk to má podobně. Užívejte si tento stav, čtěte si o lásce navzájem v očích.

Střelec
Kozoroh

KOZOROH 22. 12. - 20. 1.
Zažijete neskutečné setkání, takové, které skoro nebude z tohoto světa. Není nutné, abyste všemu hned rozuměli. Jen nesmíte opakovat, že to takhle nechcete.

Kozoroh
Vodnář

VODNÁŘ 21. 1. - 19. 2.
Odmítáte sundat ty zrádné růžové brýle. Díváte se do úžasného snu. Snad těm krásným obrazům i věříte. Brzy pochopíte, že je to všechno trochu jinak. Zatím vám to ale takhle vyhovuje.

Vodnář
Ryby

RYBY 20. 2. - 20. 3.
Jen těžko chápete, co se stalo. Vaše kolegyně nebo blízká známá udělala na vás podraz, který se neodpouští. Jen těžko se jí budete moci podívat do očí.

Ryby

 

© Wahlgrenis


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.