wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Měl černý plášť s kapucí a místo těla pyramidky


Milá Wahl.,
prosím pěkně, mohla bys mně vysvětlit, koho jsem při probouzení viděla a co mi mohl chtít? Měl černý plášť s kapucí a místo těla byly něco jako malé pyramidky vedle sebe buďto jako z plastu nebo jako kameny, nevím přesně.
Okolo něj bylo bílo.
Děkuji Ti mnohokrát.

Alexandra 18.01.2010

Milá Alexandro,
obvykle na podobné dotazy odpovídám jednoduše, že je to první kontakt jemnohmotného světa, který je určen především Vám a tedy Vy byste měla zjistit, co se děje a co vlastně chce. Pokud je tohle ale pro Vás úplně první zkušenost, chápu, že můžete vnímat strach a divné pocity v místech kolem žaludku, kdybyste měla s něčím takovým začít.
Vnímám, že tato bytost přichází s varováním. To se týká Vašeho zdravotního stavu. Neměla byste podceňovat žádné příznaky, které se mohou najednou objevit. Každá nemoc přichází ve správnou dobu, každá nemoc je výkřikem duše. Neměla byste hned sáhnout po lécích a začít s tradiční léčbou, ale raději se na své tělo podívat jinak. Tady u Vás to vypadá na výrazné propojení s duchovnem, s informacemi, které Vám nemusejí na první pohled připadat přijatelné.
I ty pyramidy ve snu jsou takové trochu jakoby zastřené, pyramidy nám totiž tají mnohé. Je zde ukryté tajemství, to není přístupné každému.
Možná je v tom i další informace pro Vás, abyste se neupínala ke sdělení, která jsou Vám předkládána jako jednoznačná. Je třeba se nad vším zamýšlet, dívat se na problém ze širších souvislostí, z jiných úhlů, než je zcela běžné. Tohle je sice trochu složitější, a ne pro každého také hned přijatelné, ale Vy byste měla otevřít své srdce a pochopit víc...
Pokud je vedle Vás přítel, pravděpodobně byste mohli uvažovat o budoucím dítěti. Dušička chlapečka (?) už je velice blízko.
© Wahlgrenis 19.01.2010

Milá Wahl.,
velice si vážím Tvé odpovědi. Myslí se mi tu v práci trochu hůře než doma v klidu, ale přesto se snažím Tvoje slova aspoň zčásti pochopit, ale jde to zatraceně těžko, vůbec nevím, jak a kde bych měla začít. Sice jsem neskutečným způsobem zvědavý člověk třeba co se týče mimozemšťanů a tak, ale protože se necítím zdravotně v pořádku snad se to i horší. Říkají tomu respirační alergie, tu mám od mala a pak nějaké operace, cítím se úplně bez sil, tak se ani nechci zabývat třeba svými energiemi a takovými "náhledy" za hranice naší reality.
Možná delší dobu chápu, že snad za mnou chce ještě nějaké miminko, ale mám už dvojčata... O partnerovi ani nemluvím. Vlastně už ani spolu nic nemáme. Takže nemohu pochopit - po zdravotní stránce ani po věkové stránce. Jestli víš něco víc, snad mi můžeš pomoci nevím. Ale jsem Ti vděčna za odpověď. Budu ji ještě pročítat...

Alexandra 19.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.