wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jaký bude rok 2022?


Na počátku nového roku nahlížím do mých dřevěných věšteckých kostek.
Letos mám menší zpoždění.
Jako v minulých letech jsou kostky seřazeny po třech vedle sebe do sloupců.
První polovina (prvních šest sloupců) představuje měsíce leden až červen, druhá polovina (druhých šest sloupců) jsou měsíce červenec až prosinec.
Kostky k nám promlouvají takto:





Jak to tedy bude konkrétně?

Leden 2022 - les, nic, slunce
Vnímáme jako lidstvo kolem sebe obrovské zmatky, nepřehledno, nevíme, co bude dál, nevíme, do jakého prostoru šlápne naše noha. Velká nejistota. Ano, obrovské, největší nic, které každý člověk cítí. Vypadá to, jako kdyby už neexistoval žádný vývoj směrem dopředu, jako kdyby chyběla směrovka, nevíme, kudy se máme vydat. Ovšem je tady současně naděje, slunce se chystá na oblohu. Zatím ho ještě úplně nevidíme, ale je tady, je jasné, že přijde svítání, přijde nový den, nová naděje.

Únor 2022 - větev, mír, obloha
Větev se ukazuje v negativní poloze, to znamená, že by se ti, kteří se nějakým způsobem v minulosti povyšovali nad druhé, měli pocit, že ostatní lidi řídí nebo dirigují, najednou otáčejí. Sestupují ze svých nadpozemských výšin, možná uznají i své chyby nebo omyly, kterých se dopustili. Měl by zavládnout mír a celkově se nad námi všemi rozjasňuje obloha. Je to velice pozitivní sdělení. To slunce, které se v lednu ještě na obloze neukazovalo, teprve se připravovalo, nyní už září. Nad námi je modrá obloha, přicházejí k nám i příjemné sluneční paprsky.

Březen 2022 - zrod, oheň, návštěva
Určitě by se mělo v březnu něco nového narodit, je tady jasný pocit, protože už tzv. došlo k početí. Žádný jiný plán tady není. To, co bylo již zaseto, co bylo dříve naprogramováno, se dál vyvíjí. Nemusíme nic dalšího složitě vymýšlet, děje se to, co se dít má. Ani nemusí nikdo cizí zvnějšku (žádná cizí návštěva) přicházet, nemá tady být žádný cizí prvek. To, co tady máme, bude přirozeně, spontánně, plynule dál růst.

Duben 2022 - děti, konec, dřevo
To, co tady bylo z minulosti ve spojení s dětmi, náhle končí. Vypadá to, že se objeví nějaká silná duchovní informace, nějaké sdělení, které souvisí s ochranou dětí - těch malých, bezbranných tvorečků. Potřebují se nastavit mantinely, nějaká pravidla, která mají fungovat. Jsou tu takové silné argumenty, jako kdyby se měly položit peníze na dřevo. Je to fakt, čistá pravda, o které se nedá diskutovat. Mohly by se odhalit nějaké zákulisní praktiky, něco, co mělo zůstat utajené.

Květen 2022 - les, podium, chudoba
Dochází k obrovské změně. Zmatky a nepřehledno zůstávají v minulosti, ty podivné tmavé a nečitelné energie jsou v negativní poloze, neměly by se nás dotýkat. Vypadá to, že se objevujeme na pomyslném podiu, nejspíš si uvědomíme, že tady u nás nebo v nás je obrovský potenciál, který budeme umět předávat dál. Nejsou tady energie chudoby, to znamená, že by se mohly nově nastartovat projekty, které dlouhou dobou fungovat nemohly, nebo se probudí to, co muselo být násilně zastaveno nebo omezeno.

Červen 2022 - děti, osud, peníze
Do popředí vystupuje velice výrazně symbolika dětí a také jejich osudovost. Může se objevit situace, kdy v souvislosti s dětmi přijde obrovské sdělení, že je tady něco hodně špatně. "Osud není to, co máme, ale to, co si zasloužíme." Každopádně to vypadá na silnou konfrontaci s minulostí, jako kdyby nějaký minulý program podložený financemi se ukázal ve směru k dětem nereálný, nebo dokonce až škodlivý. Tohle bude potřeba nějak "uřídit", možná se budou mocní tohoto světa snažit posunout svou vlastní vinu na někoho nebo na něco jiného.

Červenec 2022 - kopec, tóny, neštěstí
Tento měsíc se mi ukazuje jako krizový. Je za námi obrovská námaha - asi jako kdybychom vyšli na skutečně vysoký kopec. Jsme unaveni, nic nás netěší, neslyšíme žádné tóny shora. Vypadá to, že jsme zůstali osamoceni, zůstáváme sami, nikdo nepřichází na pomoc. Celé to vyznívá jako program, který jsme si neplánovali, nepředstavovali. Tohle období bude nutné přežít. Nedoporučovala bych žádné posuny v prostoru, stěhování ani rozjezd nových aktivit, ale naopak zůstat tzv. v sobě, v tom, co umíme, co známe.

Srpen 2022 - cesta, opona, kámen
Otevírá se konečně cesta, krásná, jasná a jednoznačná. Padá opona, končí jedno nekonečné dějství, které už se skoro nedalo přežít, a objevuje se nový obraz, nové zadání, nová životní etapa. Všechno, co se tady nyní ukazuje, je skutečně jasné a trvalé. Každé slovo, každá situace by se teď měla tesat do kamene. Zůstává zde na věky jako čitelné sdělení, kterému každý rozumí. Nebudeme se už ohlížet do minulosti a zkoumat, co se tady dělalo nebo nedělalo dobře nebo špatně. To by byla ztráta času. Naopak je tady nový program, to, co žijeme nyní.

Září 2022 - jablko, samota, manžel
To, co se bude odehrávat v měsíci září, připomíná stav, kdy žena otěhotní a spolu s partnerem se rozhoduje pro další společnou cestu životem. Je tady již jasně čitelný posun, něco je hodně jinak, než to bylo dříve. Nelze to zastavit, zrušit ani změnit, je potřeba se s tím "pouze" naučit žít, řeklo by se, že máme otevřít svou náruč tomu, co tady tušíme nového, a máme se těšit na všechno, co má přijít. Nesmíme se bát, nesmí nás paralyzovat strach. Je tady krásná naděje, i když nic z toho, jakým způsobem se všechno bude vyvíjet, nemáme ve svých rukách.

Říjen 2022 - boj, křídla, slib
Tady se ukazují zcela nové energie. Bitva skončila. Jsme po prohrané bitvě. Celé to vypadá, jako kdyby mělo být všem jasné, že bojovat nebo soupeřit s někým z minulosti už nemá smysl. Skončila velká bitva. Důvody, proč se bojovalo, pominuly. Nezůstalo nic z toho podivného nepřátelství, nikdo už nepotřebuje na nikoho útočit, nehledají se žádné další zbraně, nepotřebujeme náboje, ale ani sílu. Přichází mírový stav. A současně s tím si uvědomujeme, že nový začátek, který je před námi, je optimistický, budoucnost se ukazuje v jiných barvách. Začínají se plnit sliby, mohou se realizovat aktivity, které nejsou jen ve slovech. Co se řekne, mělo by opravdu platit. Je to konec planých slov.

Listopad 2022 - prodavač, polibek, jízda
Je jasné, že to, co už začalo, pokračuje dál. Prodavač má vždy jasno, ví, co za kolik prodává, nediskutuje o podmínkách, ceny jsou jasně dané, jinak by mohl skončit. Každý tady ví, že se staví na nových základech, které nám dovolí další postup. Ano, to je ta jízda, při které vnímáme, jak všechno kolem mizí, jak se rychle suneme prostorem. K tomu všemu zaznamenáme polibek shora, polibek z hvězd. Bude to propojení s duchovním plánem, nikdo by neměl o ničem pochybovat, není tady nic, co by nedávalo smysl.

Prosinec 2022 - fakta, síla, křída
V prosinci se o naši pozornost přihlásí konkrétní fakta, budou to jasné informace, jasná sdělení. Připomíná to agresivní tlak, nátlak, jako kdybychom měli nutně tohle přijmout. Vypadá to, jako kdyby neexistovalo nic jiného. Ale přitom bychom měli být hodně ostražití, není to totiž nic, co by se mělo s námi spojovat. Ta informace, která na nás bude dorážet, totiž svým důrazem připomíná spíše slova napsaná křídou na kámen, která samozřejmě hned první déšť smyje. Nejsou trvalá, nemají dlouhodobou vypovídací hodnotu.
© Wahlgrenis 03.01.2022


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.