wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Vánoční přání... aneb krásné Vánoce!


Přišel den, na který jsme se jako malí těšili snad úplně nejvíc ze všeho.
V očích jsme měli to veliké těšení, to maximální očekávání, nemohli jsme se dočkat, až se večer rozzáří ozdobený stromeček a pod ním budou... dárky...
Přešlo pár let a je to trochu jinak.
Také jsem v minulých dnech zavítala do obchodů, viděla jsem ty přeplněné nákupní košíky a děs v očích nakupujících, jako by měl přijít konec světa.

O tomhle ale Vánoce nejsou...
Chtěla bych Vám především všem poděkovat za krásná přání , za Vaše fotografie, za sms přání i za ta papírová, co přišla poštou, za přízeň, kterou od Vás vnímám, za neviditelná objetí... Děkuji.
Víte, že to mám jinak.
Mnoho věcí mám v životě jinak.

Chtěla bych Vám také popřát krásné Vánoce, aby i u Vás zavládla ta neopakovatelná pohoda u vánočního stromečku, která nastává jenom na Štědrý den, abyste vnímali lásku, která k Vám vstoupila, která chce s Vámi být.

Chtěla bych Vám také popřát, abyste se dobře podívali, koho ze svých nejbližších máte kolem sebe. Tohle není samozřejmost. Dívejte se druhým do očí, co Vám sdělují, i když není nic slyšet. Tohle jsou pro Vás ty nejdůležitější informace.

Vánoce mají docela jiný rozměr než ostatní dny v roce.
Je tady dávný biblický příběh o narození Ježíše, všichni ho známe.
Ale není důležité, čemu věříte.
Důležité je dokázat odemknout zmrzlá srdce a nechat jimi proudit lásku, tu opravdovou, nekonečnou, která je čitelná na dálku, která za Vás dokáže mluvit.
Až večer rozbalíte poslední dárek, neměla by tato slavnostní atmosféra končit, neměli byste ji pustit.
Všechno můžete zažívat, všechno, co jen budete chtít.
Chtěla bych Vám přát, aby Vás tahle poněkud jiná nálada neopouštěla a byla s Vámi i v dalších dnech, které budou následovat.


Krásné Vánoce!
© Wahlgrenis 24.12.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.