wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

V životě má být řád... a někdy i je...


Je dobré vědět, že aspoň některé věci v životě fungují tak, jak mají...
Když jsem dnes ráno před pátou hodinou vstávala, abych si užila les (o houby tady ani tak nešlo), těšila jsem se na to, co zažiju. Všechno vycházelo...
Je krásné, když vás na kraji lesa uvítá majestátní bedla, jako by říkala, že tohle je přesně místo, které na mě čeká. Slavnost, famfáry!
Kousek dál sluneční paprsky ukazují do míst, kde jsou mechové polštáře plné hub. Úžasné! Když se den probouzí, z okolních vesnic zazní kostelní zvony. Ano, všechno je v pořádku. Z nitra lesa se také ozývá datel, pilný léčitel nezahálí.
Žížala, žába, probuzená můra, pavučiny, tak pracně zkonstruované... To všechno sem patří. I ten vzduch, který nikde jinde není, nekoupíte ho. Řehtání koní, bučení krav i bečení oveček naznačují, že civilizace je ještě docela blízko. Všechno by vlastně mělo být pořád docela blízko.
Pak mě ani nepřekvapí stádo koní, pasou se hned na cestě a je jim tam očividně dobře. Žádná ohrada, nádherná nespoutaná volnost, čerstvá travička.
Je dobré čas od času opustit běžné stereotypy, udělat něco jinak. Vnímat, že jsou chvíle, kdy se nic nemusí a přeci je tady řád... Krásný hladivý řád.
Děkuji všemu (a všem), že jsem tohle mohla zažít.



















© Wahlgrenis 15.08.2010

Wahl..
jsou to krásné fotečky, klid a nádhera...
Taky jsme dnes byli v přírodě s mým mužem (děti máme na pár dnů pryč), bylo to moc krásný. Projeli jsme se na kole a pokoukali, jak je to tady kolem všude hezký... pole kukuřice a obilí, les, louky, malinký baráčky a všude klid a sluníčko...
Houby jsme ale nakonec nechali v lese, ať si rostou, stejně bychom je na kole nedovezli v pořádku (měli jsme před sebou ještě kus).
Vzpomněla jsem si na Tebe, protože na kraji lesa stála bedla...
Tak, díky za ty fotky, sluníčko...
Tuleň 16.08.2010

Krásné, moc krásné
Miluju koníky a vůbec přírodu.
My byli včera na Lokti. Úžasné místo.
Neznám krásnější panorama hradu, než je toto.
Až se k tomu dostanu, dám fotky na FB , ať se potěší i ostatní.

Šárka 17.08.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.