wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Byla jsem jako paralyzovaná, nemohla jsem se ani pohnout


Moje milá Wahlgrenis,
také jsem již nějaký ten pátek Tvojí věrnou čtenářkou. Moc děkuji za vše, čím pro nás jsi...

Včera 25.1.2010 se mi něco stalo a myslím, že bys mi mohla pomoci porozumět...
Kolem půlnoci jsem se uložila, ale nechtělo se mi spát, a tak jsem si chvli četla jednu takovou uklidňující knihu, která mne vždycky spolehlivě "uspí".
Jakmile jsem ulehla, hned jsem usnula a vzápětí jsem se vzbudila. Bylo TO tam. Kousek nalevo ode mne, v naší ložnici, nic jsem neviděla, všude byla tma, ale cítila jsem to...
Ležela jsem jako paralyzovaná, nemohla jsem se ani pohnout, oči vytřeštěné do tmy, chtěla jsem vykřiknout a vzbudit vedle mne ležícího přítele, něco udělat,..ale jen jsem naprázdno hýbala ústy, jak kdybych přišla o hlasivky.. Cítila jsem nesmírný strach, ba přímo hrůzu... Okamžitě jsem začala prosit o ochranu, věděla jsem, že se nesmím bát, ale nedokázala jsem to... Najednou to přestalo. Jak dlouho ten stav trval, nevím, ale bylo to opravdu nepříjemné.
Pak mi nějak přišlo, že se mi to asi zdálo, nevím, zkrátka, usnula jsem a vzápětí se znovu s výkřikem vzbudila, zase ten pocit. Tentokrát už jsem však vykřikla nahlas, až jsem vyděsila přítele, srdce mi bušilo jako o závod... a už byl celou noc klid, věděla jsem, že už jsem v bezpečí...
Má to, milá Wahlgrenis, něco společného s nervovou soustavou? Nebo se mne pokusil někdo kontaktovat? Stalo se mi to už jednou, asi před 5 lety... Cítila jsem v tom paralyzovaném stavu nevýslovnou hrůzu... Vím, že to nebyl sen, nic se mi nezdálo...
Děkuji za pomoc.
Lenaf 25.01.2010

Ahoj Lenaf,
chtěla bych Ti odpovědět podle zkušeností. Energie, které paralizují, buť chtějí pomoci odvést ke světlu, nebo si s námi hrají a takto nás straší.
V praxi jsem jsem zažila "usazenou" energii na vlasech, které vypadaly jakoby stále mastné až mokré. Jiné sundávaly ve spánku přikrývku, osobu vytahovaly z postele anebo to, co jsi prožila Ty. Byla jsi bez možnosti pohybu a mluvení.
V takovém případě stačí ihned pracovat s myšlenkami, ptát se, co od nás chtějí, případně je překvapit a říci, že víme, že chtějí pomoci a ať už nechají té podivné hry. Dobré je se taky omluvit, neboť nikdy nevíme, zda-li jsme někdy v minulém životě se něčím neprovinili.

modroočka 26.01.2010

Milá Wahl,
Chci reagovat na příspěvek od Lenaf. Když jsem ho přečetl, běhá mě mráz po zádech. Ve čtvrtek 28.01.10 přijde do kin film Čtvrtý druh. Hlavní děj se točí kolem únosů lidí mimozemšťany, některé scény jsou prakticky totožné se zážitkem Lenaf. Teď si nejsem jist, jestli by na něj měla Lenaf jít, protože ji určitě vyděsí, obvzlášť pokud se jí skutečně stalo to samé, co lidem ve filmu. Mohly by se jí obnovit vzpomínky a takový zážitek uprostřed sálu plného lidí není zrovna nejvhodnější.
Bohužel Lenaf píše jednu důležitou poznámku: "jak dlouho trval ten stav, nevím". Jestli to byla delší doba, jak půlhodina, tak je docela pravděpodobné, že došlo k únosu. Posílám Lenaf hodně síly a lásky, aby přijmula vše, co ji potkalo s pokorou a klidem v duši.
A doufám, že jednou vyjde pravda na povrch. Mám teď na mysli obecně známou spikleneckou teorii o výměně mimozemských technologií za možnost unášet lidi a zvířata. Jestli je to pravda, tak je to zločin proti lidskosti. Na druhou stranu oč jsme se svými laboratořemi, ve kterých trpí a umírá tisíce zvířat při pokusech lepší?
Mimozemšťané alespoň vymažou lidem paměť, aby si nic nepamatovali, a to my lidé neumíme.
Přeji všem hodně světla a lásky uprostřed těchto mrazivých dní.
Filip 27.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.