wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Neznáš někoho, kdo by učil v Pardubicích automatickou kresbu?


Ahoj Wahl,
moc tě zdravím.
Mám prosbu.
Hledám někoho, kdo by vedl malování - automatickou kresbu anebo jen malování. Neznáš někoho? Judita mi psala, že se tě mám zeptat, že byla na tvém semináři v Krkonoších a tam byla paní Síria na automatickou kresbu.
Neznáš někoho, kdo by učil malování v Pardubicích?
Myslím volnou kresbu, malování, jak člověk cítí, chtěla bych se rozmalovat, nejde mi to, ale chtěla bych se tomu věnovat...
Děkuju.
Moc zdraví,

Jarka 20.09.2010

Milá Jarko,
sice jsem v Pardubicích poměrně často, ale nikoho, kdo by se věnoval automatické kresbě, tady neznám. Nevím, jestli jsi postřehla, že sama žádné kurzy nevyhledávám, nemohu tedy ani nikoho doporučovat. Uznávám spíš jakési vyšší vedení, které by měl člověk poslouchat a následovat. Ale vím, že někdy lze i vhodným vedením také něco otevřít.
Doporučila bych sledovat informace na internetu, občas se takové akce konají. Z Tvého mailu ale vnímám zájem docházet na kurz automatické kresby třeba jako na aerobik, jednou týdně. Tohle je něco jiného, spíš je možné na nějaké akci v sobě tuto schopnost objevit a pak už by měl člověk pracovat individuálně, měl by chápat propojení mezi kresbou a svým vnitřním "překladem" této kresby. Každý "rukopis" je jiný.
Kontakt na paní Sírii Vám posílám.
© Wahlgrenis 22.09.2010

Milá Wahl,
četla jsem dotaz Jarky.
Toto jsou webové stránky paní Machkové, která napsala i učebnici a pořádá kurzy. Je z Hradce Králové.
Třeba se s Jarkou mají potkat.
Nenika 22.09.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.