wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Slunovrat v Praze 21.12.2012... důležité je být na správném místě


Milá Wahlgrenis,
přeposílám velice zajímavý odkaz na článek - vysoce aktuální....
Prahu miluji.
Na Karlově mostě vždy pociťuji neskutečnou energii, kterou neumím popsat...
A teď tohle....
Pozvánka na slunovrat v Praze

Vážení a milí,
Obracím se na vás s posledním letošním pozváním na zajímavou akci s Vincentem Bridgesem. Někteří jste se účastnili jeho různých přednášek v uplynulých letech, a proto dobře víte, že velká část Vincentovy práce se týká právě prosince roku 2012. No a ten zítra začíná, proto mi dovolte vás Vincentovým jménem přizvat ke spolupráci na jedné části jeho velkého díla:

"Po tisíce let utvářeli naši předkové podobu Prahy, fraktálního města v srdci Evropy, tak, aby odrážela postavení nebeských těles za zimního slunovratu a násobila jeho působení. Spojnice vybudované mezi jednotlivými posvátnými místy našeho hlavního města umožňují využívat jejich energii. Linie, která prochází Prahou, má počátek v původním rituálním centru s kamenem omfalos (nebo česky žiži) na Hradě, vede přes elegantní mostní věže a románské rotundy Starého a Nového města a je nasměrovaná na východ slunce za zimního slunovratu. Ať již tomu chtěla náhoda nebo to tak dávní stavitelé naplánovali, směřuje linie také přímo k Jeruzalému, antickému středu světa. V době, v níž žijeme, spadá zimní slunovrat do 13. znamení zvěrokruhu – znamení Hadonoše – a Praha nám tak nabízí skutečně unikátní zážitek.

Téměř jakoby vše směřovalo právě k tomuto dni, 21. prosince 2012 bude Slunce za zimního slunovratu vycházet na přímé spojnici z Prahy do Jeruzaléma, ovšem na stejné linii bude se Sluncem vycházet také střed galaxie, který se nachází pod levou nohou Hadonoše. Tento neobyčejný úkaz na obloze bude viditelný pouze z Prahy, a díky tisíc let trvajícím snahám a umění dávných stavitelů-geomantů, poslouží její jednotlivé stavby jako milníky a zároveň jako zdroje energie, které nám umožní se na něm podílet. Jak předpověděla pohanská kněžna Libuše, je Praha skutečně zlatým městem, jehož sláva hvězd se dotýká, a možná i skutečným „Novým Jeruzalémem“, jak si jej představoval poslední zasvěcený císař, Karel IV.

Zveme vás, abyste se s námi v magické atmosféře Prahy stali svědky tohoto opravdu jedinečného okamžiku, jaký je možné zažít jen jednou za mnoho životů."

Náš program zahrnuje dva dny s přednáškami a nácvikem vedených meditací/rituálů směřujících k hlavní události – východu slunce v pátek 21. prosince. Přednášky se uskuteční v podkrovním prostoru divadla Kampa: http://www.divadlokampa.cz/ s doprovodným programem na jednotlivých místech Prahy.

Středa, 19. prosince, 10:00 – 16:00
Historie tajemství – Vysvětlíme si charakter spojení mezi Prahou a Jeruzalémem a zmíníme se o tisíciletém úsilí, které jejich propojení umožnilo. Nahlédneme do historie méně vzdálené, kdy v 16. století došlo k setkání Dr. Johna Dee a Sira Edwarda Kelleyho s andělskými bytostmi a povyprávíme si o jejich díle. Nabyté znalosti využijeme k tomu, abychom se naučili techniky, jež pracují se slovem „Nejvyšší“ v andělském jazyce, které nabíjí energií posvátnou krajinu Prahy i nás samotné.

Čtvrtek, 20. prosince, 10:00 – 16:30
Praktická část tajemství – Využijeme vše, co víme, a pomocí andělských technik se naučíme procítit energii a vysílat ji do spojovacích linií a jednotlivých míst v Praze. Začneme na Kampě, postupně si projdeme jednotlivé body spojení a vysvětlíme si, jak nejlépe použít jejich působení a uvolnit tlaky tisíců let historie.

Pátek 21. prosince, 7:00
Tajemství – za úsvitu zaujmeme svá místa na linii a otevřeme průchod mezi světy. Praha se přesně, jak zamýšlel Karel IV., stane „Novým Jeruzalémem“ ve fraktálním srdci Evropy.


Tiše závidím a taky moc přeji všem, kteří budou moct být v Praze 21. 12. 2012.
Jak se znám, já v ten den budu určitě v myšlenkách stát na svém oblíbeném místečku na Karlovém mostě a dívat se na Hradčany a katedrálu a prociťovat to, co bude přicházet.
Užijte si to všichni, kdo chcete a můžete, moooc to všem přeji!
Anveno 04.12.2012

Mila Anveno,
"Na Karlově mostě vždy pociťuji neskutečnou energii, kterou neumím popsat..."
Aj ja citim neskutocnu silu tohto miesta, prechodu ...
Isto bude nadherne pobudnut v tychto miestach v ten magicky cas.
Neznepokojuje ma vsak, ze TAM nebudem.
Je dolezite byt na spravnom mieste.
Citim hlboko vnutri ze seba, ze budem.
A budeme na spravnom mieste vsetci, len nechat povstat "Novy Jeruzalem" vo svojom Srdci.
V myslienkach vsak isto nachvilu priletim a polozim nozku na kamene casu.
Makulienka 04.12.2012

Makulienko,
plně s Vámi souhlasím.
Ano, je důležité být na správném místě.
A opravdu si z celého srdce přeji, aby na tom svém správném místečku byl každý z nás, aby každý pochopil a pocítil.
Na Karlovém mostě určitě fyzicky nebudu, jak jsem již psala, myslím, že mám své správné místo jinde... ale když se nějak vnitřně potřebuji "naladit", úplně automaticky se vidím stát a příjímat energii právě tam - na Karlovém mostě.
Je to od jistého okamihu mého života, kdy jsem se do Prahy (ze Slovenska přes Irsko) přestěhovala, abych se "znovuzrodila".
Denně jsem cestou z práce procházela právě přes Karlův most a pak to najednou přišlo... ten most je pro mne jako velice silný magnet.
Kolikrát jsem v Praze, pokaždé naň doslova běžím.
Na nic nemyslím, nevnímám ty davy, nereaguji na okolí... jako bych byla v tranzu.
Opravdu to neumím popsat, ale kdo ví, snad chápe, o čem píšu.
A že tam zrovna 21. 12. nebudu, to mne, Makulienko, taky neznepokojuje, protože teď už můžu být kdekoliv a tu energii toho místa tak nějak umím cítit, stačí zavřít oči a pomyslet na to... a přichází to...
A je příjemné vědět, že tam takhle "nepřiletím" jenom já.
Anveno 04.12.2012

Draha Anveno,
presne viem, co opisujete.
Presne tak to mam i ja.
"Kolikrát jsem v Praze, pokaždé naň doslova běžím.
Na nic nemyslím, nevnímám ty davy..."
O mojom "znovuzrozeni" a Karlovom moste "vim sve", a nie jedenkrat.
Vtedy som tam potrebovala byt aj fyzicky, teraz som uz taky na to miesto "napojena".
Je to - nielen moja Vstupna a Vystupna Brana.
Brana medzi realitami.
Aj Vaclav Havel tadial naposledy siel, ked opustal cesky narod...
Musim sa smiat, tak je mi z toho hezky.
Tesim sa na "slet".
Srdecne pozdravujem
Makulienka 04.12.2012

A co myslite, ze mam i v tejto chvili na krku?
Malovany riecny kamienok s obrazom mohutneho zeleneho stromu.
Darcek z Karlovho Mosta.
Makulienka 04.12.2012

Wahlgrenis,
také v mém městě jsou mosty.
Ten, přes který přecházím já do města, snad most toto město se mnou spojující, byl od října v rekonstrukci.
Muselo se obcházet, a ten zvyk jím přecházet...
Poprvé jsem po něm přecházela 21.11.2012.
A nebyl to jediný most, který se ve městě spravoval, zpevňoval... před povodněmi.
Lie 05.12.2012


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.