wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Po dlouhé době se uskuteční akce v Praze, Toulcově dvoře


Po dlouhé době se v lednu 2011 uskuteční víkendová akce v Praze, v areálu Toulcova dvora.
Nebude to jen klasická přednáška, všechno, co bude řečeno, by mělo mít pro každého účastníka praktický výstup. Mnoho věcí se může v životě člověka změnit, ale první krok by měl udělat každý sám. Klíč k sobě má každý ve svém srdci.
Akce je zaměřena na člověka a jeho místo v tomto světě, zdroje problémů, čím si člověk ubližuje. Mnoho věcí se může zdát komplikovaných a nezvládnutelných, přitom ale stačí často tak málo. Dozvíte se, z jaké kategorie jsou vaše přání (finance, vztahy, děti, rodina, práce apod.) a jak se dá s nimi pracovat.
Přiblíženy budou principy posvátné geometrie. Vyrobíte si magický ornament (vlastní), dozvíte se, k čemu slouží, jak pracuje a co spouští. Proč je dobré vnímat čísla v životě, jak jsou důležitá některá data (svatba, narození dětí, stěhování apod.). Při praktické části se seznámíme s polohami na příjem vesmírné energie, merkabou a jinými věcmi. Mnoho věcí se na internet ani umístit nedá...
Prostor bude věnován i vlastnímu tělu, nemocem a jiným zdravotním problémům. Je to karma nebo jen dočasná situace? Co lze změnit? Je to opravdu nutné? Objeví se i odpovědi na otázku, proč k nám miminko v poslední době nechce.
Osobní výklady jsou běžnou součástí akcí.
Více informací najdete zde .
© Wahlgrenis 10.12.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.