wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pomáhat lidem je ta největší služba, kterou tady můžeme vykonat


Ahoj,
chci ti poděkovat za to, co děláš.
Pomáhat lidem je ta největší služba, kterou tady na Zemi můžeme vykonat.
Já pomáhám lidem pochopit Zákon přitažlivosti a sílu jejich myšlení.
Je to úžasný proces – sledovat ty velké změny...
Pepa 25.12.2010

Milý Pepo,
nemám pocit, že bych sama o sobě nějak "pomáhala lidem". Tohle spojení se mi ani příliš nelíbí. Každý má svou cestu. Můžeme pouze naznačit, ale někoho někam násilně dostat nejde. Vždy by mělo jít o dobrovolné rozhodnutí toho člověka, o jeho touhu něco v životě změnit. Stát a ukazovat, kudy se musí dát a co musí chtě nechtě udělat, to nejde...
Nesnažím se o nápravu tohoto světa.
Moje cesta je cestou objevů a poznávání, postupně otevírám další a další tajná vrátka. Je v tom kus úžasného dobrodružství. Vlastně jsem se vrátila do dětství, neudělala jsem tady tu tlustou čáru. Do mého života se dostal rozměr zázraků, pochopila jsem smysl života tady a teď, už delší dobu si jen tak "pluju" životem, nic neřeším. Začátek ale nebyl jednoduchý. Když se teď ohlížím zpět, mnohé se změnilo, vlastně nezůstal kámen na kameni, pokud bych se měla vyjádřit obrazně. Ale ničeho nelituji. Odměny ke mně přicházejí každý den.
Už jsem pochopila, že tohle je moje cesta, kvůli které jsem tady. Vracet se zpět není možné.
Píšete o změnách, které vnímáte u svých klientů.
Nesnažím se nic posuzovat, porovnávat, hodnotit. Každý má svůj příběh, režisér nás všechny pozoruje odjinud, nemyslím si, že by bylo dobré do tohoto procesu nějak násilně vstupovat, ale domnívám se, že je dobré porozumět, co se děje a proč, případně proč se něco neděje.
Přeji Vám jen to dobré...
© Wahlgrenis 25.12.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.