wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 08.02.2010 - 14.02.2010

Po 08.02.2010 Út 09.02.2010 St 10.02.2010 Čt 11.02.2010 12.02.2010 So 13.02.2010 Ne 14.02.2010

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 12, 15, 37, 41, 42, 45

Charakteristika týdne:
Náročný kopec, kteý už vypadal, že přes něho jít nemůžete, je konečně za vámi. Jste za vítěze, nesmíte o sobě pochybovat. Prokázali jste to, co je mohli, důkaz, že jste nejlepší, všichni vzali na vědomí. Ničím se neznepokojujte.

Práce:
Přicházejí k vám po nějaké době odměny, ale jsou to naprosto zasloužené odměny, nedivte se tomu. Tentokrát přicházejí, aniž byste museli vynaložit nějakou zvláštní námahu. Není to ani o vašich znalostech, ani o nasazení síly. Je to skoro jako ocenění shůry.

Zdraví:
Vaše zastavení, pokud se týká zdravotních potíží, ještě nějakou dobu potrvá. Měli byste přijmout jistý řád, který je tady nad námi, ale není na první pohled vidět. Nemůžete kolem sebe kopat, to vám nepomůže, snažte se naladit na své nitro.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem dochází ke sladění, je vám spolu zase hezky. Mohli byste si zase prožít krásné romantické chvíle podobně jako v době, když jste se poznávali. Nesmíte brát to, co je mezi vámi, za samozřejmost. Láska má vnímat, že ji tady chcete.

Volný čas:
Tyto dny nejsou o kolektivních zážitcích ve velkých halách, slušel by vám spíše komorní prostor, kde se můžete ztišit a přijmout do života i jiný rozměr. Sejděte se s kamarádkou nebo přítelem ve vinárně nebo někde, kde nebudete rušeni. Myšlenky potřebují klid.

Rada:
Dnešní doba člověku určuje, že se má pracovat, jako odměna fungují peníze. Jsou to barevné papírky s nulami nebo leská kolečka, tak to bylo vymyšlené. Přitom největší přínos ale nastává, pokud všechno, co děláte, dělaláte s láskou.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 22, 28, 40, 45, 46

Charakteristika týdne:
Tento týden máte orámovaný, jste jakoby v domečku za oknem. Je třeba vystoupit ven, budete muset udělat něco, co jste ještě nikdy neudělali. Ale nebudete na to sami. Opodál stojí jistá žena, která vám s tímto náročným krokem pomůže.

Práce:
Pozor, nesmíte polevovat. Soustřeďte se na detaily, přestože tohle jindy prošlo, teď je všechno jinak. Opatrní buďte i na kolegy, někdo by mohl udělat zásadní chybu, a vy ponesete následky. Během kritického okamžiku může být všechno jinak.

Zdraví:
Trápíte se. Mohl by se objevit problém s pletí nebo někde na těle vyrážka, i když jste proti minulým dnům nic ve výživě nezměnili. Divíte se, jak je to možné, ale není to reakce na jídlo. Projevil se váš negativní postoj k okolí, tohle bude třeba vyladit.

Vztah:
Opatrně během komunikace s partnerem. Jediné slovo by mohlo všechno, co je mezi vámi hezké, najednou zničit. Nemyslete pouze na sebe, ani se neptejte na nic z minulosti, žijte více tady a teď. Udělejte si hezké chvíle, můžete si naplánovat dovolenou.

Volný čas:
Potřebujete se vzdálit od negativních informací, které k vám přicházejí z médií. Zkuste sáhnout po knížce, zajděte si na pěknou výstavu nebo si poslechněte hudbu, při které se můžete zasnít. Televize není v těchto dnech ideálním společníkem.

Rada:
Nevymlouvejte se osud, pokud se vám něco nedaří. Všechno, co zažíváte, máte ve svých rukou. Stane se pokaždé jen to, co chcete, nesmíte se na co vymlouvat. U každého rozcestí máte vždy několik možností, jen vy volíte, kudy se vydáte dál.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 7, 26, 31, 37, 38, 41

Charakteristika týdne:
Plánovali jste si nejspíš jisté projekty, kterými jste chtěli okolí dokázat, co ve vás je. Možná to měla být nějaká vaše zkouška. Nakonec se ale všechno posune, odloží. Vaše přípravy se mohou zdát zbytečné. Ale věřte, že brzy dostanete další šanci.

Práce:
Ve správnou chvíli jste byli na správném místě. Zasadili jste tehdy to, co bylo právě nejdůležitější. Proto se v těchto dnech můžete těšit na povzbudivá slova nadřízeného, případně na odměny. Záleží na tom, jestli jste sami sobě šéfem.

Zdraví:
Ženy pravděpodobně zaznamenají problémy v gynekologických partiích. Bylo by dobré, kdyby v partnerství nebyly žádné pochybnosti. Toto vše se zapisuje právě sem. Ideální je, máte-li intimní poměr pouze s jedním partnerem.

Vztah:
Lásku si nikdy nemůžete koupit za peníze. To by ani nemohlo projít. Láska mezi dvěma lidmi buď je, nebo není. Žádná třetí možnost neexistuje. Neměli byste žádné pochybné plány vymýšlet. Je-li vedle vás partner, měl by vědět, co k němu cítíte.

Volný čas:
Krásné chvíle můžete zažít v divadle. Pokud má partner o trávení volného času jiné představy, můžete jít s kamarádkou nebo přítelem. Vyberte si hru, kterou znáte, ale nechte se do děje vnést, vnímejte všechno, co se na jevišti odehraje.

Rada:
Každou krizovou situaci, do které se dostanete, byste měli brát jako dar. Nikdy ničeho nelitujte, všechno přijímejte s díky. I zastavení v podobě nemoci nebo úrazu si patřičně vychutnejte. Jsou to chvíle, kdy můžete mnoho ve svém životě pochopit.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 31, 33, 36, 41, 46, 47

Charakteristika týdne:
Všechno vám půjde mnohem jednodušeji, než jste mysleli. Je nad vámi vyšší ochrana, tak se tomu tolik nedivte. Ale pozor, abyste na tohle příliš nespoléhali. I pro vás platí, že se jezdí zásadně jenom na zelenou.

Práce:
Možná se vám bude zdát, že pořád stojíte na jednom místě, nic se nechce posunout, nic se neděje. Nesmíte být netrpěliví. Teď je fáze zklidňující, v celém pracovním procesu je velice důležitá. Už příští týden se nebudete stačit ohánět.

Zdraví:
Už pár dní vám nebylo úplně nejlépe. Podcenili jste první nepatrné náznaky a nyní máte větší problém. Bez návštěvy lékaře tohle asi nezvládnete. Potřebujete klidnější režim, hlavně vydatný spánek. Potřebujete také hodně vitamínů, pomůže vám i med.

Vztah:
Pokud nejste zadaní, je velká pravděpodobnost, že byste se mohli poznat se svým životním partnerem. Nesmíte si nyní nic zakazovat, jděte i tam, kde jste dosud nebyli. Dívejte se lidem do očí. Tohoto člověka byste určitě neměli přehlédnout.

Volný čas:
Úklid domácnosti vás jistě nenaplňuje radostí, je to činnost, kterou chtě nechtě udělat musíte. Vždy je možné se naladit na výsledek, neměli by z vás jít od začátku negativní energie. Všechno se dá dělat s láskou. A pomoci vám mohou vaši nejbližší.

Rada:
Pouto mezi dvěma lidmi se dá velice snadno zrušit, když jeden to má jinak. Pak je těžké vrátit se k původnímu stavu. Nikdy si nesmíte na partnera dělat nárok, nikdy nikdo nemůže být vaším majetkem. Otevřená náruč znamená mnohem víc.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 10, 14, 29, 30, 40, 41

Charakteristika týdne:
To, co právě řešíte a co vám připadá hodně zásadní, se ještě příliš vyvíjet nebude. Konflikt trvá, znepřátelené strany nevidí žádný důvod ke smíru. Každý má jen tu svou pravdu, z které nechce ustoupit. Nemeli byste se v těchto dnech moc prosazovat.

Práce:
Přešli jste na jinou formu práce, něco se změnilo. Možná jste si uvědomili, že to, co jste dělali dříve, vás vysilovalo. Teď jste se do pracovního procesu zcela jinak položili. Pracujete jakoby srdcem, není zde žádné násilí. To je moc dobře, vydržte to.

Zdraví:
Pozor na kašel, plíce, průdušky. Potřebujete dýchat zdravý čerstvý vzduch. Pokud je to možné, měli byste odjet na hory. Kouříte-li, zvažte, jestli je to opravdu nezbytné. Najdete si jistě jiný program. Vaše plíce si od vás zaslouží jiný přístup.

Vztah:
Jestli jste se v minulých dnech po nějaké době zase seznámili s úžasnou osobou, měli byste být opatrnější. Zatím se může všechno jevit bez bych, ale tento člověk to má k vám jinak. Dejte si pozor, co dáváte k dispozici. Mohli byste přijít o víc, než máte.

Volný čas:
Varování před náhodnými kolemjdoucími. Dejte si pozor na to, s kým se jen tak dáváte do řeči. Někdo moc dobře ví, jaká slova má směrem k vám vyslovit. Je to ale past. Nepouštějte si nikoho domů, nesdělujte nikomu nic důvěrného, hlídejte si soukromí.

Rada:
Když už se vám zdá, že cesta dál není, že nevidíte žádné světélko z toho nejtmavšího lesa, v kterém právě jste, ještě to neznamená, že nemáte kam jít. Jsou to důležité chvíle, abyste si v sobě udělali pořádek, něco přehodnotili. Pak to zase půjde.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 8, 11, 21, 22, 42

Charakteristika týdne:
Přichází k vám ocenění, ale nejspíš ne v podobě peněz, ale daru tzv. z jiných sfér. Nastoupili jste na správnou cestu. Prokázali jste, že to, jak se chováte a jací jste, je v souladu s Univerzem. Tohle každý nechápe. Nastává účtování – něco za něco.

Práce:
Jste ve správnou chvíli ve správném místě. Mluvte před ostatními, mluvte na poradách, sdělte šéfovi to, o čem u dlouho uvažujete. Máte, co říci. Vaše názory jsou podnětné a bylo by dobré je vzít na vědomí. Nestyďte se za svá slova.

Zdraví:
Pokud budete zachraňovat svůj zdravotní stav podle pokynů, které k vám přicházejí z reklam a médií, nic se nezmění. Farmaceutické koncerny se snaží pouze o svůj zisk, člověk stojí hodně stranou. Na vás platí léčba našich babiček, je dostupná a zaručená.

Vztah:
Zatímco v práci máte na sebe upozorňovat, kde to jen půjde, doma to máte jinak. Tady byste měli zůstat nenápadní. Hlavní roli nyní totiž hraje váš partner. Nevystupujte s žádnými zásadními závěry, nechte všechno volně plynout.

Volný čas:
Jste zcela naplněni svými pracovními projekty, že si možná nosíte práci i domů. Myslete ale také na sebe. Potřebujete odpočívat, být s blízkými. Pokud je toho na vás hodně, napište si své priority a k tomu i čas, kdy se jimi budete zabývat.

Rada:
Někdy můžete mít pocit, že nikoho ale vůbec nikoho do svého života nepotřebujete. Jsou to naštěstí stavy pouze vaší mysli a netrvají dlouho. Každý člověk je součástí většího celku, chtě nechtě. Neuzavírejte se do svých jeskyň, to nikomu neprospívá.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 3, 13, 15, 26, 38, 42

Charakteristika týdne:
Dostáváte se sami k sobě, bude vám slušet ztišení, zastavení. Na místech, kde je velká koncentrace lidí, vám nebude nejlépe. Tohle nejsou náhody. Jinak hrozí konflikty, krize, střety. Zvažte, kam opravdu musíte vyrazit. Doma vám bude nejlépe.

Práce:
Sice jste nic na svých postupech nezměnili, ale vnímáte, že jste jakoby v pasti. Šéf se na vás dívá skrz prsty, kolegové mají podivná tajemství. Nechápete, co se stalo, nejste si žádné své chyby vědomi. Soustřeďte se na práci, nerozptylujte se.

Zdraví:
Je vám divně, ale k lékaři ještě jít nechcete. Jste unavení, malátní, jako by se vám vaše vlastní tělo vymklo z kontroly. Potřebujete ale fungovat, být v pořádku, tak nevíte, odkud začít, aby vám zase bylo dobře. Nejste ale na té správné vlně.

Vztah:
Jste-li na počátku nového vztahu, neměli byste příliš spěchat. Všechno máte před sebou, nemusíte všechno, co se dá zvládnout mezi mužem a ženou, stihnout během jediného večera. I láska přichází polehoučku, našlapuje opatrně. Pozor, abyste ji nevyděsili.

Volný čas:
Možná jste uvažovali o nějaké větší investici. Měli byste tyto kroky ještě důkladně zvážit. Nevypadá to totiž pro vás vůbec výhodně, naopak. Jako by se snad už velice brzy mělo všechno otočit proti vám. Nebude to úplně jednoduché.

Rada:
Sny, které přicházejí do vašeho života, byste měli brát vážně. Všechny snové obrazy mají pro vás konkrétní informaci, jen je pochopit. Snáře nejsou pro vás. Sdělení, která přicházejí, nesouvisí s obecným výkladem, ale jsou to důležité informace pro vás.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 13, 15, 28, 30, 43, 48

Charakteristika týdne:
Důležitý týden, problémy, které vás trápily, mizí. Můžete sbírat další kladné body. Osvědčili jste se, obhájili jste svůj projekt. Nesmíte hlavně mlčet, je třeba, aby se o vás vědělo. Jste opravdu na svém místě a druhé máte o čem školit.

Práce:
Krize je za vámi. Přihodilo se cosi, co vám otevřelo zamčená dvířka, jste zase svobodní. Nic se nepokoušejte vrátit, dívejte se vpřed. Jste na té nejlepší cestě. Ptáte se sami sebe, kde se stala chyba, tohle už není podstatné.

Zdraví:
Slyšíte-li tikot biologických hodin, o to hůř na tom nyní jste. Rodičovskou roli zvažte. Rozhodovat se o početí, když vedle sebe nemáte vhodného partnera, je těžké. Role svobodné matky není do života ideální. Dítě je závazek na celý život.

Vztah:
Hlazení a vzájemné dotyky jsou ve vztahu důležité. Nepodceňujte tuto složku citového života. Voďte se spolu za ruku, jako když vám bylo šestnáct, a nestyďte se před sousedy. Láska má nejrůznější podoby, dobře víte, která je vám příjemná.

Volný čas:
Zajděte si do divadla. Nemusíte hru nutně znát předem, ale zjistěte si herecké obsazení a také, zda soubor nezkouší nějaké experimenty. To by rozhodně pro vás nebylo. Potřebujete si odpočinout, nechat se dějem oslovit a možná trošku zaplakat.

Rada:
Když se budete dívat na západ slunce, mraky se naladí do ohnivých a krvavých barev. Je to, jako by se na vás někdo podíval z pekla. Neříkejte, že nevěříte na čerty. Žijeme sice na zemi, ale nebe i peklo jsou prakticky pořád na dosah ruky.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 11, 22, 35, 44, 45, 47

Charakteristika týdne:
Už dlouho zvažujete, že byste chtěli žít jinak. Hodláte omezit mnohé z toho, čím jste si dosud škodili. Tušíte, že to možná nebude tak snadné. S komplikacemi dokonce počítáte, víte, že člověk si musí něčím projít, aby si mohl sám sebe vážit.

Práce:
Hledáte cesty k nadřízeným, ale bude to poměrně náročné. Situaci se ale snažte odhadnout srdcem, to zná nejlepší slova. Brzy poznáte, na čem jste, šéf zjistí, jestli tohle je doopravdy nebo si jen na něco hrajete. Tak si to nezkazte.

Zdraví:
Buďte opatrní na své ruce. Mohli byste dostat infekci nebo nějakou komplikovanou vyrážku při styku s nebezpečnými chemikáliemi. Používejte ochranné rukavice. Rozleptání kůže se léčí komplikovaně.

Vztah:
To, co skrz vás prochází, je možné zařadit do kategorie krásy, jako jsou film, divadlo, hudba nebo duchovno. Je mezi vámi a vaším partnerem víc, než by každý mohl očekávat od svého nejbližšího člověka, vyšší souznění, pochopení absolutna.

Volný čas:
Co se dělo včera, je minulost. Důležitý je dnešek a z něho právě tato vteřina. Zkoumáte, co bylo do vašeho života vsunuto řízením osudu a za co si můžete sami. Nic ale není definitivní a neměnné. Se vším si dokážete poradit.

Rada:
Člověk v kleci se nemá dobře. Má omezený prostor a nemůže si dělat všechno, co chce, na svět se dívá skrz mříže, smutně. Mnoho lidí je v pasti uzavřeno dobrovolně, protože si myslí, že to tak druzí chtějí a že to tak je snad dokonce normální. Ale není.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 15, 17, 28, 30, 45, 46

Charakteristika týdne:
Jedno dějství skončilo, právě začínáte účinkovat v dalším příběhu. Je v něm ale najednou mnohem více postav a jsou nějak barevnější a veselejší. Z těžkého dramatu se přesouváte do nádherné zpěvné komedie. Vůbec se nebojte.

Práce:
Rozhodli jste se udělat na pracovišti pořádek. Problém, který se objevil, jste rozhodnuti objasnit. Začínáte nově s čistým stolem. Nebude to jednoduché, protože mnoho lidí nebude na vaší straně. Komplikací se neleknete, cíl je před vámi.

Zdraví:
Hledáte možná zbytečně komplikovaně prostředky a výživu, které by vás dostaly na správnou energetickou hladinu. Všechno máte na dosah ruky, jen nevíte, po čem přesně sáhnout. Proto jste možná mírně přecitlivělí a rozmrzelí.

Vztah:
Neuzavírejte se do sebe, když máte společně fungovat jako pár. Zbytečně pálíte mosty, ale chcete chodit dál po vašich stezkách. Jen jednou se podívejte ven z okna, uvidíte samé dvojice. Máte-li vedle sebe člověka, neuzavírejte se do ulity.

Volný čas:
Šetřete se. Ideální by bylo, kdybyste nemuseli po večerech nikam odcházet, žádná dobrodružství, žádné akce, večírky, návštěvy. Změna prostředí a nepříliš vyladěný jídelníček by vám neudělaly dobře. Nový směr můžete pochopit pouze z domova.

Rada:
Nic se v životě neděje jen tak, náhody neexistují všechno má svůj přesný scénář, tedy i vaše zklamání. Ještě to ale není úplný konec, před vámi jsou další začátky, ale jít do nich musíte jinak. Ještě máte hodně svých sil, nezoufejte.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 4, 16, 18, 26, 36

Charakteristika týdne:
Dostal se k vám důležitý klíček, odemykáte správné dveře. Začíná vám nová etapa, rozhodně z ní nemusíte mít strach. Vstupujete do prostoru, o kterém už dlouho sníte. Dočkali jste se. Sny se totiž právě stávají realitou.

Práce:
Finanční ohodnocení vaší práce není v těchto dnech aktuální. Neměli byste na toto téma s nadřízeným vůbec mluvit. Je totiž pravděpodobné, že by se mohl objevit problém z minulosti, o kterém jste si mysleli, že je už dávno zapomenutý.

Zdraví:
Pozor, mohlo by se ohlásit onemocnění pohlavních orgánů. Ženy by neměly zapomenout na preventivní kontrolu, objevuje se komplikace. Důvody ale nehledejte nikde kolem sebe. Vlna mezi vámi a partnerem není ideální, nedivte se tedy.

Vztah:
Je pravděpodobné, že se objevují otazníky, něco mezi vámi a partnerem se vám nezdá. Neměli byste vnímat žádné napětí. Zkuste se bez jakýchkoliv zábran podívat domu druhému do očí. Tam objevíte odpověď na svou otázku.

Volný čas:
Pokud si nemáte s partnerem v těchto dnech co říct, logicky vás to táhne mimo dům. Můžete se sejít se známými nebo s kamarádkou. Potřebujete rozptýlení. Nesdělujte ale hned každému, co vás trápí. Nevíte, odkud by mohla přijít další rána.

Rada:
Ztrácíte víru v ostatní, v sebe i v energie nad vámi, je třeba se zastavit. Něco zmizelo a měli byste to zase najít. Není důležité, jakou cestou to bude – přes kostel, hudbu, obrazy nebo divadlo. Bez vědomí, že váš život má smysl, se nedá žít.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 3, 12, 16, 27, 37, 44

Charakteristika týdne:
Mohly by k vám zcela nečekaně dorazit peníze. Není to ale odměna za vykonanou práci. Zkuste si zjistit, které jiné varianty pro vás připadají v úvahu. Může to být například náhlá výhra v loterii. Byla by škoda tuto šanci propásnout.

Práce:
Pokud máte na pracovišti kolegyni, s níž jste dosud měli problém, je pravděpodobné, že najednou najdete společnou řeč. Možná vás překvapí, co všechno máte spolu podobné, ale dřív jste o tom neměli ani ponětí. Ničemu se nedivte.

Zdraví:
Nebojujte se sebou. Vaše zdravotní problémy se mohou projevit zásadnějším způsobem, ale nemělo by vás to hned úplně vyděsit. Možná budete mírně znejistěni, ale řešení se objeví zcela nečekaně. Neměli byste se cíleně snažit, najde si vás.

Vztah:
Neměli byste se ve vztahu mezi vámi a partnerem do ničeho nutit. Pokud se vám nechce komunikovat, nedělejte to. Než byste byli nepříjemní na plese, raději doma sáhněte po knížce. Tyto dny jsou tentokrát pouze o vás.

Volný čas:
Pokud jste dlouho nebyli mezi lidmi, právě nyní je vhodná chvíle. Kupte si s partnerem lístky do kina – tam se nemusí mluvit, nebo si zajděte na koncert vaší oblíbené skupiny. Větší prostory, kde je hodně lidí, vás budou nabíjet.

Rada:
Slova mají obrovskou sílu. Cokoliv řeknete, to se v tu chvíli plní. Je důležité myslet nejen na to, co říkáte, ale ještě více na to, o čem vůbec přemýšlíte. Všechny negativní myšlenky vás vracejí zpět, všechno krásné vám dává křídla.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.