wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jak dlouho bude žít můj otec? Nikdo ho nemá rád...


Moc vas zdravim,
prosim, jak dlouho bude zit muj otec? Je mu 66 let. Moc by me to zajimalo, cela moje rodina ho nema rada, v nicem mi nepomuze, jen me vydira a vsechny nas kolem.. takze klidne na rovinu mi muzete vse rict.
Take pracuji s tarotem, kyvadlem a vyvolavam mrtve, na pozadani s nimi komunikuji pomoci autom. pisma i s andely nebo s vyssim Ja. Budu nekdy uspesna v tomto da se rict oboru?
Velke diky
Jája 13.08.2010

Milá Jájo,
abych se přiznala, moc nechápu, proč se na mne obracíte. Pokud byste můj web znala, věděla byste, co odpovím.
Jsou věci, které nemáme právo zkoumat. Mezi ně patří i délka života. Každý člověk má své dny vyměřeny, není možné se nad jejich počtem nijak pozastavovat, ale ani nikomu nepřísluší tento počet nijak měnit.
Smrt přichází, když jsou všechny dny odžity.
Režii v tomto příběhu má někdo jiný, Vy to nejste.
Děkuji Vám za důvěru, ale já Vám termín smrti Vašeho otce nesdělím. Vím, že jsou tací, kteří s tím problém nemají. Já ale uznávám jisté zákony - třeba si tomu říkejte morální kodex, ale tohle nejde...
Pokud se ptáte na svou budoucí cestu v tomto "oboru", předpokládám, že byste si měla nejprve udělat jasno v tom, co od života vůbec očekáváte a co naopak nabízíte. Zatím tady rovnováhu nevnímám.

© Wahlgrenis 14.08.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.